το IM φοράω φίλε της baikal, το μαμάΑπο τσοκακι τι φοραει φιλε? Εγω την εχω με ενα gemini M μονιμα πάνω και παει καλα και στην τσιχλα, αν και φετος την κυνήγησα σε τσιχλοκοτσυφα μια φορα μόνο..
το IM φοράω φίλε της baikal, το μαμάΑπο τσοκακι τι φοραει φιλε? Εγω την εχω με ενα gemini M μονιμα πάνω και παει καλα και στην τσιχλα, αν και φετος την κυνήγησα σε τσιχλοκοτσυφα μια φορα μόνο..
IC εννοεις φιλε? Που το βρηκες το IM? Το αγόρασες? (Με 1-3-4* ηταν η δικια μου)το IM φοράω φίλε της baikal, το μαμά
Αν δούμε κάποιον να περνά πάνω κάτω την Κηφισίας με καλογυαλισμένο κράνος ... θα ξέρουμε τι προσπαθεί να κάνειΡε δεν ειστε καλα εσεις! Κατσε να βαζω το κρανος οταν περναω τα πρωινά ανεβαίνοντας την Κηφισίας!![]()
Μια απ'τα ίδια! Ούτε τα παΐδια μένουν! Και φυσικά στο κάρβουνοΜε εχει μαθει ο μακαριτης ο παππους μου ο Ντουρμας, και τα μορτοπουλια τα τρωω με τα κοκκαλα!!!! Μονο ραμφος και παΐδια περισσευουν.
Έτσι αλλά προσοχή στα δόντια...Είναι επικίνδυνα αιχμηρά.Με εχει μαθει ο μακαριτης ο παππους μου ο Ντουρμας, και τα μορτοπουλια τα τρωω με τα κοκκαλα!!!! Μονο ραμφος και παΐδια περισσευουν.
Άστα παιδιά πατρίδα μην τους ασκείς μπούλινγκ!!!Πιάνω αποψε ένα από τα αγαπημένα μου απογευματινά το οποίο κυνηγάω 20 συναπτά έτη! Στο πεντάλεπτο ήρθαν δύο πονηρουληδες πιτσιρικάδες και αφού με είδαν εκεί περνάνε το κανάλι και κάθονται ακριβώς μπροστά μου στα 50-60 μετρα. Άναψα το τσιγαράκι μου και δεν μίλησα καθόλου. Κατά τις 16:50 άρχισαν τις τριαρες και εγώ τις μονές!!! Κατερριψα 13 και βρήκα τις 11. Όταν γύρισαν στο αμάξι τους εχοντας 2-3 στις πουλιαστρες τους ευχαριστησα που με προειδοποιούσαν με τις τριαρες ότι έρχεται πουλι! Δεν έβγαλαν άχνα και εφυγαν....
Αύριο μαυρες (ελπιζω) και περπατητο αν δεν βρεχει!
Αν αργήσω και δεν έχει καρτέρι πάω και κάθομαι πίσω από αυτό που περνάνε τα περισσότερα πουλιά δε βγαίνω ποτέ χαμένος αρκεί μη πέσω σε κανένα που τουφεκαει ότι και όπου βλέπει.Ευτυχως αυτοί μειώνονται με τα χρόνια .Πιάνω αποψε ένα από τα αγαπημένα μου απογευματινά το οποίο κυνηγάω 20 συναπτά έτη! Στο πεντάλεπτο ήρθαν δύο πονηρουληδες πιτσιρικάδες και αφού με είδαν εκεί περνάνε το κανάλι και κάθονται ακριβώς μπροστά μου στα 50-60 μετρα. Άναψα το τσιγαράκι μου και δεν μίλησα καθόλου. Κατά τις 16:50 άρχισαν τις τριαρες και εγώ τις μονές!!! Κατερριψα 13 και βρήκα τις 11. Όταν γύρισαν στο αμάξι τους εχοντας 2-3 στις πουλιαστρες τους ευχαριστησα που με προειδοποιούσαν με τις τριαρες ότι έρχεται πουλι! Δεν έβγαλαν άχνα και εφυγαν....
Αύριο μαυρες (ελπιζω) και περπατητο αν δεν βρεχει!
Όχι όπως έγραψα, Improved Modified, μάλλον 2* εννοεί. Εμένα ήρθε με full, αυτό που σου έγραψα και κύλινδρο. Δεν αγόρασα κάτιIC εννοεις φιλε? Που το βρηκες το IM? Το αγόρασες? (Με 1-3-4* ηταν η δικια μου)
Εμενα με 1-3-4*...Πρωτη φορα το ακούω να ερχεται με 1-2-5*...Όχι όπως έγραψα, Improved Modified, μάλλον 2* εννοεί. Εμένα ήρθε με full, αυτό που σου έγραψα και κύλινδρο. Δεν αγόρασα κάτι
για ρίξε μια ματιά κι εσύ, μάλλον 1-2-4* είναι τα τσοκάκια μου, φοράω συνήθως το 2*Εμενα με 1-3-4*...Πρωτη φορα το ακούω να ερχεται με 1-2-5*...
Μια χαρα οπως και να χει! Καψτες μην αφηνεις τιποτα!
Αυτο φαίνεται από τον καιρό που όταν με έβλεπαν με όπλο μου έλεγαν " Πιτσιρικά έχεις άδεια " ?Άλλο ενα μη ριγμένο καθώς τράβαγα το πανί στις ελιές το πρωί.Έχουμε χάσει το μέτρημα.View attachment 38558View attachment 38559View attachment 38560View attachment 38561
Χρόνια πολλά Στέφανε!Να σαι καλα φιλε! Καλες γιορτες!
Χρονια Πολλά Στέφανε και ότι επιθυμεις να γίνει.Να σαι καλα φιλε! Καλες γιορτες!
Καλημερα! Μπουλινγκ??? Εγώ ποτέ δεν έκανα τέτοιο πράγμα πουθενά. Αλλά την καζούρα τους την ήθελαν γιατί ενώ είχε χώρο και δεξιά και αριστερά να καθίσουν διάλεξαν την κουτοπονηριά να βγουν μπροστά. Αλλά δεν ξέρουν ότι δεν βολεύει εκει. Τώρα εμαθαν.....Άστα παιδιά πατρίδα μην τους ασκείς μπούλινγκ!!!Θα τους δημιουργήσεις κυνηγετικά τραύματα.