Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Λοιπόν....Σήμερα πήγαμε ένα μάχιμο περπατητο 8-11 με το φίλο χαρη(hunter crete) με βροχή καθ' όλη τη διάρκεια του κυνηγιου.

Ο φίλος χαρης με ισοπεδωσε σημερα(χαχαχα).
Εκανε 9 πουλιά κι εγώ μονο 4.
Το καλό ήταν ότι εγώ προσωπικά είχα μόνο ένα χαμένο.

Παρόλο που έβρεχε το χάρηκα πολύ.
Είχα καιρό να κάνω τέτοιο τρελό κυνήγι.
Από όταν ήμουν καινούργιος κυνηγός και δεν καταλάβαινα από καιρούς κτλ...

View attachment 39497View attachment 39498
Με ποιά φυσίγγια στη βροχή;

Στέλιο πραγματικά δεν κοιτάω πόσα κάνω κ πόσα κάνει οποίος κυνηγάω μαζί του. Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις. Κ σημερα παροτι γύρισα οδηγώντας με τα εσώρουχα ( δεν μπορώ να στείλω φωτο..χαχαχα) πραγματικα το φχαριστήθηκα. Μόνο μη παθω καμια πνευμονία, το παντελονι είναι ασήκωτο. Χαχαχα. Τουλάχιστον είχε περισσότερα πουλιά απ ότι χθες.

Συννεοημενοι ειστε φιλοι ευβοιωτες και μπηκατε ολοι μαζι;ειπα να γραψω και εγω να φτιαξουμε 5αδα ευβοιωτικη μητσο τα εχεις ρημαξει ρε φιλε και καλα κανεις,ριξε και για μας που δεν παμε συχνα!
Είμαι πολλοί πατρίδα.

Στέλιο πραγματικά δεν κοιτάω πόσα κάνω κ πόσα κάνει οποίος κυνηγάω μαζί του. Το θέμα είναι να το απολαμβάνεις. Κ σημερα παροτι γύρισα οδηγώντας με τα εσώρουχα ( δεν μπορώ να στείλω φωτο..χαχαχα) πραγματικα το φχαριστήθηκα. Μόνο μη παθω καμια πνευμονία, το παντελονι είναι ασήκωτο. Χαχαχα. Τουλάχιστον είχε περισσότερα πουλιά απ ότι χθες.
Πρόσεχε φίλε μου δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα.

Με το ζόρι 3,4, πουλιά μέσα στην νύχτα.
Όχι μόνο στα Μέγαρα , αλλά και εδώ έτσι ειναι! Στα "καλα" καρτερια μου αρέσει που στήνονται από τις 2μιση-3 για να ρίξουν την πρώτη τουφεκιά στις 17:20!!!! Με οποιον μίλησα θες εκει στα 5-6-7 πουλιά ηταν το απόγευμα ολοι!

Όχι μόνο στα Μέγαρα , αλλά και εδώ έτσι ειναι! Στα "καλα" καρτερια μου αρέσει που στήνονται από τις 2μιση-3 για να ρίξουν την πρώτη τουφεκιά στις 17:20!!!! Με οποιον μίλησα θες εκει στα 5-6-7 πουλιά ηταν το απόγευμα ολοι!
Εκεί παίζουν τα πουλιά και εννοείται για να βαρήσεις τόσα πρέπει να είσαι KillDim!!! .big smile.

Το ξέρω καλά ότι δεν κοιτάς τα πουλιά.
Εφόσον πάλι σήμερα τα πήρα όλα εγώ.

Χαχαχα τι να κάνω ρε παιδιά μου τα δίνει σχεδον με το ζόρι.

Και εμένα δε με νοιάζει και μάλιστα καθόλου.
Πιο πολύ το λέω σαν γεγονός για το πώς πήγε το κυνήγι και για την περιγραφή του τι κάναμε.

Σήμερα ναι όντως είχε περισσότερα πουλιά αλλά εμένα δε μου έστρωσαν.

Όσες τουφεκιές έπρεπε να πάρω στην ουσία τις πήρα δεν έχω παράπονο.

παιδες λεει τπτ για μεγαρα απογευματινο? αυτο τον καιρο? σκεφτομαι μηπως παω το μεσημερακι!
Τώρα είναι καθοδόν δύο δικοί μου θα σου πω το απόγευμα .Πάντως των φώτων πουλιά στο θεό περνούσαν δεν άξιζε για 3/4 τσίχλες να πιάσεις καρτέρι από τις 12 αφού μου είπαν από τις 12.10 άρχισαν να πηγαίνουν αυτοκίνητα .Δεν πάω από τις 12 στο καρτέρι που να περνανε και βροντοσαυροι.

Τώρα είναι καθοδόν δύο δικοί μου θα σου πω το απόγευμα .Πάντως των φώτων πουλιά στο θεό περνούσαν δεν άξιζε για 3/4 τσίχλες να πιάσεις καρτέρι από τις 12 αφού μου είπαν από τις 12.10 άρχισαν να πηγαίνουν αυτοκίνητα .Δεν πάω από τις 12 στο καρτέρι που να περνανε και βροντοσαυροι.
απλα παω τοσο καιρο αγιο θωμα και δεν εχει πολυ ανδιαφερον και η αληθεια ειναι πως βαρεθηκα κιολας το ιδιο σκηνικο... και ελεγα μηπως παω προς μεγαρα να αλαξει λιγο το τοπιο, αν και δεν τα ξερω τα μερη καθολου.

