Ναι,δεν καταλαβαινεις στο τέλος τίποτα.Ολοκληρα??? Με τα κοκκαλα???
Ναι,δεν καταλαβαινεις στο τέλος τίποτα.Ολοκληρα??? Με τα κοκκαλα???
Εδώ τα σπάνε τα δόντια, εκεί γίνονται κιμάς κυριολεκτικά.Ναι,δεν καταλαβαινεις στο τέλος τίποτα.
Ξέρεις γιατί γελασα ε???Εγω δεν εχω κανει ακομη περπατητο, μείτε καρτερι...
Στο χωριό της μητέρας μου δυο άτομα κάνουν έτσι τις τσίχλες αποκλειστικά ολόκληρες κιμά και τις φτιάχνουν μπιφτέκια και δεν τις αλλάζουν ως φαγητό με τίποτα. Όσοι έχουν φάει λένε πως ακριβώς δεν καταλαβαίνεται τίποτα.Ναι,δεν καταλαβαινεις στο τέλος τίποτα.
Κιμά τις έκαναν και οι Ιταλοί από την δεκαετία του 80 και τις έβαζαν σαν κιμά στις μακαρονάδες!Στο χωριό της μητέρας μου δυο άτομα κάνουν έτσι τις τσίχλες αποκλειστικά ολόκληρες κιμά και τις φτιάχνουν μπιφτέκια και δεν τις αλλάζουν ως φαγητό με τίποτα. Όσοι έχουν φάει λένε πως ακριβώς δεν καταλαβαίνεται τίποτα.
Και από ότι διάβαζα, κιμά κάνουν κ τα διάφορα απαγορευμένα μικροπουλα που χτυπάνε στην χώρα μας, για να καταφέρουν να τα περάσουν Ιταλία χωρίς να γίνουν αντιληπτά......Κιμά τις έκαναν και οι Ιταλοί από την δεκαετία του 80 και τις έβαζαν σαν κιμά στις μακαρονάδες!
Μη το γελας καθολου....2 επισκεψεις πηγα σε βαλτο φετος,για το σκυλι κ μονο τα εχω χασει τα υδροβια....Αυτες μέχρι κ τα υδρόβια
θα σε κάνουν να ξεχάσεις....![]()
Άρα δεν έβαλε καινούργια πουλιά Τάσο, τα ίδια πουλιά ήταν.Στα γνωστά σήμερα της Αργολίδας.
Ο τόπος φάνηκε ότι έβαλε κάποια καινούργια πουλιά αλλά δυστυχώς λίγα.
Ένα περίεργο πράμα σήμερα, οι πρωινές ήταν εντελώς βουβές! Ουτε τσιν ούτε τσον. Μετά από αρκετή ώρα στατικός και εκεί που έλεγα να τα μαζέψω, ξεκινησα ενα ντεμι περπατητό ακολουθώντας απο μακριά το ρυθμό μιας παρέας που ψευτοπερπατούσε απέναντι. Τελικά με μια ωρίτσα σταμάτα ξεκίνα έκανα μερικά πουλάκια και σώθηκε η παρτίδα. Το ηθικό διατηρείται υψηλό καθώς ο καιρός και τα αναμενόμενα επιστροφια υπόσχονται καλύτερες ημέρες
Με αυτο μεγαλωσαμε...Συμφωνώ απόλυτα!!!!Με το ρύζι δεν λέει...Με τραχανά ειναι φανταστικά με ξινό αλλά με γλυκό απλά τρομερά!!!
Στο είπα εγώ.... φυσίγγια αγόρασες;View attachment 40021
Τελικά το προγραμματισμένο μπεκατσοκυνηγι ακυρώθηκε. Με γλωσσοφαγε ο @Alex37Και πήγα μια βόλτα μόνος μου εδώ κοντά. Είχε πουλάκια αλλά μόνος δεν μπορούσα να τους βάλω χέρι. Δοκίμασα πρώτη φορά τα j&b light 31γρ. Καλά μου φάνηκαν.
Στο είπα εγώ.... φυσίγγια αγόρασες;
Την Δευτέρα γρήγορα στον Δήμα...Έπεσες μέσα σωστόςόχι δεν πήρα φυσίγγια
Την Δευτέρα γρήγορα στον Δήμα...![]()
Μην πάρεις πήγαινε με αυτά με κύλινδρο..... κάτσε 5-6 μέτρα πιο πίσω.... μια χαρά είναιΈπεσες μέσα σωστόςόχι δεν πήρα φυσίγγια
Μην πάρεις πήγαινε με αυτά με κύλινδρο..... κάτσε 5-6 μέτρα πιο πίσω.... μια χαρά είναι
Τώρα που το λες...δεν ξέρω αν η αφωνία των πουλιών είναι από το μπαρούτι που τους έχει κάτσει στο λαιμό αλλά αν δεν ξεκουνουσα από το σκαμπό θα ήταν μια από τα ίδια με τις προηγούμενες φορέςΆρα δεν έβαλε καινούργια πουλιά Τάσο, τα ίδια πουλιά ήταν.
Πάρε 5-6 τούβλα και κόλλα πίσω από τον σκύλο.Σωστό κι αυτό