Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πηγα και εγω να καμω σημερα ενα απογευματινο καρτερακι μετααα απο μερεςςςς,,στηνωμε νωριτερα κατα της 5 παρα,,περνανε καμια 5 6 τσιχλονια στον θεοοοοο :( κατα της 5 ,25 αρχιζουνε και μπαινουνε κοτσυφια δεν σηκωνο τουφεκι :oops:μωλις αρχηζη και σουρουπωνη νασου ο θυροφυλακας με το tzip με περναη χωρις να με δη πισω απο την αυτοσχεδια φιλακτρα που εκανα επανω στον δρομο :oops:,,τον βαζω μια φωνη και σταματαη ελα λεη πιωςςςς του λεω και εγω πισω απω την λινατσα ρεεεε μπρωστασουυυυ .sarcastic. κανη ωπισθεν με βλεπη και μου λεη δεν πεζεσαι ρεεεε τι εκαμες εδω :oops: τετεια φυλακτρα δεν εχω δηηηη χρονιααα ,,,τελως παντων κανουμε λιγη κουβεντα και αρχηζουνε αναιβενουνε τα πουλιαα,μπαινουνε καμια 5 6 τσιχλονια σηκωνο το δικανακι κανω δυο τουφεκιες και δυο τσιχλονια χαμωωωω ;) με λεη ο κωστας τι εκανες ρεεε μπραβωωω, φευγω μου λεη μην σου χαλασω το καρτεριιιι.RESPECT.,,,μετεπιτα μου περασανε καμι 15 τσιχλονιαααα περνωντασμου ωπος παντα το καπελωωωωωω.hair. τε τερτιπια απο της τσιχλες τα ξερουμε πωλη καλαααα που θα παη θα στρωσουνε στην πορεια και θα της γουσταρουμε
.yel. αλα ωπος εχω πι το κυνηγι της τσιχλας για μενα ειναι ο γεναρης και φλεβαρηςςςς:D
;)

πηγα και εγω να καμω σημερα ενα απογευματινο καρτερακι μετααα απο μερεςςςς,,στηνωμε νωριτερα κατα της 5 παρα,,περνανε καμια 5 6 τσιχλονια στον θεοοοοο :( κατα της 5 ,25 αρχιζουνε και μπαινουνε κοτσυφια δεν σηκωνο τουφεκι :oops:μωλις αρχηζη και σουρουπωνη νασου ο θυροφυλακας με το tzip με περναη χωρις να με δη πισω απο την αυτοσχεδια φιλακτρα που εκανα επανω στον δρομο :oops:,,τον βαζω μια φωνη και σταματαη ελα λεη πιωςςςς του λεω και εγω πισω απω την λινατσα ρεεεε μπρωστασουυυυ .sarcastic. κανη ωπισθεν με βλεπη και μου λεη δεν πεζεσαι ρεεεε τι εκαμες εδω :oops: τετεια φυλακτρα δεν εχω δηηηη χρονιααα ,,,τελως παντων κανουμε λιγη κουβεντα και αρχηζουνε αναιβενουνε τα πουλιαα,μπαινουνε καμια 5 6 τσιχλονια σηκωνο το δικανακι κανω δυο τουφεκιες και δυο τσιχλονια χαμωωωω ;) με λεη ο κωστας τι εκανες ρεεε μπραβωωω, φευγω μου λεη μην σου χαλασω το καρτεριιιι.RESPECT.,,,μετεπιτα μου περασανε καμι 15 τσιχλονιαααα περνωντασμου ωπος παντα το καπελωωωωωω.hair. τε τερτιπια απο της τσιχλες τα ξερουμε πωλη καλαααα που θα παη θα στρωσουνε στην πορεια και θα της γουσταρουμε
.yel. αλα ωπος εχω πι το κυνηγι της τσιχλας για μενα ειναι ο γεναρης και φλεβαρηςςςς:D
;)
Αφου η φυλαχτρα σου ξεγελασε κ το αετισιο μάτι του θηροφυλακα τότε Σακη δεν σου λέω τιποτααααααα.... Θα κουτουλανε πανω σου οι τσιχλεεςςςςςς.....

