Μήπως το δούλευαν άλλοι τις μέρες που δεν πήγαινες και το εκαψαν?Καρτέρι σήμερα με τον κουμπάρο σε σημείο το οποίο μου έδινε σταθερά από 5 μέχρι 10 πουλάκια, ανά 6-7 ημέρες, από αρχές Νοέμβρη μέχρι πριν 10 ημέρες. Αποτέλεσμα 2 πουλιά ο κουμπάρος, κουλούρι εγώ. 1 έπεσε από τις 2 που επιχείρησα και την έχασα. Ο κουμπάρος τουφέκισε 4. Που πήγαν τα πουλιά οέο;;;; Άντε να βρούμε καρτέρι τώρα...
Χαίρομαι που χαίρεσαι και τα πας καλά με το νέο όπλο φίλε .Σήμερα το απόγευμα πέρασαν αρκετά, πολλά θα έλεγα, πουλάκια. Όμως ψηλά, πολύ ψηλά. Τρία που πέρασαν ανθρώπινα αποχαιρέτησαν τον μάταιο αυτό κόσμο. Η Impala αλάθητη!
Για τόσα πάω, αύριο πάλι.
Δίνεις πονο αδερφουλη!!! Μπράβο και στα ταιρια τους!!!Μόνος σήμερα με την μερκέλα και την Ήρα.Και 2 χαμένα.View attachment 40285
Μιλάμε αυτές τις μέρες σπάνια να χάσω πουλί...Το έχω βρει απίστευτα με το μέρκελ και πραγματικά πέφτει κάψιμο!!!Δίνεις πονο αδερφουλη!!! Μπράβο και στα ταιρια τους!!!
Για εξήγησε μου λίγο αυτό που λες Γιάννη, γιατι μάλλον μιλάς "ιδιογομωτικά" και δεν σε πιάνω...Είναι τα 3/4 νουμ το κάθε φυσίγγι που παραπάνω από τα δύο διαφορετικά σπάνια να είναι καλό .ΠΧ φτιάχνεις ένα 32αρι φτιάξε 8 και 9 τη το θες 7/8/9/10 πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι αλλάζοντας μόνο τάπα όπως κάνουν οι περισσότεροι θα έχεις επιτυχημένο φυσίγγι και στα 4 νουμ .Παπαριά θα χεις.
Δεν υπάρχει περίπτωση, θα έβλεπα φυσίγγια κάτω. Άσε που δεν έχω πετύχει ποτέ εκεί καρτερατζή άλλονΜήπως το δούλευαν άλλοι τις μέρες που δεν πήγαινες και το εκαψαν?
Και αν τα μάζευε;Δεν υπάρχει περίπτωση, θα έβλεπα φυσίγγια κάτω. Άσε που δεν έχω πετύχει ποτέ εκεί καρτερατζή άλλον
Ε τώρα μιλάμε για πολύ φαντασία.. Δεν έχω πετύχει εκεί άνθρωπο τα τελευταία 25 χρόνια...Και αν τα μάζευε;
Και αν είναι αόρατος?Ε τώρα μιλάμε για πολύ φαντασία.. Δεν έχω πετύχει εκεί άνθρωπο τα τελευταία 25 χρόνια...
Κι αν ρίχνει με laser;Και αν είναι αόρατος?
Αν είναι σε λάκα ή απέχει πολύ από την θάλασσα και κοιτάζει βορινά, μπορεί να ενοχλούνται από τις νυχτερινές παγωνιές των τελευταίων ημερών και να έφυγαν ...Καρτέρι σήμερα με τον κουμπάρο σε σημείο το οποίο μου έδινε σταθερά από 5 μέχρι 10 πουλάκια, ανά 6-7 ημέρες, από αρχές Νοέμβρη μέχρι πριν 10 ημέρες. Αποτέλεσμα 2 πουλιά ο κουμπάρος, κουλούρι εγώ. 1 έπεσε από τις 2 που επιχείρησα και την έχασα. Ο κουμπάρος τουφέκισε 4. Που πήγαν τα πουλιά οέο;;;; Άντε να βρούμε καρτέρι τώρα...
Έχεις κάνει τσίχλα φίλος?Αν είναι σε λάκα ή απέχει πολύ από την θάλασσα και κοιτάζει βορινά, μπορεί να ενοχλούνται από τις νυχτερινές παγωνιές των τελευταίων ημερών και να έφυγαν ...
Σιγά το πράγμα.Ας έφερνε τους R.E.M να ακούσουμε live το Losing My Religion να πω ναι.Τα R.M. τα φερνει ο Σπηλιωτόπουλος στον Πυργο...λιγο ακριβα γενικως.
ΤσινΈχεις κάνει τσίχλα φίλος?
Ανάλογα που θα πας.Μέχρι 5 πουλάκια κάρπωση μαξ.Πατριώτες εκεί στην Εύβοια στο Γυμνό πως πάει από απογευματινά?
Είναι ο καλύτερος καιρός νομίζω.
Στον Θεολόγο απάνω απ'το χωριό τα καλά απογεύματα έριχνες δύο κουτιά φυσίγγια μόνο στα κοτσύφια που ορμαγαν όλα μαζί μόλις σούρουπωνε.Ανάλογα που θα πας.Μέχρι 5 πουλάκια κάρπωση μαξ.