Και τη φωτογραφική με ποιο χέρι την κρατάς ;Εγώ είμαι μπαλκόνι αλλά κρατάω κούπα με καφέ στο ένα χέρι και τσιγάρο στο άλλο View attachment 58520
Και τη φωτογραφική με ποιο χέρι την κρατάς ;Εγώ είμαι μπαλκόνι αλλά κρατάω κούπα με καφέ στο ένα χέρι και τσιγάρο στο άλλο View attachment 58520
Άφησα τον καφέ για τις ανάγκες της φωτογράφισηςΚαι τη φωτογραφική με ποιο χέρι την κρατάς ;
Ισως εισαι ο καλυτερος σημερα.......Αξιος!Πάλι μετά τι 9 φαίνονται πουλιά αλλά λιγότερα από χθες και πολύ ψηλά. Είδα και δύο φασσες. Μέχρι στιγμής 6 χέρι 1 χαμενη. 15 λεπτά και δρόμο....
Αλλη μια συνολο δυο ...ωρα να πηγαίνουμε γτ 4 ωρες για 2 τσιχλες παει πολυ πιστευω!!!!! Αντε το τριήμερο τωρα!Ακυρο το κουλουρι ..κεραυνοβοληθηκε η πρωτη...αμεσως μολις γκρινιαξα...ρε λες να το καθιερωσω!?
Εδώ έχει νερά πουλια δεν έχει ο τόπος είναι εξερετικοςΤο κακό φέτος είναι ότι όχι μόνο δεν γίνονται περάσματα μεγάλης έντασης σε όλη τη χώρα,αλλά δεν λέει να ρίξει και βροχές να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για τα όσα πουλιά μπαίνουν να πιάσουν.Τσίχλες μπεκάτσες, υδρόβια δεν ευνοούνται καθόλου μέχρι τώρα.
Από περάσματα τσιχλας κάτι πιστεύω (ελπίζω) να δούμε από τα μέσα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Ο δυτικός διάδρομος φέτος από ότι ακούω δεν έχει δουλέψει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Και εδώ ανατολικά μην φανταστείς, Τις προηγούμενες μέρες μπαινανε κάποια πουλιά οχι σε μεγάλο εύρος και για καμιά ώρα το πρωί. Μετά κόβανε και φαινόταν καμιά αργοπορημένη αργότερα. Και τα πουλιά σχεδόν όλα στον θεό.Εδώ έχει νερά πουλια δεν έχει ο τόπος είναι εξερετικος
Λίγα πραγματα κάτι σαρσελακια γυρνανεΟ δυτικός διάδρομος φέτος από ότι ακούω δεν έχει δουλέψει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Και εδώ ανατολικά μην φανταστείς, Τις προηγούμενες μέρες μπαινανε κάποια πουλιά οχι σε μεγάλο εύρος και για καμιά ώρα το πρωί. Μετά κόβανε και φαινόταν καμιά αργοπορημένη αργότερα. Και τα πουλιά σχεδόν όλα στον θεό.
Κανένα παπί δεν παίζει τωρα σε εσάς;
Τυφλα ναχει ο Διονυσιος Σολωμος!Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει, πουλί κανένα δε λαλεί και ο κυνηγός ζηλεύει.
Έρμο ντουφέκι σκοτεινο τι σε έχω εγώ στο χέρι, όπου εσύ μου γινες βαρύ κι ο βενζινάς το ξέρει
Σιγά μην πηραζει τα πουλια η θερμοκρασία εδώ εμπεναν με 28 βαφμους δημητρη… απλος για κάποιο λόγο δεν τον ξερό πάμε για φόλα απερίγραπτη…Παλικάρια εγω πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου που μπορεί να γίνουν περασματα. Πλέον οι ημερομηνίες έχουν στενέψει. Αν δεν γίνει κάτι καλο από 28/10 μέχρι 4-5/11 τότε θα έχουμε μια πραγματικά κακή χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι αξιολογο. Με τέτοιες θερμοκρασίες τα πουλιά θα μένουν πολύ βορειότερα μας.View attachment 58524
Καλοκαιρι παντου διασπαρτα τα πουλια.Παλικάρια εγω πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου που μπορεί να γίνουν περασματα. Πλέον οι ημερομηνίες έχουν στενέψει. Αν δεν γίνει κάτι καλο από 28/10 μέχρι 4-5/11 τότε θα έχουμε μια πραγματικά κακή χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι αξιολογο. Με τέτοιες θερμοκρασίες τα πουλιά θα μένουν πολύ βορειότερα μας.View attachment 58524
Εγω εγινα εχθεςΟπως πάει μπανιστηρτζήδες θα γίνουμε![]()