Αφου η φυλαχτρα σου ξεγελασε κ το αετισιο μάτι του θηροφυλακα τότε Σακη δεν σου λέω τιποτααααααα.... Θα κουτουλανε πανω σου οι τσιχλεεςςςςςς.....
φιλε τασο χωρις πλακααα αμα πω να βαλω ενα διαφανο δυχτι στο σουρουπο θα γινω ψαραςςς και οχι κυνηγοςςς εκη θα καρφωθουνε ολεσουςςςς αφου δεν μου αφυσανε καπελοοοοο,, .sarcastic.και απο εδω και περα κραταω και γερα στα χεριαμου το τουφεκιι μην μου το παρουνε κιαυτωωωω .sarcastic.

Η ωρα πηγε 1¨30 και υπνος δεν κολαει. Εφτασα τα σαραντα και η ανυπομονησια για το κυνηγι δεν αλλαζει. Μηπως περιμενουμε κανενα περασμα αυριο? ΟΧΙ!!!! Εχω βαλει στην tv τον Nταλαρα στο MEGA κι ακουω παλια λαικα, βλεπω κυνηγετικα βιντεακια και hunterslife. Φερνω στο μυαλο εικονες και στιγμες που εχω ζησει στο δασος, στο βουνο , στην θαλασσα και νιωθω κατι μεταξυ ανυπομονησιας - νοσταλγιας - λυπης - χαρας - ευτυχιας. Μακαρι να ειχα μπροστα μου αλλα 100 χρονια. Να πηγαινω κυνηγι με τα ''φιλαρακια μου'' και για ψαρεματακι με τα καλαμακια μου, το καφεδακι μου και τα παλια λαικα συντροφια.
Καλα να περασετε αυριο οτι κι αν κανετε. Σε βουνο η θαλασσα η ακομα και μεσα στο σπιτι.
ΥΓ. Μολις εβαλε το ''εχω εναν καφενε'', τι τραγουδι...... απο τα καλυτερα που εχουν τραγουδηθει.

Η ωρα πηγε 1¨30 και υπνος δεν κολαει. Εφτασα τα σαραντα και η ανυπομονησια για το κυνηγι δεν αλλαζει. Μηπως περιμενουμε κανενα περασμα αυριο? ΟΧΙ!!!! Εχω βαλει στην tv τον Nταλαρα στο MEGA κι ακουω παλια λαικα, βλεπω κυνηγετικα βιντεακια και hunterslife. Φερνω στο μυαλο εικονες και στιγμες που εχω ζησει στο δασος, στο βουνο , στην θαλασσα και νιωθω κατι μεταξυ ανυπομονησιας - νοσταλγιας - λυπης - χαρας - ευτυχιας. Μακαρι να ειχα μπροστα μου αλλα 100 χρονια. Να πηγαινω κυνηγι με τα ''φιλαρακια μου'' και για ψαρεματακι με τα καλαμακια μου, το καφεδακι μου και τα παλια λαικα συντροφια.
Καλα να περασετε αυριο οτι κι αν κανετε. Σε βουνο η θαλασσα η ακομα και μεσα στο σπιτι.
ΥΓ. Μολις εβαλε το ''εχω εναν καφενε'', τι τραγουδι...... απο τα καλυτερα που εχουν τραγουδηθει.
χαλαρωσε φιλεμου φιλιπα και ριξε ενα ουισκαι παραπανωωω θα εισαι καλητερααα.my man.
.love.

χαλαρωσε φιλεμου φιλιπα και ριξε ενα ουισκαι παραπανωωω θα εισαι καλητερααα.my man.
.love.
Σ'ευχαριστω Σακη μου αλλα εαν αρχισω τωρα τα ουισκακια, οχι τσιχλα αλλα ουτε γαιδαρο στα πεντε μετρα δεν θα πετυχαινω σε λιγες ωρες, γιατι δεν προκειται να μεινω στο ενα. Ολα θα περασουν ομως με το χαραμα και την ανατολη. Καλα να περασεις αυριο.

Σ'ευχαριστω Σακη μου αλλα εαν αρχισω τωρα τα ουισκακια, οχι τσιχλα αλλα ουτε γαιδαρο στα πεντε μετρα δεν θα πετυχαινω σε λιγες ωρες, γιατι δεν προκειται να μεινω στο ενα. Ολα θα περασουν ομως με το χαραμα και την ανατολη. Καλα να περασεις αυριο.
καλη βωλτααα να εχουμε αυριω φιλεμουυυυ και εγω θα παω για περδικαα μιας και με καλεσανε ;)
;)

Στο Λαύριο παντως,πηγα στο κτημα κατα τις 9 και εβγαλα στις ελίτσες 5-6 τσιχλιτσες,περασαν 5-6 σε πορεια μπασιματος,και περασε κ ενα τεραστιο κοπαδι 40-50 τσαρτσαρες.Τετοιο κοπαδι ειχα πολλα χρονια να δω στα μερη μου...

