Μπίλλι όταν μάζευα εγώ τα φυσίγγια εσύ πήγαινες για βρούβες!Τη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
Καρτέρι ορεινό, βγαλμένο από τα παλιά καλά χρόνια. Αρκετές τσίχλες να ξεκινούν νωρίς, από τις 16:00 περίπου, αλλά σε δυσθεώρητα ύψη. Ακόμη και στις 17:10, οπότε είναι η δύσις ηλίου, αυτές εξακολουθούσαν να πετούν πολύ ψηλά. Προφανώς καμμένες από τα ντουφέκια των προηγούμενων ημερών, καθότι τους βρήκα στρώμα κάτω (ξάδερφε μάζευε και κανέναν)
Έριξα εν κυτίον φυσίγγια, μισά περίπου Άρτεμις 32γρ νο8 και μισά κάτι τελευταία Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Εξαιρετικά και τα δύο. Συνολικά κατερρίφθησαν 14 κιχλάκια με τα 12 να μπαίνουν στο γιλέκο. Νωρίς με το 3* και αργότερα το τελευταίο μισάωρο με το 4*, μητρικά τσοκ εκαστα. Νωρίς πέντε κιχλίδες έπεσαν από ύψη άνωθεν των 40 μέτρων με το 3* και μεγαλας προσθιοσκοπευσεις λίαν εντυπωσιακως. Θα ήθελα πολύ να προσθέσω και φωτογραφία εις την δημοσιευσιν ταύτην, αλλά φρονω πως δεν είναι σε ευπαρουσιαστη κατάσταση οι φτερωτές αγίες. Και εις άλλα με υγεία τέκνα μου καλά!!
![]()
Μπιλ πιστεύω να μην συνταγογράφης σε αυτή την διάλεκτο γιατί βλέπω ο φαρμακευτικός σύλλογος Εύβοιας να παίρνει τηλέφωνο τον Μπαμπινιώτη για λεξικό.χαχαΤη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
Καρτέρι ορεινό, βγαλμένο από τα παλιά καλά χρόνια. Αρκετές τσίχλες να ξεκινούν νωρίς, από τις 16:00 περίπου, αλλά σε δυσθεώρητα ύψη. Ακόμη και στις 17:10, οπότε είναι η δύσις ηλίου, αυτές εξακολουθούσαν να πετούν πολύ ψηλά. Προφανώς καμμένες από τα ντουφέκια των προηγούμενων ημερών, καθότι τους βρήκα στρώμα κάτω (ξάδερφε μάζευε και κανέναν)
Έριξα εν κυτίον φυσίγγια, μισά περίπου Άρτεμις 32γρ νο8 και μισά κάτι τελευταία Λάμπρο πορτοκαλί νο8. Εξαιρετικά και τα δύο. Συνολικά κατερρίφθησαν 14 κιχλάκια με τα 12 να μπαίνουν στο γιλέκο. Νωρίς με το 3* και αργότερα το τελευταίο μισάωρο με το 4*, μητρικά τσοκ εκαστα. Νωρίς πέντε κιχλίδες έπεσαν από ύψη άνωθεν των 40 μέτρων με το 3* και μεγαλας προσθιοσκοπευσεις λίαν εντυπωσιακως. Θα ήθελα πολύ να προσθέσω και φωτογραφία εις την δημοσιευσιν ταύτην, αλλά φρονω πως δεν είναι σε ευπαρουσιαστη κατάσταση οι φτερωτές αγίες. Και εις άλλα με υγεία τέκνα μου καλά!!
![]()
Τον ρεντίφη θα πάρει!!!Μπιλ πιστεύω να μην συνταγογράφης σε αυτή την διάλεκτο γιατί βλέπω ο φαρμακευτικός σύλλογος Εύβοιας να παίρνει τηλέφωνο τον Μπαμπινιώτη για λεξικό.χαχα![]()
Ναι ναι..Τον ρεντίφη θα πάρει!!!![]()
Συγνώμη φίλε μου αλλά ούτε καν δεν ισχύει αυτό!!!Από φίλο ντόπιο μαθαίνω ότι τα πουλιά που υπάρχουν μέσα στους λόγκους είναι τα διπλάσια από την τρομερή χρόνια του 16-17…Τα πουλιά όμως ακόμα δεν μετακινούνται…Όταν θα κάνουν το μπαμ θα ανάψουν οι κάννες!
Μπραβο Ιατρε έδωσες ωραιοτατον φαρμάκι εις τις κιχλιδαι!!Τη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
![]()
Μπράβο σας!Το μέρκελ και το γαλλικό ήρθαν στα χέρια τα δικά μου και του πατέρα μου αντίστοιχα για δοκιμή.Πολύ καλό το μέρκελ απίστευτα καθόταν και με τα 28γρ νο9 του ρουμελιώτη τρομερές τουφεκιές!!!!Εγώ 8 πουλιά τα 6 χέρι και 2 ο πατέρας μου!!!View attachment 38683View attachment 38685
Τάσο το γαλλικό είναι πανάλαφρο και τέλειο!!! Δεν γνωρίζω μοντέλο θα τα ανεβάσω να μου πείτε!!!Μπραβο Ιατρε έδωσες ωραιοτατον φαρμάκι εις τις κιχλιδαι!!
