Αφού έγινε ο αρραβώνας θα γίνει και ο γάμος.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά περίμενε όταν επισημοποιηθεί!!!! Να σαι καλά , καλές γιορτές!!!
Χτυπά το λέμε!
Αφού έγινε ο αρραβώνας θα γίνει και ο γάμος.Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά περίμενε όταν επισημοποιηθεί!!!! Να σαι καλά , καλές γιορτές!!!
Η Κρήτη δεν έχει Αλεπούδες!Μεγάλη χασουρα αναλογικά φίλε 11 στα 18/19 σκοτωμένα τις ταινίες καλά τις νυφίτσες και τις αλεπούδες
Χαχα είπες και κάτι πετυχημένο ρε μπαγάσα να έχεις καλό!!!Αφού έγινε ο αρραβώνας θα γίνει και ο γάμος.
Χτυπά το λέμε!
Φίλε μου μην αρπάζεσαι... διπλάσια πουλιά από το 2016-2017 δεν είχε το 2003-2004 που ήταν η καλύτερη χρονιά των τελευταίων 20 ετών!!! Τώρα σε ένα μέρος μπορεί να συμβαίνειΈχεις δίκιο φίλε μου λογικά ο άνθρωπος που τις είδε μπορεί να έχει μυωπία…Κάτι περισσότερο θα ξέρεις εσύ!
Τη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
Καρτέρι ορεινό, βγαλμένο από τα παλιά καλά χρόνια. Αρκετές τσίχλες να ξεκινούν νωρίς, από τις 16:00 περίπου, αλλά σε δυσθεώρητα ύψη. Ακόμη και στις 17:10, οπότε είναι η δύσις ηλίου, αυτές εξακολουθούσαν να πετούν πολύ ψηλά. Προφανώς καμμένες από τα ντουφέκια των προηγούμενων ημερών, καθότι τους βρήκα στρώμα κάτω (ξάδερφε μάζευε και κανέναν)
Έριξα εν κυτίον φυσίγγια, μισά περίπου Άρτεμις 32γρ νο8 και μισά κάτι τελευταία Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Εξαιρετικά και τα δύο. Συνολικά κατερρίφθησαν 14 κιχλάκια με τα 12 να μπαίνουν στο γιλέκο. Νωρίς με το 3* και αργότερα το τελευταίο μισάωρο με το 4*, μητρικά τσοκ εκαστα. Νωρίς πέντε κιχλίδες έπεσαν από ύψη άνωθεν των 40 μέτρων με το 3* και μεγαλας προσθιοσκοπευσεις λίαν εντυπωσιακως. Θα ήθελα πολύ να προσθέσω και φωτογραφία εις την δημοσιευσιν ταύτην, αλλά φρονω πως δεν είναι σε ευπαρουσιαστη κατάσταση οι φτερωτές αγίες. Και εις άλλα με υγεία τέκνα μου καλά!!
![]()
Έμπαινες;;
Απάντα Νικόλαε ...σαν τον Γιούτσο!Έμπαινες;;
Ακουω ερωτηση..Έμπαινες;;
Ειναι μακρύς ο δρόμος!!!Ακουω ερωτηση..
Ολόκληρος μαζί με το ποζε θα έμπαινε για να ανοίξει δρόμο.....![]()
Από την ζωή στον θάνατο είναι ένα μονοπάτιΕιναι μακρύς ο δρόμος!!!
Διόρθωση, Από την Ζωή στον Θάνατο ένα λεπτό και κάτι…..Από την ζωή στον θάνατο είναι ένα μονοπάτι
και από τον κ.. ως το μ.. δυο δάχτυλα και κάτι....
Ελπίζω να μην μας κόψει το ΕΣΡ....![]()
Η γριά η τσίχλα έχει το ζουμί Μάικ!Τι γίνετε ολες τις αλμπίνες εχω τις βαράω?
Ρε μπάς και είναι τίποτα γριές χαχαχα
View attachment 38707
Στέφανε εχθές με την υγρασία πάντως στο απογευματινό δεν σκότωναν ούτε βαλσαμωμενα πουλιά. Λογικό βέβαια είχε 90% υγρασία!Για οποιον χρησιμοποιεί τα 28 του Κενταυρου, να πω οτι μου φανηκαν ιδια σε αποδοση, ισως απλά λιγο πιο "βροντερα" σε κρότο....
Γεια σου Μιχάλη, κοτσύφια έχω δει πάλι τσίχλα πρώτη φορά!!! (ο νους σου στις γριές βλέπω!)Καλησπέρα μάγκες!
Τι γίνετε ολες τις αλμπίνες εχω τις βαράω?
Ρε μπάς και είναι τίποτα γριές χαχαχα
View attachment 38707