Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βγήκα για τσιγάρο και είδα 3 τετραδες και 5-6 μονές να περνάνε πολυ ψηλωμενες. Αν έχει βγει κανένας ενημερώστε γιατί τα κάρβουνα καίνε και κάθομαι πάνω τους!!!!
Χρόνια πολλά συντοπίτη για την ονομαστική σου εορτή και επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους! Σήμερα στα ΒΔ Δερβενοχώρια μέχρι τις 08.40 που κάθισα, το απόλυτο 0. Για Εύβοια περιμένω και εγώ νέα, να δούμε αν θα δουλέψει ο ΒΑ διάδρομος....

Χρόνια πολλά συντοπίτη για την ονομαστική σου εορτή και επίσης χρόνια πολλά σε όλους τους συνονόματους! Σήμερα στα ΒΔ Δερβενοχώρια μέχρι τις 08.40 που κάθισα, το απόλυτο 0. Για Εύβοια περιμένω και εγώ νέα, να δούμε αν θα δουλέψει ο ΒΑ διάδρομος....
Επειδή είμαι Εύβοια, ανατολικά όμως 0 πέρασμα σήμερα και χθες. Άνεμοι 6-7 μποφόρ.

Σήμερα εδώ μεσσηνία μονο 10 μπασιάρικες ειδα....6 σφίνες χτύπησα και οι υπολοιπες 13 περπάτημα μόνος μέχρι τις 12. Γενικά εχει αρκετά πιασμένα.View attachment 34816
Μπράβο ρε Μιχάλη,το έχεις καταευχαριστηθεί φέτος φίλε!
Ανάλογη συνέχεια να έχεις.

Μπράβο ρε Μιχάλη,το έχεις καταευχαριστηθεί φέτος φίλε!
Ανάλογη συνέχεια να έχεις.
Δίνω για δεύτερη χρονιά παννελλήνιες φέτος οπότε τα πρωινά εχω χρόνο και πηγαίνω. Αν δούλευα δεν θα είχα τόσο χρονο οπότε καθε εμπόδιο για καλό. Θα είναι η χρονιά μου φέτος που εχει και πουλιά.

Σήμερα έκλεισε Μια όμορφη ημέρα !
Ξεκινήσαμε αρχικά για καρτέρι στην πορεία είδαμε ότι τα πουλιά είναι σπασμένα και καμένα από τις τουφεκιές ! Έτσι ξεκινήσαμε το 1ο περπατητος για φετος με πολύ καλα αποτελέσματα ! 20συνολο 4 χαμένα ! + ότι φάνηκαν αρκετές κέντρο τσίχλες
Φυσίγγια : ΟΚ 30γ

Δίνω για δεύτερη χρονιά παννελλήνιες φέτος οπότε τα πρωινά εχω χρόνο και πηγαίνω. Αν δούλευα δεν θα είχα τόσο χρονο οπότε καθε εμπόδιο για καλό. Θα είναι η χρονιά μου φέτος που εχει και πουλιά.
Καλή επιτυχία να έχεις με τις πανελλήνιες Μιχάλη. Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι.

Επειδή είμαι Εύβοια, ανατολικά όμως 0 πέρασμα σήμερα και χθες. Άνεμοι 6-7 μποφόρ.
Την καρδιά περιβόλι μου έκανες συνάδελφε...Και υπολόγιζα ότι αύριο που είμαι λίγο πιο λάσκα από δουλειά θα ανηφόριζα...

Για κεντρική Εύβοια επιβεβαιώνω σήμερα ότι δεν.
Πήγε ο πατέρας μου και γύρισε με μία τσίχλα, έχουν κόψει τα πουλιά.
Εγώ το είχα δει το όνειρο και απόλαυσα το κρεβατάκι μου.
Δεν ξέρω Πέρι @periklis-ath άμα βλέπεις τίποτα ακόμα μπροστά στην κρυστάλλινη σφαίρα σου.

Για κεντρική Εύβοια επιβεβαιώνω σήμερα ότι δεν.
Πήγε ο πατέρας μου και γύρισε με μία τσίχλα, έχουν κόψει τα πουλιά.
Εγώ το είχα δει το όνειρο και απόλαυσα το κρεβατάκι μου.
Δεν ξέρω Πέρι @periklis-ath άμα βλέπεις τίποτα ακόμα μπροστά στην κρυστάλλινη σφαίρα σου.
Δεν έχουν κόψει τα πουλιά .
Με τα μποφόρ στο Αιγαίο ,δεν είναι δυνατόν να έχουν ταξίδι ..
Τα πουλιά βγήκαν όμως Ιόνιο πάλι ..
Και με τις συνθήκες που δημιουργεί ο καιρός ,είναι ξεκάθαρο ότι πάμε για ένα πολύ καλό 27/28/29/30....

Ορεινά Αμφιλοχίας μπασιμο μετά τις 8:30 και εδώ που έκοψε η βροχή. Τα πουλιά ασταμάτητα ακόμα μπαίνουν, έμεινα από φυσίγγια και έφυγα 12:30.
Τσιχλες κοινές τσαρτσαρες κοτσυφια και μερικές φάσσες εκτός βολής...

Έχω μια τακτική και στο περπατητο και κυρίως στα απογευματινά. Δεν τουφεκαω για να τουφεκισω. Δεν θα ρίξω σε κουκίδες στον ουρανό , δεν θα ρίξω σε πουλί που 90% θα πέσει σε ζαβο και θα το χάσω. Με δύο λόγια κρατάω το χέρι μου. Θα μπορούσα αποψε να τις τουφεκισω ολες. Άλλη μέρα μπορεί να βγουν καλύτερα:)
Μην τα λες αυτά εδώ θα κάνεις κρυφούς πολέμιους!!!!

Πέριξ Καθενών σήμερα. Το πρωί πήρα 4 μαύρες, ανακτήθηκαν οι 3. Στο καρτέρι έκατσα έως τις 9.30 και πήρα άλλες 3 στο χέρι μονοντουφεκιές. Μπήκαν γύρω στα 50 πουλιά. Δύο πεντάδες, δυό τετράδες, αρκετά ζευγάρια και κάποιες μονές. Πιασμένα αρκετά πουλιά. Σύντομο περπάτημα και τις έκανα 8 στο χέρι. Έφυγα λόγω δουλειάς. Στο περπατητό κάνεις πουλιά. Είναι πολλές πιασμένες. Με βάση αυτά που διάβασα για δυτικά και κεντροβόρεια, αύριο θα είναι πάλι επική ημέρα. Πιθανόν και οι επόμενες. Να είμαστε καλά και να βγαίνουμε στα βουνά.

Status
Not open for further replies.
Back