Μπράβο σας!
Αυτά τα όπλα Χρήστο δεν τα δοκιμάζουμε τα αγοράζουμε κ τα δοξάζουμε!!
Καλοριζικα και να τα χαρειτε!!!!
Φίλε είναι αυτό εδω σε δωδεκαρι;Τάσο το γαλλικό είναι πανάλαφρο και τέλειο!!! Δεν γνωρίζω μοντέλο θα τα ανεβάσω να μου πείτε!!!
Το μέρκελ ειναι το μοντέλο 47S με αυτόματους εξολκείς και κάννες καθρέφτες!!!!
Σχεδόν ναι!
Έχεις δίκιο φίλε μου λογικά ο άνθρωπος που τις είδε μπορεί να έχει μυωπία…Κάτι περισσότερο θα ξέρεις εσύ!Συγνώμη φίλε μου αλλά ούτε καν δεν ισχύει αυτό!!!
Αν τα πουλιά ήτανε τόσα πολλά θα υπήρχε τόσος ανταγωνισμός μεταξύ τους για φαγητό και για κούρνια που θα παίζανε και πρωί και απόγευμα!
Σίγουρα αργότερα θα αναγκαστούν να βγούνε από τους λόγγους οπότε θα κάνουμε το κέφι μας!!!
Από τώρα λέω καλορίζικο!Σχεδόν ναι!
Τα περιμένω πως και πως…Έχω ένα κοτσυφόκαρτερο φωτιά…Να έρχονται μέσα από το δάσος να πιάνουν τα τελευταία δέντρα στην κορυφή σφυρόντας και να χύνονται στην πλαγιά για να περάσουν απέναντι…Ε ρε τι θα γίνειΙσχύει και εδω. Ειδικά μαύρα στα ψηλά έχει παρα πολλά.
Οποιος βαραει διψηφιο καρτερατο, ξεκινάει να γράφει σαν τον @Νικόλαος Ρεντίφης ??? Τους αριθμους που βαραει μπορει να τους πετύχουμε, την γραφη του ουδεις...Τη σήμερον ένιωσα ολίγον τι @Νικόλαος Ρεντίφης
![]()
Αν κάνω καμία μέρα το όριο θα μιλήσω και στα αρχαία ελληνικά.Οποιος βαραει διψηφιο καρτερατο, ξεκινάει να γράφει σαν τον @Νικόλαος Ρεντίφης ??? Τους αριθμους που βαραει μπορει να τους πετύχουμε, την γραφη του ουδεις...
Για οποιον χρησιμοποιεί τα 28 του Κενταυρου, να πω οτι μου φανηκαν ιδια σε αποδοση, ισως απλά λιγο πιο "βροντερα" σε κρότο....Super Kill Sporting 28 σε νούμερο 8 (ήθελα να το ξεφορτωθώ)... Μια χαρά αποδοτικά μού φανήκανε κι αυτά τα φουσεκάκια πάντως...
Νίκο το δωράκι σού για να σταματήσεις τον αφανισμό των κιχλιδων...Εχτές και προχτές δεν βγήκα για καρτέρι εξαιτίας υετού...
Σημαντικά λιγοστά τα τσιχλάκια στο αποψινό απογιοματινό μου καρτεράκι και εξαιρετικά αργοπορημένα: όλα κατά το τελευταίο 20λεπτο...!
Το πιο φτωχό μου απογευματινό καρτεράκι ως προς την πληθώρα των τσιχλών από τα μπασίματα και μετά...!
Ωστόσο, με τεταμένη την προσοχή και την αυτοσυγκέντρωση, κατέρριψα θεαματικώς 9 τσιχλούλες, εκ των οποίων καρπώθηκα τες 7.
Και πάλι καλά να λέω δηλαδής...
Υ.Γ.: Σήμερα όλες μου οι ντουφεκιές ήτανε από ένα κουτάκι Super Kill Sporting 28 σε νούμερο 8 (ήθελα να το ξεφορτωθώ)... Μια χαρά αποδοτικά μού φανήκανε κι αυτά τα φουσεκάκια πάντως...
Αυτή μέχρι και το δικανο θα τον βάλει να πουλήσει.Νίκο το δωράκι σού για να σταματήσεις τον αφανισμό των κιχλιδων...View attachment 38693
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αλλά περίμενε όταν επισημοποιηθεί!!!! Να σαι καλά , καλές γιορτές!!!Από τώρα λέω καλορίζικο!
Γερός να το τουφεκας!!!!