Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Κωστή επειδή πέρασαν μερικά κοτσύφια δεν πάει να πει ότι τέλος τα μπασιματα. Πέρσι κοτσυφια εδώ δεν πέρασαν και μπασιματιαρες τσίχλες βλέπαμε μέχρι τις 20 Νοεμβρίου. Αν διάβασες πέρναγαν τρυγόνια σήμερα....
Τίποτα δεν λέει αυτό βάρεσα και εγώ κοτσιφα μπασιματιαρηκο…αν δεν δουμε μαζικά Κοτσιφια δεν τελιονει τιποτα… η επόμενες μέρες είναι πολύ οριακές τι θα γίνει φετος

αμα προσπαθησεις να κανεις και τα 2 μεσα στη ιδια μερα εισαι μετα .....tired. ολη μερα
Έκλεισα δεύτερη βδομάδα που το κάνω κάθε μέρα, 5 παρά εγερτήριο, 6 στο καρτέρι για καφεδάκι με τα φιλαράκια στο βουνό, κατά τις 10 στο γραφείο και φυσικά από ενα σημείο και μετά, όπως λες, κομμάτια...o_O
και δεν είμαι 30άρης πιά...
Όμως αυτό, είτε έχει είτε δεν έχει κυνήγι, μου δίνει ζωή, λέω δεν είμαι ακόμα για τα μπάζα .big smile.

Ερώτηση...αυτή τη περίοδο στα περάσματα καλύτερα είναι καρτέρι στα πεύκα ή πεύκα με αμπέλι? .think.
Οπου και να κατσεις θα περασουν αν εχει θα δεις την κατευθυνση που μπαινουν και θα κατσεις σε αυτην την γραμμη σε κανα λοφακι αν μπορεις

Αύριο θα είναι καλύτερα από άποψη μποφόρ... Μεχρι 15 Νοεμβρίου στο μπασιμοκαρτερο εκτός και αν βρέχει. Αύριο όλο το team μαζεμένο. Ξάδερφος, ανιψιός, κουμπάρος. Στα τετοια μας και αν δεν περάσουν......
Η παρέα είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στο κυνήγι!

Η παρέα είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στο κυνήγι!
Ακριβώς! Αν περάσουν και λίγα πουλάκια θα δέσει το γλυκό. Αλλά η αναμονή του ξημερωματος και τα πειράγματα και η μάσα μετά είναι όλα τα λεφτά. Με τον ξάδερφο και τον κουμπάρο είναι η 22η χρονιά που κυνηγάμε μαζί και συμμετέχουμε στην ιεροτελεστία των μπασιματων. Τους άνοιξα τα μάτια , δεν πήγαιναν για τσίχλες αν δεν έπιανε 20 ο Νοέμβριος....

Status
Not open for further replies.
Back