Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ρε δεν ειστε καλα εσεις! Κατσε να βαζω το κρανος οταν περναω τα πρωινά ανεβαίνοντας την Κηφισίας!o_O
Αν δούμε κάποιον να περνά πάνω κάτω την Κηφισίας με καλογυαλισμένο κράνος ... θα ξέρουμε τι προσπαθεί να κάνει :D
Χρόνια σου πολλά και καλά :) .

Με εχει μαθει ο μακαριτης ο παππους μου ο Ντουρμας, και τα μορτοπουλια τα τρωω με τα κοκκαλα!!!! Μονο ραμφος και παΐδια περισσευουν.
Μια απ'τα ίδια! Ούτε τα παΐδια μένουν! Και φυσικά στο κάρβουνο

Με εχει μαθει ο μακαριτης ο παππους μου ο Ντουρμας, και τα μορτοπουλια τα τρωω με τα κοκκαλα!!!! Μονο ραμφος και παΐδια περισσευουν.
Έτσι αλλά προσοχή στα δόντια...Είναι επικίνδυνα αιχμηρά.

Last edited:
Πιάνω αποψε ένα από τα αγαπημένα μου απογευματινά το οποίο κυνηγάω 20 συναπτά έτη! Στο πεντάλεπτο ήρθαν δύο πονηρουληδες πιτσιρικάδες και αφού με είδαν εκεί περνάνε το κανάλι και κάθονται ακριβώς μπροστά μου στα 50-60 μετρα. Άναψα το τσιγαράκι μου και δεν μίλησα καθόλου. Κατά τις 16:50 άρχισαν τις τριαρες και εγώ τις μονές!!! Κατερριψα 13 και βρήκα τις 11. Όταν γύρισαν στο αμάξι τους εχοντας 2-3 στις πουλιαστρες τους ευχαριστησα που με προειδοποιούσαν με τις τριαρες ότι έρχεται πουλι! Δεν έβγαλαν άχνα και εφυγαν....

Αύριο μαυρες (ελπιζω) και περπατητο αν δεν βρεχει!
Άστα παιδιά πατρίδα μην τους ασκείς μπούλινγκ!!! .yel. Θα τους δημιουργήσεις κυνηγετικά τραύματα.

Πιάνω αποψε ένα από τα αγαπημένα μου απογευματινά το οποίο κυνηγάω 20 συναπτά έτη! Στο πεντάλεπτο ήρθαν δύο πονηρουληδες πιτσιρικάδες και αφού με είδαν εκεί περνάνε το κανάλι και κάθονται ακριβώς μπροστά μου στα 50-60 μετρα. Άναψα το τσιγαράκι μου και δεν μίλησα καθόλου. Κατά τις 16:50 άρχισαν τις τριαρες και εγώ τις μονές!!! Κατερριψα 13 και βρήκα τις 11. Όταν γύρισαν στο αμάξι τους εχοντας 2-3 στις πουλιαστρες τους ευχαριστησα που με προειδοποιούσαν με τις τριαρες ότι έρχεται πουλι! Δεν έβγαλαν άχνα και εφυγαν....

Αύριο μαυρες (ελπιζω) και περπατητο αν δεν βρεχει!
Αν αργήσω και δεν έχει καρτέρι πάω και κάθομαι πίσω από αυτό που περνάνε τα περισσότερα πουλιά δε βγαίνω ποτέ χαμένος αρκεί μη πέσω σε κανένα που τουφεκαει ότι και όπου βλέπει.Ευτυχως αυτοί μειώνονται με τα χρόνια .

Όχι όπως έγραψα, Improved Modified, μάλλον 2* εννοεί. Εμένα ήρθε με full, αυτό που σου έγραψα και κύλινδρο. Δεν αγόρασα κάτι
Εμενα με 1-3-4*...Πρωτη φορα το ακούω να ερχεται με 1-2-5*...
Μια χαρα οπως και να χει! Καψτες μην αφηνεις τιποτα!

