Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εύκολο είναι να βρεις το σημείο ,θα γίνεται της πουτανας από κυνηγούς.
Αν σου πω ότι στο καλύτερο μου καρτερι πάμε μόνο εγώ και οι υπόλοιποι 2-3 της παρεας μου θα το πιστεψεις??? Δεν έχει πάει κανείς στα 15-16 χρόνια που το ανακαλυψα. Και ξέρεις γιατί? Οι τουφεκιές που ριχνουμε 3-4 όπλα είναι απείρως λιγότερες από το μπαράζ των κλαμπανιστων στις γύρω περιοχες και δεν εντυπωσιάζουν κανεναν που τις ακουει. Λιγότερες τουφεκιές αλλά σε ευκολότερα πουλια.

Αν σου πω ότι στο καλύτερο μου καρτερι πάμε μόνο εγώ και οι υπόλοιποι 2-3 της παρεας μου θα το πιστεψεις??? Δεν έχει πάει κανείς στα 15-16 χρόνια που το ανακαλυψα. Και ξέρεις γιατί? Οι τουφεκιές που ριχνουμε 3-4 όπλα είναι απείρως λιγότερες από το μπαράζ των κλαμπανιστων στις γύρω περιοχες και δεν εντυπωσιάζουν κανεναν που τις ακουει. Λιγότερες τουφεκιές αλλά σε ευκολότερα πουλια.
Έλα Δημήτρη , τα καρτέρια προδίδονται από τους κάλυκες .....

O ψαγμένος σωστός κυνηγός δέν αφήνει ούτε το χαρτί απο το σάντουιτς πίσω φεύγοντας απο το καρτέρι του .
Καθαριότητα όλα καί για σεβασμό στην φύση αλλά καί να μήν προδίδουμε τα πόστα .
Κάποιοι εδώ στο νησί έχουν μόνιμα μέχρι καί κάτι παλιοκαρέκλες οξειδωμένες απο τον καιρό
καί κομμένο το ένα πόδι ..sarcastic..sarcastic.

Πρώτον , όχι κάλυκες , ούτε γοπα απο τσιγάρο δεν υπάρχει στο χωμα. Δεύτερον είναι τόσο ξεκαρφωτο το σημείο που δεν σου πάει το μυαλό καν!!! Μακριά από τα σεσημασμενα μέρη φυσικα. Το μόνο κακό είναι οι λαγαδες που έρχονται εκεί και προσπαθούμε να συνυπάρχουμε....ειρηνικά! Δεν τους φοβάμαι για να το μαρτυρησουν γιατί ξέρουν καλά ότι το μέρος θα γίνει Ομόνοια!!!

Οι κάλυκες μαζεύονται πάντα με υπομονή στο τέλος του κυνηγιού. Βέβαια βοηθά πολύ το δίκαννο, ειδικά στο περπατητο.
Καλά με το δικανο είσαι γελοίος άμα δεν τους μαζευεις γιατί είναι πανεύκολο και ακοπο. Γενικά η καθαριότητα του πριβέ καρτεριου μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτα. Τώρα άμα έχει χωθεί κανένας σε κάνα πουρναρι και δεν τον δούμε , δεν πειραζει.
Το μόνο που μένει είναι τα χαρτιά που σκουπιζεται ο ξάδερφος γιατί φραπες+Marlboro+πρωινή δροσουλα= ζουμί... Αλλά αυτά δεν προδίδουν καρτερι!!!!

Καλά με το δικανο είσαι γελοίος άμα δεν τους μαζευεις γιατί είναι πανεύκολο και ακοπο. Γενικά η καθαριότητα του πριβέ καρτεριου μας δεν παίρνει πάνω από 10 λεπτα. Τώρα άμα έχει χωθεί κανένας σε κάνα πουρναρι και δεν τον δούμε , δεν πειραζει.
Το μόνο που μένει είναι τα χαρτιά που σκουπιζεται ο ξάδερφος γιατί φραπες+Marlboro+πρωινή δροσουλα= ζουμί... Αλλά αυτά δεν προδίδουν καρτερι!!!!
Ωραίος ρε! Θα ψάχνουμε και τα κωλοχαρτα τώρα! Κανόνισε να έχει πάρει κανένα ο αέρας και να έχουμε κάτσει λάθος !

Φιλαράκι δεν παίζει αυτό που λες.... Ειδικά για Εύβοια

Εδώ σε εμάς όχι απλά μαθαίνετε χαμός γίνεται...Πάω μια μέρα σε ένα καρτέρι, μπαίνω βλέπω έναν μπάρμπα, χαιρετιόμαστε και καθόμαστε.Τελειώνει το κυνήγι 10 εγώ και μία ο μπάρμπας.Φεύγω πρώτος, με σταματάει και μου λέει έρχεσαι εδώ άλλες μέρες; Όχι του λέω πρώτη μέρα ήρθα εδώ.Μου λέει πήγα να παρω φυσίγγια και μου είπε ο άλλος ότι μαμιούνται στο τουφεκίδι εδώ και παίρνει ο καθένας καμιά 20άρια.Βάζω κάτι γέλια και του λέω και που είναι όλοι; Υπάρχουν πονηροί που αν ακούσουν τουφεκιές τρέχουν σαν τα λιγούρια...Ο άλλος πήγαινα φέτος σε ένα καρτέρι που μαζί με έναν άλλον γνωστό κυρίως το μοιράζομαι.Σκάει ένας κοντινός που ήταν και κυνηγός αλλα δεν πάει πλέον και χάζευε μερικές φορές τάχα μου κοίταγε το χωράφι.Μου έλεγε καλά το πας κάνεις δουλίτσα.Πάω μετά από κάποιες μέρες να σου ένα αμάξι ξένο, μπαίνω μέσα,δένω όπλο και προχωράω.Βλέπω τον ρουφιάνο να κάθεται τελείως στο χώμα και μπροστά ένας με όπλο στο μέρος μου.Χαιρετιόμαστε, όλο γέλια ο βλαξ, λέει στον άλλον εδώ ο Χρηστάρας έκανε κηδείες γι αυτό σε έφερα...

Status
Not open for further replies.
Back