Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α χα χα χα χα χα χο χο χο και άλλος παπιοκυνηγος εδώ,Γιατί δεν το λέτε ότι είστε δηλωμένοι τσιχλαδες...ha ha ha.Έχει δύναμη το ταπεινό τσιχλακι ε ε ε ε??.flamenco.
Και μην μου πείτε ότι πάτε τώρα που έκλεισε ο βάλτος γιατί δεν σας πιστεύω...fool.

Μου έκανε εντύπωση στην τσίχλα ότι παρότι κατάλαβα την ώρα που πατούσα την σκανδάλη ότι ήμουν εκτός στόχου,το πουλί έπεσε τραυματισμένο αλλά έπεσε όμως.Σε απόσταση περίπου 15 μέτρων.
Μέσα στην δουλειά των διασποράς ειναι και αυτό..Να περνουμε κάποια θηράματα παρολο που είμαστε εκτός..Και με συγκεντρωρηρα μου έχει τύχει αρκετές φορές να πάρω θήραμα και να είμαι εκτός.Το τυχερό σκάγι που λέμε..

Πριν λίγο μαδησα τα κυνήγια μου και μου έκανε εντύπωση ότι τα κοτσυφια για την εποχή δεν είχαν καθόλου λίπος..
Η δε τσίχλες ήταν ποιο αδύνατες..και από μένα..
Άρα δεν βρίσκουν εύκολα τροφή εκεί..Ίσως για αυτό να μην έχει τσίχλες το νησί τα τελευταία χρόνια..
.

Πριν λίγο μαδησα τα κυνήγια μου και μου έκανε εντύπωση ότι τα κοτσυφια για την εποχή δεν είχαν καθόλου λίπος..
Η δε τσίχλες ήταν ποιο αδύνατες..και από μένα..
Άρα δεν βρίσκουν εύκολα τροφή εκεί
..Ίσως για αυτό να μην έχει τσίχλες το νησί τα τελευταία χρόνια..
.
Γιατί, εσύ είσαι αδύνατος επειδή ... σου λείπει η τροφή;;; Δε λες ότι τις έχετε ξεπατώσει στο κυνηγητό κάθε μέρα! ... εεε, πως να πιάσουνε λίγο ξύγκι πάνω τους οι κακομοίρες! .big smile.
.sarcastic.
Πέρα από την πλάκα, δεν ξέρω γιατί σε πολλά μέρη είναι ελάχιστες φέτος, αλλά πιστεύω ότι το τελευταίο που φταίει είναι το θέμα τροφής. Εμάς εδώ, που οι ελιές είναι φορτωμένες καρπό και θα πάει Μάης μέχρι να αδειάσουνε, γιατί δεν έχει τσίχλες; Και πρόπερσι που επίσης είχαμε εξαιρετική χρονιά από ελιές, από τσίχλες πάλι το ίδιο χάλια ήτανε! :( Από την άλλη, πέρυσι που δεν υπήρχαν ελιές ούτε για δείγμα, κάτι έγινε από τσίχλες, ειδικά τέτοια εποχή (Γενάρη - Φλεβάρη) - όχι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά κάπως περισσότερες από πρόπερσι κι από φέτος ... .what. .xm. .xm.

απογευματινό με κο Λάκη όλα τέλεια
4.00 με 4.45 δοκιμές σε χαρτόνια και μετά καρτεράκι
είδαμε 17 πουλιά μέχρι 6.00 και πήραμε από 2 και οι 4 απόρτ από blanco σε μεγάλα κέφια
μετά της 6.00 πέρασαν 10-12 φαντάσματα χαμηλά και εκτός βολής :)

Γιατί, εσύ είσαι αδύνατος επειδή ... σου λείπει η τροφή;;;
Οχι βεβαια.Και η άνθρωποι είναι κοντοί η ψηλοί αλλα δεν υπάρχουν κοντές και ψηλές τσιχλες ομως...sarcastic.
Δεν έχει σχέση ο άνθρωπος με τα πουλιά:)

