Χρόνια πολλά συντοπίτη για την ονομαστική σου εορτή και επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους! Σήμερα στα ΒΔ Δερβενοχώρια μέχρι τις 08.40 που κάθισα, το απόλυτο 0. Για Εύβοια περιμένω και εγώ νέα, να δούμε αν θα δουλέψει ο ΒΑ διάδρομος....Βγήκα για τσιγάρο και είδα 3 τετραδες και 5-6 μονές να περνάνε πολυ ψηλωμενες. Αν έχει βγει κανένας ενημερώστε γιατί τα κάρβουνα καίνε και κάθομαι πάνω τους!!!!
Επειδή είμαι Εύβοια, ανατολικά όμως 0 πέρασμα σήμερα και χθες. Άνεμοι 6-7 μποφόρ.Χρόνια πολλά συντοπίτη για την ονομαστική σου εορτή και επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους! Σήμερα στα ΒΔ Δερβενοχώρια μέχρι τις 08.40 που κάθισα, το απόλυτο 0. Για Εύβοια περιμένω και εγώ νέα, να δούμε αν θα δουλέψει ο ΒΑ διάδρομος....
Μπράβο ρε Μιχάλη,το έχεις καταευχαριστηθεί φέτος φίλε!Σήμερα εδώ μεσσηνία μονο 10 μπασιάρικες ειδα....6 σφίνες χτύπησα και οι υπολοιπες 13 περπάτημα μόνος μέχρι τις 12. Γενικά εχει αρκετά πιασμένα.View attachment 34816
Δίνω για δεύτερη χρονιά παννελλήνιες φέτος οπότε τα πρωινά εχω χρόνο και πηγαίνω. Αν δούλευα δεν θα είχα τόσο χρονο οπότε καθε εμπόδιο για καλό. Θα είναι η χρονιά μου φέτος που εχει και πουλιά.Μπράβο ρε Μιχάλη,το έχεις καταευχαριστηθεί φέτος φίλε!
Ανάλογη συνέχεια να έχεις.
Καλή επιτυχία να έχεις με τις πανελλήνιες Μιχάλη. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι.Δίνω για δεύτερη χρονιά παννελλήνιες φέτος οπότε τα πρωινά εχω χρόνο και πηγαίνω. Αν δούλευα δεν θα είχα τόσο χρονο οπότε καθε εμπόδιο για καλό. Θα είναι η χρονιά μου φέτος που εχει και πουλιά.
Την καρδιά περιβόλι μου έκανες συνάδελφε...Και υπολόγιζα ότι αύριο που είμαι λίγο πιο λάσκα από δουλειά θα ανηφόριζα...Επειδή είμαι Εύβοια, ανατολικά όμως 0 πέρασμα σήμερα και χθες. Άνεμοι 6-7 μποφόρ.
Δεν έχουν κόψει τα πουλιά .Για κεντρική Εύβοια επιβεβαιώνω σήμερα ότι δεν.
Πήγε ο πατέρας μου και γύρισε με μία τσίχλα, έχουν κόψει τα πουλιά.
Εγώ το είχα δει το όνειρο και απόλαυσα το κρεβατάκι μου.
Δεν ξέρω Πέρι @periklis-ath άμα βλέπεις τίποτα ακόμα μπροστά στην κρυστάλλινη σφαίρα σου.
Σε ευχαριστώΕνημερωτικά, σήμερα ΒΔ Μακεδονία παρα πολλες τσίχλες όλων των ειδών, με συνεχή ροή τουλάχιστον μέχρι τις 11 30...ειχα χρόνια να δω τέτοιους αριθμους...
Μην τα λες αυτά εδώ θα κάνεις κρυφούς πολέμιους!!!!Έχω μια τακτική και στο περπατητο και κυρίως στα απογευματινά. Δεν τουφεκαω για να τουφεκισω. Δεν θα ρίξω σε κουκίδες στον ουρανό , δεν θα ρίξω σε πουλί που 90% θα πέσει σε ζαβο και θα το χάσω. Με δύο λόγια κρατάω το χέρι μου. Θα μπορούσα αποψε να τις τουφεκισω ολες. Άλλη μέρα μπορεί να βγουν καλύτερα![]()