Έκανε γαμω της χρονιές στα μπασίματα μετά τα πουλια έκατσαν σε λίγα μέρη στην Ελλάδα… εδώ παντός( κερκυρα) ήταν ότι χειρωτερο έχω γνωρίσει στα 30 χρόνια που κυνηγαοΠαιδια μην ειμαστε και ασωτοι ομως περυσι εκανε γαμω τις χρονιες εγω σταματησα να πηγαινω απο δεκεμβρη ευχαριστηθηκα τσιχλες φετος ειχε περιεργο καιρο ανομβρια ξηρασια πολυ αερα που εκοβε τα πουλια τα πηγαινε αλλου κλπ.Συμφωνω εγω πιστευω θα δουμε πουλια και απο 26 και μετα κτλπ αλλα δεν θα ειναι η χρονια της τσιχλας.Μακαρι να ειναι και για αλλα θηραματα η χρονια τους.Παντως τα μπασιματα δεν τελειωνουν τον οκτωμρη αμα εχει κακοκαιρια χιονια κρυο βορεια θα δουμε τετοιες μετακινησεις πιο μετα.
Παντως καλη ευκαιρια να ασχοληθουμε λιγο με φερμες και αλλα θηραματα.
Οι τσιχλιτσες περυσι μας καναν ολα τα χατηρια εγω χορτασα.
Στα απογευματινα ολο και κατι θα βγαινει αμα βρεξει και λιγο και κατσουν
Οι κραχτακιδες θα κανουν πουλια οπως κανουν αυτες τις μερες που δεν κανουμε εμεις.Αλλα ποσο ξεφτιλας εισαι να τρως τα λιγα πουλια που εχουν κατσει και να τα στερεις απο τους υπολοιπους.
Τελος παντων αφου κυνηγαμε ακομα ολα καλα μπουν δεν μπουν πουλια παιχνιδι για οποιον ψαχνει θα εχει.
Συμφωνω μαζι σας κυριε Λεωνιδα. Να μην ξεχναμε και επι πλεον να τα λαβουμε υποψιν μας στις επικειμενες εκλογες.Ακριβώς! Να θυμηθούμε και το 2020 που μας έκλεισε σπίτι ο Χαρδαλιάς με το έτσι θέλω!
ΈποςΆκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει, πουλί κανένα δε λαλεί και ο κυνηγός ζηλεύει.
Έρμο ντουφέκι σκοτεινο τι σε έχω εγώ στο χέρι, όπου εσύ μου γινες βαρύ κι ο βενζινάς το ξέρει
Δεν το ανέφερα για να γίνει πολιτική η συζήτηση, αλλά για να επισημάνω ότι υπάρχουν και χειρότερα από το να βγαίνεις και να μην βρίσκεις.Συμφωνω μαζι σας κυριε Λεωνιδα. Να μην ξεχναμε και επι πλεον να τα λαβουμε υποψιν μας στις επικειμενες εκλογες.
Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει,Έπεσε και το τηλ από τους φίλους στην Οινόη.Ο ένας μου μίλαγε και άκουγα τα κλάματα των άλλων δύο.5 κακαραξες και 1 τσίχλα.Μιλαμε για αρχαία τραγωδία!
Ηλία δεν σου λέω για εδώ. Για βόρεια σου λέω. Άμα εχει καλοκαίρι και φαγητό γιατί να κατέβουν τα πουλιά? Ξεκινάνε βάση ενστικτου και επειδή μικραίνει η μέρα αλλά χαζά δεν είναι να εγκαταλειψουν περιοχές που τα βολεύει ο καιρός και η τροφοληψια. Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε εδώ πριν μέρες ότι βόρεια Βουλγαρία γινόταν της ποπης από τσιχλοκοτσυφα και νοτια προς εμάς δεν είχε τίποτα. Ακριβώς όπως στα μπασιματα του 20 το παει πριν μας κλείσει ο Χαρδαλιας που ειχε νοτιαδες μεχρι τον βόρειοπολο. Εκείνα του 20 τα πέρασματα ήταν ακόμη χειρότερα. Τώρα βλέπουμε και 100-150 πουλιά να περνανε έστω και στο θεό. Τότε δεν μπήκαν καθόλου. Μόλις τα έσφιξε όμως βορειοτερα κρύο εδώ εμφανίστηκαν πραγματικά πολλά πουλιά.Σιγά μην πηραζει τα πουλια η θερμοκρασία εδώ εμπεναν με 28 βαφμους δημητρη… απλος για κάποιο λόγο δεν τον ξερό πάμε για φόλα απερίγραπτη…
Το ντουφέκι μου θα πετάξωΆκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει,
πουλί κανένα δε λαλεί και ο κυνηγός ζηλεύει.
Έρμο ντουφέκι σκοτεινο τι σε έχω εγώ στο χέρι,
όπου εσύ μου γινες βαρύ, κι ο βενζινάς το ξέρει
panosnaf
Κυνήγι πήγα σήμερα, παρέα με τα αλάνια,Το ντουφέκι μου θα πετάξω
λουτσο βαρύ θα πιάσω
και άμα κάνω γάργαρα και εκεί
θα φάω τις σιλικόνες πλακί.
Ο σκύλος θα γεράσει και πουλί
στο στόμα του δεν θα πιάσει.
Δηλώνω κυνηγός και ο βενζινας
το ξέρει,έχει την σουφρα μου
στην αντλία του περασμένη!
Βρε άσε τον Αντικυκλωνα ήσυχο.Ηλία δεν σου λέω για εδώ. Για βόρεια σου λέω. Άμα εχει καλοκαίρι και φαγητό γιατί να κατέβουν τα πουλιά? Ξεκινάνε βάση ενστικτου και επειδή μικραίνει η μέρα αλλά χαζά δεν είναι να εγκαταλειψουν περιοχές που τα βολεύει ο καιρός και η τροφοληψια. Δεν θυμάμαι ποιος έγραψε εδώ πριν μέρες ότι βόρεια Βουλγαρία γινόταν της ποπης από τσιχλοκοτσυφα και νοτια προς εμάς δεν είχε τίποτα. Ακριβώς όπως στα μπασιματα του 20 το παει πριν μας κλείσει ο Χαρδαλιας που ειχε νοτιαδες μεχρι τον βόρειοπολο. Εκείνα του 20 τα πέρασματα ήταν ακόμη χειρότερα. Τώρα βλέπουμε και 100-150 πουλιά να περνανε έστω και στο θεό. Τότε δεν μπήκαν καθόλου. Μόλις τα έσφιξε όμως βορειοτερα κρύο εδώ εμφανίστηκαν πραγματικά πολλά πουλιά.
@periklis-ath πουστη αντικυκλωνα μας έκαψες...
Αναβλήθηκε το φόρτωμα επ αόριστον ;Δεν είχε σήμερα πουλιά, περίεργο ο ίδιος καιρός είναι με χθες.