Πιο από τα 3 πόδια έχεις το μυαλό σου πάλι?Καιρό είχες, έγιαινε το πόδι και ξεκίνησες!
Πιο από τα 3 πόδια έχεις το μυαλό σου πάλι?Καιρό είχες, έγιαινε το πόδι και ξεκίνησες!
Αν σου πω ότι στο καλύτερο μου καρτερι πάμε μόνο εγώ και οι υπόλοιποι 2-3 της παρεας μου θα το πιστεψεις??? Δεν έχει πάει κανείς στα 15-16 χρόνια που το ανακαλυψα. Και ξέρεις γιατί? Οι τουφεκιές που ριχνουμε 3-4 όπλα είναι απείρως λιγότερες από το μπαράζ των κλαμπανιστων στις γύρω περιοχες και δεν εντυπωσιάζουν κανεναν που τις ακουει. Λιγότερες τουφεκιές αλλά σε ευκολότερα πουλια.Εύκολο είναι να βρεις το σημείο ,θα γίνεται της πουτανας από κυνηγούς.
Μακάρι.....μέχρι τέλος Φλεβάρη λεει φέτος ο κότσυφας.....
View attachment 52151
Έλα Δημήτρη , τα καρτέρια προδίδονται από τους κάλυκες .....Αν σου πω ότι στο καλύτερο μου καρτερι πάμε μόνο εγώ και οι υπόλοιποι 2-3 της παρεας μου θα το πιστεψεις??? Δεν έχει πάει κανείς στα 15-16 χρόνια που το ανακαλυψα. Και ξέρεις γιατί? Οι τουφεκιές που ριχνουμε 3-4 όπλα είναι απείρως λιγότερες από το μπαράζ των κλαμπανιστων στις γύρω περιοχες και δεν εντυπωσιάζουν κανεναν που τις ακουει. Λιγότερες τουφεκιές αλλά σε ευκολότερα πουλια.
Ούτε μία στο μύριο.........μέχρι τέλος Φλεβάρη λεει φέτος ο κότσυφας.....
View attachment 52151
O ψαγμένος σωστός κυνηγός δέν αφήνει ούτε το χαρτί απο το σάντουιτς πίσω φεύγοντας απο το καρτέρι του .Έλα Δημήτρη , τα καρτέρια προδίδονται από τους κάλυκες .....
Ειδικά στα πριβέ καρτερία η κάλυκες μαζεύονται επιμελώς.Έλα Δημήτρη , τα καρτέρια προδίδονται από τους κάλυκες .....
Πρώτον , όχι κάλυκες , ούτε γοπα απο τσιγάρο δεν υπάρχει στο χωμα. Δεύτερον είναι τόσο ξεκαρφωτο το σημείο που δεν σου πάει το μυαλό καν!!! Μακριά από τα σεσημασμενα μέρη φυσικα. Το μόνο κακό είναι οι λαγαδες που έρχονται εκεί και προσπαθούμε να συνυπάρχουμε....ειρηνικά! Δεν τους φοβάμαι για να το μαρτυρησουν γιατί ξέρουν καλά ότι το μέρος θα γίνει Ομόνοια!!!Έλα Δημήτρη , τα καρτέρια προδίδονται από τους κάλυκες .....
Καλά με το δικανο είσαι γελοίος άμα δεν τους μαζευεις γιατί είναι πανεύκολο και ακοπο. Γενικά η καθαριότητα του πριβέ καρτεριου μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτα. Τώρα άμα έχει χωθεί κανένας σε κάνα πουρναρι και δεν τον δούμε , δεν πειραζει.Οι κάλυκες μαζεύονται πάντα με υπομονή στο τέλος του κυνηγιού. Βέβαια βοηθά πολύ το δίκαννο, ειδικά στο περπατητο.
Ωραίος ρε! Θα ψάχνουμε και τα κωλοχαρτα τώρα! Κανόνισε να έχει πάρει κανένα ο αέρας και να έχουμε κάτσει λάθος !Καλά με το δικανο είσαι γελοίος άμα δεν τους μαζευεις γιατί είναι πανεύκολο και ακοπο. Γενικά η καθαριότητα του πριβέ καρτεριου μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτα. Τώρα άμα έχει χωθεί κανένας σε κάνα πουρναρι και δεν τον δούμε , δεν πειραζει.
Το μόνο που μένει είναι τα χαρτιά που σκουπιζεται ο ξάδερφος γιατί φραπες+Marlboro+πρωινή δροσουλα= ζουμί... Αλλά αυτά δεν προδίδουν καρτερι!!!!
Τα πλακώνει με πέτρες ρε συ!Ωραίος ρε! Θα ψάχνουμε και τα κωλοχαρτα τώρα! Κανόνισε να έχει πάρει κανένα ο αέρας και να έχουμε κάτσει λάθος !
Φιλαράκι δεν παίζει αυτό που λες.... Ειδικά για ΕύβοιαΑν σου πω ότι στο καλύτερο μου καρτερι πάμε μόνο εγώ και οι υπόλοιποι 2-3 της παρεας μου θα το πιστεψεις??? Δεν έχει πάει κανείς στα 15-16 χρόνια που το ανακαλυψα. Και ξέρεις γιατί? Οι τουφεκιές που ριχνουμε 3-4 όπλα είναι απείρως λιγότερες από το μπαράζ των κλαμπανιστων στις γύρω περιοχες και δεν εντυπωσιάζουν κανεναν που τις ακουει. Λιγότερες τουφεκιές αλλά σε ευκολότερα πουλια.
Ενταξει εσείς ξέρετε καλυτερα.Φιλαράκι δεν παίζει αυτό που λες.... Ειδικά για Εύβοια
Ενταξει εσείς ξέρετε καλυτερα.
Έχουμε ανακαλύψει φοβερά καρτερία με σωστή παρακολούθηση..μην επιμένεις![]()
Άμα το βρείτε χαλάλι σας ρε. Θα ψήσουμε κιόλας...Θα σε φτιάξω καλά τώρα ....
View attachment 52173