Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εγω δεν εχω κανει ακομη περπατητο, μείτε καρτερι...
Ξέρεις γιατί γελασα ε???
Αφου σου έχουν τα μυαλά οι βασίλισσες με την μεγάλη μυτη, που να έχεις μυαλό για το καημένο το τσιχλακι......

Αυτες μέχρι κ τα υδρόβια
θα σε κάνουν να ξεχάσεις.... .yelling.

Πρωί απόγευμα όριο σημερα πολύ καλή ημέρα τα χιόνια κατέβασαν πουλιά το απογευματινό οχι καλό αλλά το πρωινό με λίγο περπάτημα δύσκολο απέδωσε. Το απογευματινό είχε ωραίες εικόνες

Attachments

• 20220115_170231.jpg
    20220115_170231.jpg
    336,7 KB · Προβολές: 54
Ναι,δεν καταλαβαινεις στο τέλος τίποτα.
Στο χωριό της μητέρας μου δυο άτομα κάνουν έτσι τις τσίχλες αποκλειστικά ολόκληρες κιμά και τις φτιάχνουν μπιφτέκια και δεν τις αλλάζουν ως φαγητό με τίποτα. Όσοι έχουν φάει λένε πως ακριβώς δεν καταλαβαίνεται τίποτα.

Στο χωριό της μητέρας μου δυο άτομα κάνουν έτσι τις τσίχλες αποκλειστικά ολόκληρες κιμά και τις φτιάχνουν μπιφτέκια και δεν τις αλλάζουν ως φαγητό με τίποτα. Όσοι έχουν φάει λένε πως ακριβώς δεν καταλαβαίνεται τίποτα.
Κιμά τις έκαναν και οι Ιταλοί από την δεκαετία του 80 και τις έβαζαν σαν κιμά στις μακαρονάδες!

Στα γνωστά σήμερα της Αργολίδας.
Ο τόπος φάνηκε ότι έβαλε κάποια καινούργια πουλιά αλλά δυστυχώς λίγα.
Ένα περίεργο πράμα σήμερα, οι πρωινές ήταν εντελώς βουβές! Ουτε τσιν ούτε τσον. Μετά από αρκετή ώρα στατικός και εκεί που έλεγα να τα μαζέψω, ξεκινησα ενα ντεμι περπατητό ακολουθώντας απο μακριά το ρυθμό μιας παρέας που ψευτοπερπατούσε απέναντι. Τελικά με μια ωρίτσα σταμάτα ξεκίνα έκανα μερικά πουλάκια και σώθηκε η παρτίδα. Το ηθικό διατηρείται υψηλό καθώς ο καιρός και τα αναμενόμενα επιστροφια υπόσχονται καλύτερες ημέρες

Κιμά τις έκαναν και οι Ιταλοί από την δεκαετία του 80 και τις έβαζαν σαν κιμά στις μακαρονάδες!
Και από ότι διάβαζα, κιμά κάνουν κ τα διάφορα απαγορευμένα μικροπουλα που χτυπάνε στην χώρα μας, για να καταφέρουν να τα περάσουν Ιταλία χωρίς να γίνουν αντιληπτά......

Στα γνωστά σήμερα της Αργολίδας.
Ο τόπος φάνηκε ότι έβαλε κάποια καινούργια πουλιά αλλά δυστυχώς λίγα.
Ένα περίεργο πράμα σήμερα, οι πρωινές ήταν εντελώς βουβές! Ουτε τσιν ούτε τσον. Μετά από αρκετή ώρα στατικός και εκεί που έλεγα να τα μαζέψω, ξεκινησα ενα ντεμι περπατητό ακολουθώντας απο μακριά το ρυθμό μιας παρέας που ψευτοπερπατούσε απέναντι. Τελικά με μια ωρίτσα σταμάτα ξεκίνα έκανα μερικά πουλάκια και σώθηκε η παρτίδα. Το ηθικό διατηρείται υψηλό καθώς ο καιρός και τα αναμενόμενα επιστροφια υπόσχονται καλύτερες ημέρες
Άρα δεν έβαλε καινούργια πουλιά Τάσο, τα ίδια πουλιά ήταν.

View attachment 40021

Τελικά το προγραμματισμένο μπεκατσοκυνηγι ακυρώθηκε. Με γλωσσοφαγε ο @Alex37 .yel. Και πήγα μια βόλτα μόνος μου εδώ κοντά. Είχε πουλάκια αλλά μόνος δεν μπορούσα να τους βάλω χέρι. Δοκίμασα πρώτη φορά τα j&b light 31γρ. Καλά μου φάνηκαν.
Στο είπα εγώ.... φυσίγγια αγόρασες;

Άρα δεν έβαλε καινούργια πουλιά Τάσο, τα ίδια πουλιά ήταν.
Τώρα που το λες...δεν ξέρω αν η αφωνία των πουλιών είναι από το μπαρούτι που τους έχει κάτσει στο λαιμό αλλά αν δεν ξεκουνουσα από το σκαμπό θα ήταν μια από τα ίδια με τις προηγούμενες φορές

Σταμάτησε η βροχή ίσα ίσα για να καρτερωσω τις μαύρες. Όχι πολλά πράγματα αλλά 4 τσιχλες και μια κοτσυφινα μπήκαν στις θηλιες. Μετά ξανά έπιασε βροχή καλη και έφυγα κρατώντας ορεξη για το απογευματινό. Με τον ξάδερφο που είναι στα γρουνια μίλησα πριν λίγο και μου είπε ότι εκεί που είναι χιονίζει!!!!

Status
Not open for further replies.
Back