Φτώχεια σήμερα. Στατικό κυνήγι μιας και βούλιαζε ο τόπος παντού. Καμία 20ρια φάσσες εμφανίστηκαν αλλά δε μας έκαναν την τιμή να πλησιάσουν.
8RHeyvH.jpg

Και παλι μηδεν σημερα
Σε τρια πουλια εριξα στο καρτερι το πρωι , τα δυο δεν χανονταν αλλα καταφερα να αστοχησω
Μηδεν στο περπατητο
5 και 2 αντιστοιχα εκανε ο ξαδερφος βρισκοντας τα 5
Μεχρι τωρα η χρονια ειναι για να λες κατσε σπιτι μην καις αδικα τα καυσιμα
Ελπιζω να αλλαξει…..

απλα παω τοσο καιρο αγιο θωμα και δεν εχει πολυ ανδιαφερον και η αληθεια ειναι πως βαρεθηκα κιολας το ιδιο σκηνικο... και ελεγα μηπως παω προς μεγαρα να αλαξει λιγο το τοπιο, αν και δεν τα ξερω τα μερη καθολου.
Εγώ αν και τα ξέρω έχω πάει φέτος δύο φορές .Η αλήθεια είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα έκανες πουλιά δεν πήγα τότε .Ακόμη περνάνε πουλιά αλλά σε πολύ μεγάλο ύψος των φώτων πειραματιζόταν ο ξάδελφος και μου λέει σε έκανα 5/6 μεμονωμένες ντουφεκιες με 6αρι 34γρ α1 και φουλ και δεν άκουγαν καν .Φυσίγγι που με το όπλο του θερίζει .Τα πουλιά περνούσαν άνω των 50 μέτρων ύψος και κάποιοι έριχναν 3αρες και αν δεν έβλεπες μου λέει νόμιζες ότι γίνεται της πουτανας Πουλιά βλεπεις αλλά εκτός βολής προς το σούρουπο θα σου περάσουν και 5/6 κοντά αυτό είναι το τωρινό έργο .

Εγώ αν και τα ξέρω έχω πάει φέτος δύο φορές .Η αλήθεια είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα έκανες πουλιά δεν πήγα τότε .Ακόμη περνάνε πουλιά αλλά σε πολύ μεγάλο ύψος των φώτων πειραματιζόταν ο ξάδελφος και μου λέει σε έκανα 5/6 μεμονωμένες ντουφεκιες με 6αρι 34γρ α1 και φουλ και δεν άκουγαν καν .Φυσίγγι που με το όπλο του θερίζει .Τα πουλιά περνούσαν άνω των 50 μέτρων ύψος και κάποιοι έριχναν 3αρες και αν δεν έβλεπες μου λέει νόμιζες ότι γίνεται της πουτανας Πουλιά βλεπεις αλλά εκτός βολής προς το σούρουπο θα σου περάσουν και 5/6 κοντά αυτό είναι το τωρινό έργο .
καταλαβα

Το ξέρω καλά ότι δεν κοιτάς τα πουλιά.
Εφόσον πάλι σήμερα τα πήρα όλα εγώ.

Χαχαχα τι να κάνω ρε παιδιά μου τα δίνει σχεδον με το ζόρι.

Και εμένα δε με νοιάζει και μάλιστα καθόλου.
Πιο πολύ το λέω σαν γεγονός για το πώς πήγε το κυνήγι και για την περιγραφή του τι κάναμε.

Σήμερα ναι όντως είχε περισσότερα πουλιά αλλά εμένα δε μου έστρωσαν.

Όσες τουφεκιές έπρεπε να πάρω στην ουσία τις πήρα δεν έχω παράπονο.
Οχι σχεδόν με το ζόρι Στέλιο, σκέτο με το ζόρι! Στο τέλος θα τσακωνόμαστε από υπερβολικό αλτρουισμό. Χαχα. Τώρα κοιτώ τον καιρό γμτ κ βλέπω ότι αν δεν πάμε αύριο θα κάνουμε καμιά βδομάδα να ξαναβγούμε.. Αλλά είμαι κ τέζα, σπίτι-δουλειά, δουλειά-κυνήγι, κυνήγι-babysitting..

Οχι σχεδόν με το ζόρι Στέλιο, σκέτο με το ζόρι! Στο τέλος θα τσακωνόμαστε από υπερβολικό αλτρουισμό. Χαχα. Τώρα κοιτώ τον καιρό γμτ κ βλέπω ότι αν δεν πάμε αύριο θα κάνουμε καμιά βδομάδα να ξαναβγούμε.. Αλλά είμαι κ τέζα, σπίτι-δουλειά, δουλειά-κυνήγι, κυνήγι-babysitting..
Κανόνισε να πάμε....

Να δω μόνο με τη μπουφάν με τι γιλέκο θα ρθω που αυτά που φορούσα σήμερα θα στεγνώσουν σε καμία βδομάδα.

Χαχαχα

Άμα ψήνεσαι κάτι θα βρω πάντως.

Status
Not open for further replies.
Back