Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πως τα πάνε τα imperial με την υγρασία???
Θερίζουν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Και με βροχή και τίγκα υγρασία κανένα θέμα. Και σε κρύα λίγο κάτω από το μηδέν επίσης κανένα θέμα. Προσωπικά είναι η πρώτη μου επιλογή. Το μόνο που με χαλα πλέον είναι η τιμή τους, αλλά ευτυχώς έχω κάτι χιλιάδες απόθεμα...

Στο καρτερι μου απόψε 7 είδα και πηρα 4 με 5 φυσίγγια. Πιο κάτω ένας έριξε 2 κουτιά σιγουρα. Αύριο λεω να πάω από το ξημέρωμα για καμιά μαυρη και μετά αν δεν έχει κοσμο (χλωμό) να περπατήσω. Άντε να δούμε τι θα γινει....

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
Πρωϊνο και σημερα με πολλα κοτσυφια.
Τι χαμος γινεται με αυτα φετος?:eek:
12 στο χερι και αλλα τοσα χαμενα,συν 6-7 επικα κλαμπανισματα.

20211225_111446.jpg

Μας επιασε ο γκαντεμοσαυρος @Dr V προχτες στο στομα του και πηγαν ολα στραβα σημερα.
Ενταξει ρε,θα σου κανω τη χαρη να φυγω για Κυπρο.

greek.gif

View attachment 38426

Μας επιασε ο γκαντεμοσαυρος @Dr V προχτες στο στομα του και πηγαν ολα στραβα σημερα.

View attachment 38427
Τι άλλα τόσα χαμένα ρε, αυτή η φακλαν δεν πρέπει να σκοτώνει ούτε βαλσαμωμένο Τρυποκάρυδο

Τι άλλα τόσα χαμένα ρε, αυτή η φακλαν δεν πρέπει να σκοτώνει ούτε βαλσαμωμένο Τρυποκάρυδο
Αυτη η ΤΙΤΑΝ (ΤΙΤΑΝΑΣ!!!), σας βαζει κατω ολους!!!
Ουτε αφτερμαρκετ τσοκ,ουτε κωνους,ουτε πινακιδες,ουτε τροχαια ουτε τιποτα!!
Μαμακα ολα.yel.

View attachment 38426

View attachment 38427
Γιατί τόσα πολλά χαμένα;

Επιστροφή από Οινοη, ελάχιστα πράγματα από πουλιά κ τα πιο πολλά κοτσυφια.Πιο πολλές πρέπει να είναι οι μπεκατσες πάνω, το πρωί πηγαίνοντας στο καρτέρι 2 περάσανε μπροστά μας στο δρόμο. Μπεκατσαδες ανεβειται να κάνετε παιχνίδι.Από πουλιά 8 στο χέρι κ 2 χαμένα.

Status
Not open for further replies.
Back