Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας ευχαριστώ πολύ ! Κώστα ήσουν κατατοπιστικότατος και σε ευχαριστώ διπλά !
Οτι σου ειπε ο Κωστας...τουφεκια ειναι παντα καλοδεχουμενα και όποιος κραταει την τσίχλα επτασφράγιστο μυστικο στο περπατητο ας καταλαβει οτι δεν εχει νόημα...Το απογευματινό καρτερι κτλ οκ ειναι αλλο καπελο...αλλα το περπατημα θελει τουφεκια....

Ρε σεις, βρήκα μία τσίχλα που χτύπησα χτες το βράδυ ενώ έψαχνα να βρω μία σημερινή την οποία δε βρήκα .Δεν μου φαίνεται να έχει πάθει τίποτα, τι λέτε να την καταναλώσω;Σε μας παιδιά ελάχιστες πραγ ματικά οι τουφεκιές στα απογευματινά καρτέρια.Περπατητό δεν έχω πάει ακόμα...
Ρε φιλε αστην να παει στο διαλο...το πρωι αμα την χτυπαγε ο ηλιος μπορει να επιασε και τους 25-30 βαθμους (δε ξερω και που μενεις)....

Απογευματινό σήμερα με την καλύτερη παρέα,τον μεγάλο μου !

Κάναμε πουλάκια χάσαμε και κάνα δυο ,αλλά πολύ άτσαλα τουφεκισμένα και πονηρεμένα δεν τα έχουν αφήσει σε ηρεμία στην περιοχή,κλασσικά και οι ριγκο που θέλουν να κατεβάσουν τσίχλα στα 60 μέτρα με τριαρες να χαλάνε την ροτα τους στρωτες για τουφεκισμα
received_1070015093767681.jpeg

Ρε σεις, βρήκα μία τσίχλα που χτύπησα χτες το βράδυ ενώ έψαχνα να βρω μία σημερινή την οποία δε βρήκα .Δεν μου φαίνεται να έχει πάθει τίποτα, τι λέτε να την καταναλώσω;Σε μας παιδιά ελάχιστες πραγ ματικά οι τουφεκιές στα απογευματινά καρτέρια.Περπατητό δεν έχω πάει ακόμα...
Έχει πολύ ψυχρές θερμοκρασίες το βράδυ και αν βρέθηκε σε μέρος που είναι ντυμένο και σκιερό χωρίς ζέστη, μπορεί να μην έχει θέμα. Με καλο καθαρισμα και μαγείρεμα δεν νομίζω πως υπάρχει κανένα θέμα.

Χτες και προχτές δεν πήγα καθόλου, διότι είχε "λυσσάξει" στον αέρα...!
Σήμερα έκοψε κάπως ο "φούστης" ο Β-ΒΑ και πήγα για απογεματινό...
Είχε πάρα πολλά πουλιά που ανηφόριζαν για κούρνια κόντρα στον άνεμο...
Πολύ εύκολα επέτυχα για πολλοστή βολά εφέτο το όριο μέσα σε μία μόλις ωρίτσα και μάλιστα με μόλις 35 φουσέκια...!!!
Τα πουλάκια ήταν σχεδόν όλα κελαηδότσιχλες κι ελάχιστοι κότσυφες...
Αυτά.

Πήγα για καρτέρι τσίχλας τώρα το απόγευμα και παραδόξως πέρασαν αρκετές αν και λίγο περίεργα, γιατί μου ερχόντουσαν με φόντο το βουνό και όχι τον ουρανό ... καλά ήταν. DSC01594.JPG

Το βλέμμα όμως ήταν στην κορυφή του απέναντι βουνού ...

