Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έτσι είναι το βλέμμα τους.
Ρε φίλε καταδρομικη με τα πόδια για 20 τουφεκιες έκαναν! Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος. Τι τραβαμε ρε φουστη μου στα όρη και τους κάμπους οι άμοιροι....

Και κλείσαμε με απογευματινό εδώ κοντά.... Ο αέρας σηκώνει πέτρες. Τι σκατα να κάνουμε αύριο??? Περπατητο δύσκολα γιατί άρχισαν ήδη τις ελιές. Και σήμερα που πήγα βρήκα κόσμο σε 4 κτήματα. View attachment 58963
Περπατητο δεν μπορείς να κάνεις γιατί άρχισε και έχει κόσμο.
Άμα ρίξεις αρχίζουν με " Σιγά ρεεε " και
τελειώνουν με το " Κακό χρόνο να'χεις"

Ρε φίλε καταδρομικη με τα πόδια για 20 τουφεκιες έκαναν! Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος. Τι τραβαμε ρε φουστη μου στα όρη και τους κάμπους οι άμοιροι....
Χιούμορ ... "σε είχα δει "

Έχουν πιάσει πουλιά παιδιά. Αλλά δεν πρόκειται να μείνουν. Κοιτάξτε λίγο το χώμα στην φώτο που ανέβασα. Τσιμέντο κανονικό. Τα πουλιά σε κανάλια ήταν και επί το πλείστον σε αγριλιες που έχει μαυρίσει ο καρπός. Φαΐ ατελείωτο αλλά.....
Όσο έχει φάει εκεί θα μείνουν

Περπατητο δεν μπορείς να κάνεις γιατί άρχισε και έχει κόσμο.
Άμα ρίξεις αρχίζουν με " Σιγά ρεεε " και
τελειώνουν με το " Κακό χρόνο να'χεις"
Περσυ,εδω στην Ευβοια,τουφεκαω μια τσιχλα με φοντο τον ουρανο και η υψωση του οπλου να ειναι λιγο πανω απο τις 45 μοιρες.
Απο εκει που τουφεκισα,στα δεξια μου,στις 90 μοιρες και κατι παραπανω,πεταγεται ενας:
"Εεεεειιιιιιι,εφαγα σκαϊιιιιιιιιιι"....
Του κανω και γω:
"Αϊ χαιρετα μας πρωΐ πρωΐ ρε μαστορα που εφαγες και σκαϊ.....Να βαλεις mega"....

Περσυ,εδω στην Ευβοια,τουφεκαω μια τσιχλα με φοντο τον ουρανο και η υψωση του οπλου να ειναι λιγο πανω απο τις 45 μοιρες.
Απο εκει που τουφεκισα,στα δεξια μου,στις 90 μοιρες και κατι παραπανω,πεταγεται ενας:
"Εεεεειιιιιιι,εφαγα σκαϊιιιιιιιιιι"....
Του κανω και γω:
"Αϊ χαιρετα μας πρωΐ πρωΐ ρε μαστορα που εφαγες και σκαϊ.....Να βαλεις mega"....
Μια και δυο αυτό? Το σπαστικό είναι που λένε ψέματα. Εγώ φίλε αποφεύγω εντελώς τα λιοστασια γιατί χαλιέμαι με τους παπαρες αλλά και δεν θέλω από την άλλη να ενοχλώ κόσμο που δουλεύει. Σήμερα ένας φώναξε αλλά για να μου πει να αφήσω τα πουλιά και να παω για γρουνια γιατί ξελακωσαν τις ελιές! Του απάντησα πάρε όπλο και κάνε σκυλιά και τραβά εσύ για γουρούνια! Στις δικές μου ελιές δεν μπαίνουν!!!