Είχε μπασιματακι σημερα!!!Και κοτσυφια φάνηκαν αλλά η πλειοψηφία ήταν τσιχλες μαζί με τα πιασμένα πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο πρωινό καρτερι!!! 20 χέρι 3 χαμενες!!! Σε αυτα στην φωτογραφία προστέθηκαν αλλά 4 στα 150 μέτρα που περπάτησα ως το αυτοκίνητο!!! Έχει πουλάκια κυριοι και θα μπουν και αλλα. Με βλέπω αύριο να τραβάω τις κοτσίδες μου στο προαύλιο του εργοστασίου.....20211107_083213.jpg

View attachment 35456View attachment 35457
Και σημερα η ανατολη μας βρηκε στα αγαπημενα μας Δερβενοχωρια. Ζεστη, υγρασια στο φουλ αλλα καθολου ομιχλη. Ανεβαινοντας πανω κοιταγες προς την Αθηνα κι εβλεπες οτι ολη η ομιχλη ηταν χαμηλα. Απο τσιχλιτσες ειχε λιγες κι αυτες ψηλα με αποτελεσμα οι ντουφεκιες να ειναι οριακες. Εμφανιστηκαν και καποιες κεδροτσιχλες αλλα με τον καιρο αυτο δεν σου κανει αισθηση. 1 στο χερι και 2 τραυματισμενες μεσα στα πευκα. Οποτε βλεποντας οτι δεν γινεται τιποτα κι οτι τσαμπα πανε τα πουλια, κατεβηκα στα αμπελακια για λιγο περπατητο γιατι μετα επρεπε να φυγω. Αλλες 2 τσιχλιτσες στο χερι, λιγο σταφυλακι και ολα καλα. Αυριο παλι και πρωτα ο Θεος να ειμαστε καλα.....Η πιο ωραια εικονα της ημερας; ..... μια βασιλισσα στο χαραμα περασε 5 μετρα πανω απο το κεφαλι εκανε την γυρα της μεσα στα πευκα και ξαναπερασε αριστερα μου στα 30 μετρα κι εσφιξε προς την λακκα κατω. Απιστευτο πουλι, μοιαζει λες και χορευει στον αερα - με μια λεξη...βασιλισσα....!!!
Απ την φώτο και απ την λάκα, μάλλον είσαι σκουρτα στον Άγιο Δημήτρη. Δεν το λέω για να μάθω που είσαι! Φιλικά πάντα

1η εξόρμηση για τσίχλα σήμερα .
Καλή κίνηση απ'το χάραμα (μας αιφνιδίασαν )μέχρι της 9
Άργησαν να πάρουν μπρός τα αντανακλαστικά αλλά κάτι κάναμε .
Η αλήθεια είναι ότι πήγα εντελώς ανοργάνωτος με φυσίγγια απο τα πέρυσι ότι
είχαν μείνει .Έσωσε λίγο την παρτίδα η CSB1

Περιξ Αττικής .very funny. ...Sorry αλλα ηθελα να το γραψω φετος!
Λοιπον Ταναγρα εχει πουλακια..
pic share

οντως φανηκαν και λιγα μπασιματιαρικα..Δεν θα ηταν ασχημα να πάμε στο παραλιακο καρτερακι, αλλά προτίμησα να περπατήσω...

Και αλλη μια που επεσε 200 μετρα απο την τουφεκιά..

..ευτυχως την ειδα, κι ευτυχως το καναλι ηταν κλειστο, αλλιως θα την πίνατε στην Αθηνα!

Είχε μπασιματακι σημερα!!!Και κοτσυφια φάνηκαν αλλά η πλειοψηφία ήταν τσιχλες μαζί με τα πιασμένα πρόσφεραν ένα πολύ ωραίο πρωινό καρτερι!!! 20 χέρι 3 χαμενες!!! Σε αυτα στην φωτογραφία προστέθηκαν αλλά 4 στα 150 μέτρα που περπάτησα ως το αυτοκίνητο!!! Έχει πουλάκια κυριοι και θα μπουν και αλλα. Με βλέπω αύριο να τραβάω τις κοτσίδες μου στο προαύλιο του εργοστασίου.....View attachment 35516
Και εγώ είδα μερικες ψηλομενες σήμερα.....

Status
Not open for further replies.
Back