Όπως δεν έχουν καμιά σχέση τα τσιχλοκοτσυφα του Οκτώβρη με αυτά του Γενάρη και φλεβαρη που είναι εμφανέστατα πιο παχιά..
Παλιά χτύπαγα κοτσυφια και λάδιζαν τα χερια από το λίπος και η τσιχλες δεν ήταν τόσο αδυνατες οσο αυτές που είδα σημερα(το ανάφερα γιατί μου έκανε εντύπωση)
Τα πουλιά πχ που χτυπιούνται τωρα στους κισσούς και όπου άλλου έχει φαΐ είναι τετραπαχα τέτοια εποχή..
Τα κοτσυφια πχ που έβγαλε φωτο ο Σπύρος(ωριωνας)που ήταν όλα γεμάτα λίπος σημενει ότι έβρισκαν φαΐ εκεί..Αλλιώς θα ήταν σαν ξύλα..:)

Last edited:
και εδω σε εμας παιδια πεζουνε τα τσιχλονια σαν τρελααααα,,,αλα δεν εχω φυσιγκια για να παω καμια βωλτα,,,παρηγκειλα εδω και 10 μερες 3 κουτες και δεν λεη να ερθουνεεεε,ο αντηπρωσοπως ειναι βλεπαιτε λιγο μακρια απο τον πυργο ηλειας,,,,ξερω γω τι να πω λιγο τα μπλωκα λιγο η απωσταση παντως τα αναμαινωωωωω,,,IMPERIAL 28GR N8 SPORTING.shoot..shoot..RESPECT.

και εδω σε εμας παιδια πεζουνε τα τσιχλονια σαν τρελααααα,,,αλα δεν εχω φυσιγκια για να παω καμια βωλτα,,,παρηγκειλα εδω και 10 μερες 3 κουτες και δεν λεη να ερθουνεεεε,ο αντηπρωσοπως ειναι βλεπαιτε λιγο μακρια απο τον πυργο ηλειας,,,,ξερω γω τι να πω λιγο τα μπλωκα λιγο η απωσταση παντως τα αναμαινωωωωω,,,IMPERIAL 28GR N8 SPORTING.shoot..shoot..RESPECT.
Σάκη από τον καρδαρα τα πήρες?Και πόσο?Ευχαριστω

απογευματινό με κο Λάκη όλα τέλεια
4.00 με 4.45 δοκιμές σε χαρτόνια και μετά καρτεράκι
είδαμε 17 πουλιά μέχρι 6.00 και πήραμε από 2 και οι 4 απόρτ από blanco σε μεγάλα κέφια
μετά της 6.00 πέρασαν 10-12 φαντάσματα χαμηλά και εκτός βολής :)

Αυτόν τον blanco θα τον φέρεις στην μάζωξη ;

Καλά, που μένεις και δεν έχει τσιχλοφύσιγγα;
γιασου φιλε ,τσιχλοφυσιγγα υπαρχουνε,εχουμε δυο κυνηγομαγαζα με ποικιλια,αλα δουλευβω τα συγκεκρημενα και γιατι να δωσο 6 7 ευρω τα ωπεια μπωρη και να τα φαω σε ενα κυνηγιιιιι,,ενω η κουτα 250 φυσιγγια μου βγαινη 53 ευρω,,,,,αυτα τα παραγκελνω στην σερρες σε ενα μαγαζι και μου τα φερνη,,,,,ο αντηπρωσοπως στα imperial ειναι στον πηργο ηλειας αρα υπαρχη μια απωσταση και με την παραγκελια που θα μαζεψη και το κυνηγομαγαζο για να στηλη

Σωστός αλλά δεν μιλάω για 7€, εκεί σίγουρα έχεις δίκιο. Για 6€ όμως δεν αξίζει να περιμένεις και να χάνεις μέρες για 7€ στην κούτα ;)

Status
Not open for further replies.
Back