Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καρτέρι σήμερα με τον κουμπάρο σε σημείο το οποίο μου έδινε σταθερά από 5 μέχρι 10 πουλάκια, ανά 6-7 ημέρες, από αρχές Νοέμβρη μέχρι πριν 10 ημέρες. Αποτέλεσμα 2 πουλιά ο κουμπάρος, κουλούρι εγώ. 1 έπεσε από τις 2 που επιχείρησα και την έχασα. Ο κουμπάρος τουφέκισε 4. Που πήγαν τα πουλιά οέο;;;; Άντε να βρούμε καρτέρι τώρα...

Καρτέρι σήμερα με τον κουμπάρο σε σημείο το οποίο μου έδινε σταθερά από 5 μέχρι 10 πουλάκια, ανά 6-7 ημέρες, από αρχές Νοέμβρη μέχρι πριν 10 ημέρες. Αποτέλεσμα 2 πουλιά ο κουμπάρος, κουλούρι εγώ. 1 έπεσε από τις 2 που επιχείρησα και την έχασα. Ο κουμπάρος τουφέκισε 4. Που πήγαν τα πουλιά οέο;;;; Άντε να βρούμε καρτέρι τώρα...
Μήπως το δούλευαν άλλοι τις μέρες που δεν πήγαινες και το εκαψαν?

Σήμερα το απόγευμα πέρασαν αρκετά, πολλά θα έλεγα, πουλάκια. Όμως ψηλά, πολύ ψηλά. Τρία που πέρασαν ανθρώπινα αποχαιρέτησαν τον μάταιο αυτό κόσμο. Η Impala αλάθητη!
Για τόσα πάω, αύριο πάλι.
Χαίρομαι που χαίρεσαι και τα πας καλά με το νέο όπλο φίλε .

Είναι τα 3/4 νουμ το κάθε φυσίγγι που παραπάνω από τα δύο διαφορετικά σπάνια να είναι καλό .ΠΧ φτιάχνεις ένα 32αρι φτιάξε 8 και 9 τη το θες 7/8/9/10 πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι αλλάζοντας μόνο τάπα όπως κάνουν οι περισσότεροι θα έχεις επιτυχημένο φυσίγγι και στα 4 νουμ .Παπαριά θα χεις.
Για εξήγησε μου λίγο αυτό που λες Γιάννη, γιατι μάλλον μιλάς "ιδιογομωτικά" και δεν σε πιάνω...
Ποιοί είναι αυτοί που αλλάζουν συγκεντρωτηρα αναλόγως το νουμερο σε ένα φυσιγγι?
Η 7αρι είναι η ν10 ιδιο συγκεντρωτηρα βάζουν, τον ίδιο κ όσοι γεμίζουν 32γρ κ τα ξεκινάνε από χοντρά νουμερα πχ ν4,5.....
Μήπως εννοείς ότι το υψος του συγκεντρωτηρα δεν είναι σωστό για την περιπτωση?

Αν είναι σε λάκα ή απέχει πολύ από την θάλασσα και κοιτάζει βορινά, μπορεί να ενοχλούνται από τις νυχτερινές παγωνιές των τελευταίων ημερών και να έφυγαν ...

Ανάλογα που θα πας.Μέχρι 5 πουλάκια κάρπωση μαξ.
Στον Θεολόγο απάνω απ'το χωριό τα καλά απογεύματα έριχνες δύο κουτιά φυσίγγια μόνο στα κοτσύφια που ορμαγαν όλα μαζί μόλις σούρουπωνε.
Είχα ένα πολύ ωραίο σημείο αλλά το
περιεφραξε ο ιδιοκτήτης .

Status
Not open for further replies.
Back