Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στείλε και καμιά κατά εδώ ρε!!! Με το ζόρι να έχω δει 10-15 πουλιά. 3 στις 3 μέχρι τώρα...

Στείλε και καμιά κατά εδώ ρε!!! Με το ζόρι να έχω δει 10-15 πουλιά. 3 στις 3 μέχρι τώρα...
Πωωω γιατι ρε φιλαρακι.
Λοιπον εκανα 5 βρηκα τις 4 οι πρωτες 2 μεστα αιματα οι αλλες αν και ψηλωμενες ξερες..Ψηλωμενα πουλια αμα ειμουν απο το πρωι θα ειχα κανει αλλες τοσες και βαλε γερακοτσιχλες ειδα καμια 15αρια φασσες 2 κοπαδακια των 7-8.Αυτα ομαδα

Είδα 6 πουλιά (πιασμένα) στο χάραμα και μετά άλλες δύο μέχρι τις 9 κοινώς δεν πέρασε τίποτα. (Αττική, μπροστά από την λίμνη Μαραθώνα προς το κτήμα Άροτρο )
Ελα ρε φιλε εγω εκει κοντα ειμουν ειδα πανω απξ 300 πουλια ψηλωμενα τα πιο πολλα μεχρι τις 9 παρα 10 μετα κοψαν τελειως

Αν εννοείς εμένα ακόμη στο μπαλκόνι μου είμαι... σε 5' αναχωρώ! Αν ρωτάς γενικά, ναι. Ας πούμε πασίγνωστος διάσημος μπαρμπερης με μεγάλο μαγαζί στην Χαλκίδα όλο τον Οκτώβρη κοιμάται στο καρτέρι και αμολάει και 4-5 καρεκλια με φωτάκια!
Οχι Δημητρη δεν λεω εσενα αλλα ειναι κοντοχωριανος σου, αλλο αυτο με τα φαναρια
πας να πιασεις μερος και βλεπεις φαναρι πας κοντα και σου λεει αλλος λες και ειναι στην τουαλετα,
ασχετα αν ειναι τριαντα μετρα ποιο περα και καυλαντιζει με τον κολλητο του.

Ελα ρε φιλε εγω εκει κοντα ειμουν ειδα πανω απξ 300 πουλια ψηλωμενα τα πιο πολλα μεχρι τις 9 παρα 10 μετα κοψαν τελειως
Τι να σου πω,δεν πέταξε τίποτα από την μεριά μου.
να προσεχετε εκει γιατι ειναι τα ορια του απαγορευμενου.
Το γνωρίζω είμαι πιο μέσα, ευχαριστώ πάντως.

Κεντρικη Ευβοια παιδια πολυ δυσοιωνα τα πραγματα τουλαχιστον εκει που πηγα εγω
μακαρι να μπουν πουλια απο την αλλη εβδομαδα λεει ανοδο θερμοκρασιας και νοτια νομιζω
μακαρι να μην ειναι χαμενη υποθεση και φετος.

Καπανδρίτι μικρό περασματάκι αλλά παρόλο τον αέρα ψηλά!!!
Οι περισσότεροι φύγανε με κουλούρι δύο τρία καρτέρια κάνανε δουλίτσα εγώ πήρα τρείς και έπρεπε άλλες τόσες!!!
Με καβάλησε και μία φάσσα από ένα ζευγάρι που πέρασε αλλά όταν την είδα ήταν πλέον αργά...

Γεια σας παιχτες, χθες και σημερα, στο ιδιο σημειο, βορεια Αττικη. Ειδικα χθες, εδωσα συγχαρητηρια σε ολους τους μετεωρολογους!!!
Για κλωτσιες τουλαχιστον!!! Μονο τον δικο μας Περι ακουτε, τιποτα αλλο!!!
Χθες, καλουτσικο μπασιματακι, στον θεο, εκτος βολης, εριξα πεντε, βρηκα μια, σταματησα να τουφεκαω.
Σημερα, με ιδανικο καιρο, καλο μπασιμο αλλα το 90% εκτος βολης. Πηρα 6 και ευτυχως τις βρηκα ολες, φανηκα τυχερος και λογω των αποστασεων που επεφταν. Beretta 391 urika2, anaconda mid και kicks μετα μπας και φτασουμε καμμια.
Μην απογοητευεσθε, τα πουλια ερχονται, θεωρω οτι θα ειναι μια αρκετα καλη χρονια. Προβληματιζομαι οπως ολοι μας, με τα κλαπατσιγκανα και τα αμαζευτα σκουπιδια,
τα ματια μας ξερουμε να τα βγαζουμε, δεν θελουμε βοηθεια.
Καλη συνεχεια σε ολους παιχτες!!!

Attachments

• 472D4EE3-AFC5-4637-A14A-C6E303A9977D.jpeg
    472D4EE3-AFC5-4637-A14A-C6E303A9977D.jpeg
    433,2 KB · Προβολές: 63
Status
Not open for further replies.
Back