Πατριώτη εγώ πιστεύω ότι το IJ 54 είναι καλύτερο όπλο.Θωρηκτο POTEMKIN.Γερμανία-Ρωσία (izh54) 4-1.View attachment 39515
Πατριώτη εγώ πιστεύω ότι το IJ 54 είναι καλύτερο όπλο.Θωρηκτο POTEMKIN.Γερμανία-Ρωσία (izh54) 4-1.View attachment 39515
Είναι δεν είναι σημασία έχει ότι τα πάτε περίφημα, μπράβο!!!Ποτέ δεν το έψαξα. Θεωρητικά ναι, χαρτιά κτλ δεν έχει φυσικά.. 9 χρονών είναι,τον έχω απο 3 μηνών κ δεν τον αλλάζω με τπτ. Είναι ο κολλητός μου. Ξέρει τι θέλω, που να μπεί να ξεπετάξει τα θηράματα προς το μέρος μου. Έχει κ τις φερμες του, ειδικά στα ορτύκια αλλά κ σε μπεκάτσα, πέρδικα κ μερικούς λαγούς.. αλλά ήταν ο πρώτος σκύλος που απέκτησα κ τον έκανα τσιχλά..!
Πολύ ωραία video, με σταθερή και καθαρή εικόνα και ωραίο μοντάζ!Νέο κυνήγι..
Ευχαριστώ πολύ!Πολύ ωραία video, με σταθερή και καθαρή εικόνα και ωραίο μοντάζ!
Μπράβο συνάδελφοι!
71cm σταθερά 1-3 συγκεντρωτήρα πάντα, 28γρ νο8 σε δύσκολες καταστάσεις και μέρη αλλιώς νο9!Συνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
Επίσης, αν πάρω το ιζη54 73 εκατοστά κάννη και κατεβάζει αεροπλάνα!!!!71cm σταθερά 1-3 συγκεντρωτήρα πάντα, 28γρ νο8 σε δύσκολες καταστάσεις και μέρη αλλιώς νο9!
Συνήθως 4* και φυσίγγια 28 έως 31 γραμμάρια 9άρια με συγκεντρωτήρα.Συνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
Κυλινδρος η 4*, συγκεντρωτηρα κΣυνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
Βrain Βell και 24 γρ skeet στο περπατητό από μενα...Συνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
Με καραμπίνα 4* και 32 γρ 9αρι .Με σούπερ πόζε 4/1 με 32 γρ 9αρι εν υποψι ότι κυνηγάω με σκυλί αν ήταν χωρίς σκυλί θα έριχνα με 5/1 .Συνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
71cm 2* (σταθερό) 30gr συγκεντρωτηραΣυνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
IC ή LM, 32γρ Νο9 συγκεντρωτήραΣυνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?
Συνονοματε βάλε πανω στην 155 ένα ανοιχτό τσοκ πχ 4* κ 5* αναλόγως τον τοπο, και ρίχνε φυσίγγια με συγκεντρωτηρα στο νουμερο που χρησιμοποιείς στην τσίχλα...Συνκυνηγοι πείτε μου λίγο όσοι κάνετε περπάτητο, τι συνδυασμό τσοκ και φυσιγγίων χρησιμοποιείτε? Συγκεντρωτηρα, μισοταπα ή διασποράς? και με τι τσοκ το καθένα?