DSC01595.JPG

Αξίζει τον κόπο να το ρισκάρεις? Ακόμα και λαγός να ήταν πάλι θα τον άφηνες για τις αλεπούδες! Η υγεία είναι σημαντικότερη από μια τσίχλα !;)

Αξίζει τον κόπο να το ρισκάρεις? Ακόμα και λαγός να ήταν πάλι θα τον άφηνες για τις αλεπούδες! Η υγεία είναι σημαντικότερη από μια τσίχλα !;)
Εντάξει την κατανάλωσα ήδη με τη συνταγή του Dr V.Είχε δίκιο ο Γρηγόρης, οι χαμηλές θερμοκρασίες το βράδυ και η σκιά στη ρίζα της ελιάς που την βρήκα την είχαν προστατέψει.Όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά αυτή και η σημερινή που έχασα ήταν οι δύο μοναδικές τουφεκιές που έριξα, μία χτες και μία σήμερα στα μισάωρα καρτέρια που κάνω.Για τέτοιο χάλι μιλάμε.Σας ευχαριστώ!

Εντάξει την κατανάλωσα ήδη
Αν δν γράψεις αύριο το πρωί μια καλημέρα στην Κυν.Γωνιά, να ξέρεις δν θα ησυχάσω αν δεν δω πως έδωσες σημάδια ζωής....yelling.

Υ.Γ...Αυτό που είπε ο Γρηγόρης ισχύει..!! ;)

Καλημερες!!! Χθες είπα να το παίξω Νικόλας Ρεντιφης και ανέβηκα για ένα δίωρο στα ελατα. Είχε αέρα αρκετά δυνατό και κρύο , 7 βαθμους για την ακρίβεια. Πουλιά όχι πολλά άλλα είχε ενδιαφερον. Φυσίγγια Α133 Ρουμελιωτης. Η γερακισια κατέβηκε απο τα 40+ μέτρα απο ένα κοπαδακι 7-8 πουλιων. Είχα να πάρω από το 2018. Μετά κατεβηκα στο σούρουπο πιο χαμηλά και έκανα και μερικά τσιχλοκοτσυφα. Δεν έχασα κανένα. Τώρα πάμε για μαύρες σε καθαρό και ανοιχτό σημείο και να δούμε αν θα παίξει καμιά πιασμενη μετα η και τίποτα περαστικά πουλια. Για περπατητο ούτε για πλακα. ΌΛΑ τα κτήματα γεμάτα κοσμο. Όσοι το τολμήσετε τα μάτια σας δεκατέσσερα. Τα λέμε σε 5-6 ωρες!!!!20211113_045152.jpg

Απογευματινό σήμερα με την καλύτερη παρέα,τον μεγάλο μου !

Κάναμε πουλάκια χάσαμε και κάνα δυο ,αλλά πολύ άτσαλα τουφεκισμένα και πονηρεμένα δεν τα έχουν αφήσει σε ηρεμία στην περιοχή,κλασσικά και οι ριγκο που θέλουν να κατεβάσουν τσίχλα στα 60 μέτρα με τριαρες να χαλάνε την ροτα τους στρωτες για τουφεκισμα
View attachment 35797
Μπράβο σου φίλε, έτσι η καλύτερη παρέα, εμένα και τα δύο περιμένουμε πώς και πώς να λήξη η καραντίνα μας από τον COVID,και να τα πάω για τσίχλες!!!!!!!και πάλι μπράβο σου...

Αποφεύγω 10μέρες τη γυναίκα μου να μη μου πει για τα χαλιά αλλά...
Οπότε σήμερα εδώ κοντά
Εφυγα για την δουλεια το πρωι αλλα δεν την γλυτωσα
Μολις σχολασω με περιμενει για τα χαλια και μενα.sarcastic.

καλημερα και καλο σκ να εχουμε. απο αγιο θωμα βοιωτιας τα πουλια δεν πεξανε σχεδον καθολου και η μερα πολυ καλη. 2 τσιχλακια πηρα μεχρι που ηρθε ενα ζευγαρι να μαζεψει ελιες. εκατσα λιγο πιο περα αλλα δεν πεταγε και τπτ !

Status
Not open for further replies.
Back