Θερίζουν. Δεν έχω κανένα παράπονο. Και με βροχή και τίγκα υγρασία κανένα θέμα. Και σε κρύα λίγο κάτω από το μηδέν επίσης κανένα θέμα. Προσωπικά είναι η πρώτη μου επιλογή. Το μόνο που με χαλα πλέον είναι η τιμή τους, αλλά ευτυχώς έχω κάτι χιλιάδες απόθεμα...Πως τα πάνε τα imperial με την υγρασία???
Μόνο στο πάγο έχουν θέμα.Πως τα πάνε τα imperial με την υγρασία???
Τι άλλα τόσα χαμένα ρε, αυτή η φακλαν δεν πρέπει να σκοτώνει ούτε βαλσαμωμένο ΤρυποκάρυδοΚαλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
Πρωϊνο και σημερα με πολλα κοτσυφια.
Τι χαμος γινεται με αυτα φετος?
12 στο χερι και αλλα τοσα χαμενα,συν 6-7 επικα κλαμπανισματα.
View attachment 38426
Μας επιασε ο γκαντεμοσαυρος @Dr V προχτες στο στομα του και πηγαν ολα στραβα σημερα.
Ενταξει ρε,θα σου κανω τη χαρη να φυγω για Κυπρο.
View attachment 38427
Αυτη η ΤΙΤΑΝ (ΤΙΤΑΝΑΣ!!!), σας βαζει κατω ολους!!!Τι άλλα τόσα χαμένα ρε, αυτή η φακλαν δεν πρέπει να σκοτώνει ούτε βαλσαμωμένο Τρυποκάρυδο
Έλα κάτα δω μαμάκια να σε φτιάξει καλά ο μπαμπάς!!!Αυτη η ΤΙΤΑΝ (ΤΙΤΑΝΑΣ!!!), σας βαζει κατω ολους!!!
Ουτε αφτερμαρκετ τσοκ,ουτε κωνους,ουτε πινακιδες,ουτε τροχαια ουτε τιποτα!!
Μαμακα ολα![]()
Γιατί τόσα πολλά χαμένα;Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
Πρωϊνο και σημερα με πολλα κοτσυφια.
Τι χαμος γινεται με αυτα φετος?
12 στο χερι και αλλα τοσα χαμενα,συν 6-7 επικα κλαμπανισματα.
View attachment 38426
Μας επιασε ο γκαντεμοσαυρος @Dr V προχτες στο στομα του και πηγαν ολα στραβα σημερα.
Ενταξει ρε,θα σου κανω τη χαρη να φυγω για Κυπρο.
View attachment 38427
Αφού πάνε γρήγορα ρε σύ, στα καθιστά είναι όμως φωτιά είδεςΓιατί τόσα πολλά χαμένα;
Ακριβως επειδη ειναι γρηγορα,φαντασου ποσο τουφεκος ειμαι και τα πετυχαινωΑφού πάνε γρήγορα ρε σύ, στα καθιστά είναι όμως φωτιά είδες![]()
Αχχχχ καημενεεεεε σουυυ πηρανεεεε το καπελοοοοοοτσαοοοο.....
Αυτά το κωλο-αέρια φταίνε, το έχω παρατηρήσει και εγώΑλλα με κωλο τον αερα και τοση ταχυτητα,τσαοοοο.....
Δεν καταλαβες τι λεω.Αυτά το κωλο-αέρια φταίνε, το έχω παρατηρήσει και εγώ![]()
Το κατάλαβα ... Αστείο ήτανΔεν καταλαβες τι λεω.
Εξηγω τα χαμενα.
Ετρωγαν την τουφεκια στο καρτερι και επεφταν 30 μετρα πισω μου με τη φορα που ειχαν.
Γιατί τόσα πολλά χαμένα;
Αντε ρεβασιλακηηηη παλιοπαιδοοοοοοΑχχχχ καημενεεεεε σουυυ πηρανεεεε το καπελοοοοοο
Οκ οκ οκκκ![]()