Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το κακό φέτος είναι ότι όχι μόνο δεν γίνονται περάσματα μεγάλης έντασης σε όλη τη χώρα,αλλά δεν λέει να ρίξει και βροχές να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για τα όσα πουλιά μπαίνουν να πιάσουν.Τσίχλες μπεκάτσες, υδρόβια δεν ευνοούνται καθόλου μέχρι τώρα.
Από περάσματα τσιχλας κάτι πιστεύω (ελπίζω) να δούμε από τα μέσα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Το κακό φέτος είναι ότι όχι μόνο δεν γίνονται περάσματα μεγάλης έντασης σε όλη τη χώρα,αλλά δεν λέει να ρίξει και βροχές να δημιουργηθούν ιδανικές συνθήκες για τα όσα πουλιά μπαίνουν να πιάσουν.Τσίχλες μπεκάτσες, υδρόβια δεν ευνοούνται καθόλου μέχρι τώρα.
Από περάσματα τσιχλας κάτι πιστεύω (ελπίζω) να δούμε από τα μέσα προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.
Εδώ έχει νερά πουλια δεν έχει ο τόπος είναι εξερετικος

Παλικάρια εγω πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου που μπορεί να γίνουν περασματα. Πλέον οι ημερομηνίες έχουν στενέψει. Αν δεν γίνει κάτι καλο από 28/10 μέχρι 4-5/11 τότε θα έχουμε μια πραγματικά κακή χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι αξιολογο. Με τέτοιες θερμοκρασίες τα πουλιά θα μένουν πολύ βορειότερα μας.gfs-9-204.png

Εδώ έχει νερά πουλια δεν έχει ο τόπος είναι εξερετικος
Ο δυτικός διάδρομος φέτος από ότι ακούω δεν έχει δουλέψει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Και εδώ ανατολικά μην φανταστείς, Τις προηγούμενες μέρες μπαινανε κάποια πουλιά οχι σε μεγάλο εύρος και για καμιά ώρα το πρωί. Μετά κόβανε και φαινόταν καμιά αργοπορημένη αργότερα. Και τα πουλιά σχεδόν όλα στον θεό.
Κανένα παπί δεν παίζει τωρα σε εσάς;

Ο δυτικός διάδρομος φέτος από ότι ακούω δεν έχει δουλέψει όπως τα προηγούμενα χρόνια. Και εδώ ανατολικά μην φανταστείς, Τις προηγούμενες μέρες μπαινανε κάποια πουλιά οχι σε μεγάλο εύρος και για καμιά ώρα το πρωί. Μετά κόβανε και φαινόταν καμιά αργοπορημένη αργότερα. Και τα πουλιά σχεδόν όλα στον θεό.
Κανένα παπί δεν παίζει τωρα σε εσάς;
Λίγα πραγματα κάτι σαρσελακια γυρνανε

Άκρα του τάφου σιωπή στον κάμπο βασιλεύει, πουλί κανένα δε λαλεί και ο κυνηγός ζηλεύει.
Έρμο ντουφέκι σκοτεινο τι σε έχω εγώ στο χέρι, όπου εσύ μου γινες βαρύ κι ο βενζινάς το ξέρει
Τυφλα ναχει ο Διονυσιος Σολωμος!

Παλικάρια εγω πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου που μπορεί να γίνουν περασματα. Πλέον οι ημερομηνίες έχουν στενέψει. Αν δεν γίνει κάτι καλο από 28/10 μέχρι 4-5/11 τότε θα έχουμε μια πραγματικά κακή χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι αξιολογο. Με τέτοιες θερμοκρασίες τα πουλιά θα μένουν πολύ βορειότερα μας.View attachment 58524
Σιγά μην πηραζει τα πουλια η θερμοκρασία εδώ εμπεναν με 28 βαφμους δημητρη… απλος για κάποιο λόγο δεν τον ξερό πάμε για φόλα απερίγραπτη…

Παιδια μην ειμαστε και ασωτοι ομως περυσι εκανε γαμω τις χρονιες εγω σταματησα να πηγαινω απο δεκεμβρη ευχαριστηθηκα τσιχλες φετος ειχε περιεργο καιρο ανομβρια ξηρασια πολυ αερα που εκοβε τα πουλια τα πηγαινε αλλου κλπ.Συμφωνω εγω πιστευω θα δουμε πουλια και απο 26 και μετα κτλπ αλλα δεν θα ειναι η χρονια της τσιχλας.Μακαρι να ειναι και για αλλα θηραματα η χρονια τους.Παντως τα μπασιματα δεν τελειωνουν τον οκτωμρη αμα εχει κακοκαιρια χιονια κρυο βορεια θα δουμε τετοιες μετακινησεις πιο μετα.
Παντως καλη ευκαιρια να ασχοληθουμε λιγο με φερμες και αλλα θηραματα.
Οι τσιχλιτσες περυσι μας καναν ολα τα χατηρια εγω χορτασα.
Στα απογευματινα ολο και κατι θα βγαινει αμα βρεξει και λιγο και κατσουν
Οι κραχτακιδες θα κανουν πουλια οπως κανουν αυτες τις μερες που δεν κανουμε εμεις.Αλλα ποσο ξεφτιλας εισαι να τρως τα λιγα πουλια που εχουν κατσει και να τα στερεις απο τους υπολοιπους.
Τελος παντων αφου κυνηγαμε ακομα ολα καλα μπουν δεν μπουν πουλια παιχνιδι για οποιον ψαχνει θα εχει.

Παλικάρια εγω πιστεύω πως έτσι θα πάμε μέχρι το τέλος της περιόδου που μπορεί να γίνουν περασματα. Πλέον οι ημερομηνίες έχουν στενέψει. Αν δεν γίνει κάτι καλο από 28/10 μέχρι 4-5/11 τότε θα έχουμε μια πραγματικά κακή χρονιά. Προσωπικά πιστεύω πως δεν θα γίνει κάτι αξιολογο. Με τέτοιες θερμοκρασίες τα πουλιά θα μένουν πολύ βορειότερα μας.View attachment 58524
Καλοκαιρι παντου διασπαρτα τα πουλια.
Οπως πάει μπανιστηρτζήδες θα γίνουμε .big smile.
Εγω εγινα εχθες😂

Status
Not open for further replies.
Back