Μια και δυο αυτό? Το σπαστικό είναι που λένε ψέματα. Εγώ φίλε αποφεύγω εντελώς τα λιοστασια γιατί χαλιέμαι με τους παπαρες αλλά και δεν θέλω από την άλλη να ενοχλώ κόσμο που δουλεύει. Σήμερα ένας φώναξε αλλά για να μου πει να αφήσω τα πουλιά και να παω για γρουνια γιατί ξελακωσαν τις ελιές! Του απάντησα πάρε όπλο και κάνε σκυλιά και τραβά εσύ για γουρούνια! Στις δικές μου ελιές δεν μπαίνουν!!!
Υπάρχει και κόσμος που έχει τρομάξει το μάτι του από διάφορους οπλο-κουβαλητές που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν
Τις αμαρτίες εκείνων πληρώνουμε σε γενικές γραμμές

Υπάρχει και κόσμος που έχει τρομάξει το μάτι του από διάφορους οπλο-κουβαλητές που δεν σέβονται τίποτα και κανέναν
Σωστά! Πιστεύω πως το περπατητο μέσα στους ελαιώνες την περίοδο συγκομιδής είναι καλό να το αποφεύγουμε. Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Μου λέει ο ένας γιατί δεν το τουφεκισες το τρυγόνι??? Γιατί έχει κλείσει η θήρα του ρε μάστορα του λέω! Μπράβο μου λέει είσαι ενημερωμένος.
Αυτα τα κουτοπονηρα ειναι που δεν μπορώ να ακουω....
Σαν να έχεις σταματήσει στο φαναρι με κόκκινο κ να σου πει ο τροχονόμος γιατί δεν περνας.....

Εγω θα του έλεγα γιατί δεν το προλαβα χαχαχα

Ετσι κι αλλιώς ρε παλικάρια ακόμα δεν έχουν μπει πουλιά για περπατητό. Καντε λίγο ακόμα καρτεράκι μέχρι να τελειώσουν τα πολλά μαζέματα με τις ελιές και μετά όταν ο καιρός κρυώσει θα ναι πιο ωραίο το περπατητό...

Υπάρχουν όμως και πολλοί, που λένε πολύ εύκολα ψέματα ότι τους ήρθαν σκάγια, ... πολλοί επίσης που έχουν αυθαίρετα, εκνευρίζονται υπερβολικά μόλις καταλαβαίνουν ότι έχτισαν μέσα σε κυνηγότοπο και αρχίζουν να ωρύονται ...

Σωστά! Πιστεύω πως το περπατητο μέσα στους ελαιώνες την περίοδο συγκομιδής είναι καλό να το αποφεύγουμε. Να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.
Κακά τα ψέμματα Δημήτρη γιατί και εσύ έχεις ελιές και ξέρεις
Όταν μαζεύεις και ακούς γύρω γύρω και σε σχετική κοντινή απόσταση μπαμ και μπουμ αγχώνεσαι ας ρίχνει και αντίθετα ο άλλος

Κακά τα ψέμματα Δημήτρη γιατί και εσύ έχεις ελιές και ξέρεις
Όταν μαζεύεις και ακούς γύρω γύρω και σε σχετική κοντινή απόσταση μπαμ και μπουμ αγχώνεσαι ας ρίχνει και αντίθετα ο άλλος
Έτσι είναι.

Υπάρχουν όμως και πολλοί, που λένε πολύ εύκολα ψέματα ότι τους ήρθαν σκάγια, ... πολλοί επίσης που έχουν αυθαίρετα, εκνευρίζονται υπερβολικά μόλις καταλαβαίνουν ότι έχτισαν μέσα σε κυνηγότοπο και αρχίζουν να ωρύονται ...
Αυτοί δεν πρόκειται να λείψουν ποτέ Γιώργο λένε για να λένε, αυτοί που έχουν δίκιο είναι το θέμα

Ετσι κι αλλιώς ρε παλικάρια ακόμα δεν έχουν μπει πουλιά για περπατητό. Καντε λίγο ακόμα καρτεράκι μέχρι να τελειώσουν τα πολλά μαζέματα με τις ελιές και μετά όταν ο καιρός κρυώσει θα ναι πιο ωραίο το περπατητό...
Αν ήμουν εύστοχος και συνέχιζα μια ώρα το μεσημέρι το πλησίαζα το όριο για πλάκα! Πιασμένα έχει απλά δεν πετάνε μέρα. Όλα την νύχτα. Μονο να ακούγατε τι γινόταν μέσα στην Αρτάκη στις 6 το πρωί!

Status
Not open for further replies.
Back