Εμενα με 1-3-4*...Πρωτη φορα το ακούω να ερχεται με 1-2-5*...
Μια χαρα οπως και να χει! Καψτες μην αφηνεις τιποτα!
για ρίξε μια ματιά κι εσύ, μάλλον 1-2-4* είναι τα τσοκάκια μου, φοράω συνήθως το 2*

Attachments

• IMG_20211227_223030.jpg
    IMG_20211227_223030.jpg
    145,4 KB · Προβολές: 40
  • IMG_20211227_223044.jpg
    IMG_20211227_223044.jpg
    130,4 KB · Προβολές: 40
Last edited:
IMG_20211226_120818.jpg
Κυριακή πρωί μας βρήκε στα περιξ της Θήβας. Νότιας δυνατός και δεν ευνοούσε τις μαύρες. Όταν ξημέρωσε καλά τα πουλιά "χάθηκαν". Έτσι πήραμε την απόφαση με το ξαδερφακι να πάμε κανένα περπατητο. Αρκετά τα πιασμένα και παραπάνω κοτσύφια από τις προηγούμενες φορές. Τα πιο πολλά πουλιά τα σηκώσαμε σε ελιές που από κάτω είχαν βάτα ή ρεματακια μικρα. Σε βαθιές πυκνές ρεματιές λίγα πραγματα. Φτάσαμε τέλος Δεκεμβρίου και κόκκινες τίποτα. Ούτε ψαρόνια δεν έχουμε δει φέτος. Από φυσίγγια πρωί πρωί Ρουμελιώτης psb34γρ και μετά a33γρ. Την βολτιτσα μας την κάναμε, ωραία περάσαμε και αν όλα πάνε καλά την Παρασκευή όλο και κάπου θα μας βρει η ανατολή του ηλίου. Το μόνο φάρμακο που μου έχει απομείνει για το άγχος. Καλά να περνάτε παλικαροι.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας και παρά τις φετινές φωτιές οι τσίχλες που νωρίτερα μπήκαν κατά χιλιάδες , έχουν πολλές από αυτές παραμείνει. Μέχρι τώρα οι περισσότερες στα ρέματα και στα πυκνά βέβαια αλλά υπάρχουν.
Σε όσους συναδέλφους κατεβαίνουν Μολάους, Ασωπό κλπ. είναι ακόμη νωρίς.

Άστα παιδιά πατρίδα μην τους ασκείς μπούλινγκ!!! .yel. Θα τους δημιουργήσεις κυνηγετικά τραύματα.
Καλημερα! Μπουλινγκ??? Εγώ ποτέ δεν έκανα τέτοιο πράγμα πουθενά. Αλλά την καζούρα τους την ήθελαν γιατί ενώ είχε χώρο και δεξιά και αριστερά να καθίσουν διάλεξαν την κουτοπονηριά να βγουν μπροστά. Αλλά δεν ξέρουν ότι δεν βολεύει εκει. Τώρα εμαθαν.....
Αφού ξύπνησα παω για μια ωρίτσα καρτερι και 2 περπατητο.

Καλημέρα τελικά οι κραχτες στο απογευματινό γίνεται μάστιγα εχθές το απόγευμα για όσους ξέρουν στα Αφρατεικα δύο ο μπαρμπαδια με τζιν και γαλοτσα κύριοι Καζαντζίδη φουλ το να πω άρχισα τα γαλλικά μου και μετά από λίγο έκλεισε που φτάσαμε σε απογευματινό κραχτη..ρε που πάμε..

Βροχή όλο το βράδυ με το τουλούμι... Ξυπνάω στις 6:30 βλέπω απλά ψικοριχνε...λεω λες να μου κάνει το κέφι;

Φεύγοντας μου λέει ο πατέρας μου το άλλο το όπλο δεν θα το πάρεις ποτέ; Του λέω είναι βαρύ, δεν με βολεύει κτλ... Μου λέει όσο δεν το. Παίρνεις τόσο άβολο θα σου φαίνεται...

Άντε λέω να πάω με το Β725 για μαύρες για να το μετανιώσω και να ηρεμήσω, να το παίρνω μονο για καρτερια...

Απολογισμός 6 μόνοντουφεκες με το IC χωρίς καμία ούτε ντουφεκια χαμένη!

Β725 sporter 2, carlsons ΙC & M, lambro skeet και Πλούτο πάλι να μην αφήνει τίποτα πουθενά... Βροχή τώρα πάλι και ανάπαυση ολη η υπόλοιπη μέρα. ..
IMG_20211228_081426.jpgIMG_20211228_081446.jpg

Status
Not open for further replies.
Back