Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημερα μπραβο καλα τους εκανες να δουμε ποτε θα στρωσει και ο καιρος να ερθουν τα κοριτσια χωρις παρεξηγηση θεωρω υπερβολη τα 34γρ στη τσιχλα ελπιζω να μην παρεξηγηθω καλη σου μερα
Ναι συμφωνώ και εγώ ότι είναι υπερβολή άλλωστε ειναι και ακριβά πολύ και δεν αξίζει αλλά μερικές φορές λίγες τουφεκιές έτσι για το γούστο ή για να δοκιμάσεις και κάποιο φυσίγγι επιβάλλεται.

@ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Περαστικά φίλε.

Σήμερα αν και ήξερα ότι ο καιρός θα χαλάσει γύρω στις 8 σηκώθηκα, 6:45 πηρα τα πραγματα μου που ήταν έτοιμα από το βράδυ, καβάλησα το εργαλείο και σε 10 λεπτά έφτασα στο κτήμα μου. Στη διαδρομή άκουσα μια και μου έκανε εντύπωση η αλήθεια είναι. Μολις έφτασα και έκατσα λίγο άρχισα να ακούω πίσω μου σε κάτι καλάμια κάθε λίγο και λιγάκι τσικ-τσικ τσικ-τσικ. Πέρασε καποιο τέταρτο που συνεχιζόταν αυτό και τελικά πεταχτηκαν και αρχισαν να έρχονται προς τα πάνω μου…..ζευγαράκι. Αφού καβάλησαν την ελιά την οποία είχα βάλει για κάλυψη ρίχνω και με την πρώτη κράτησα την μια( Nobel sport speed 34, εγγύηση), γυρνάω στη δεύτερη ρίχνω τίποτα, ξαναρίχνω και έπεσε και αυτή( @tasos hunter, Δημητρακόπουλος 34γραμμαρια πράσινο). Έπειτα είδα και έναν κεφάλα και μια πετρουλινα από τις μικρες, τουλουμάκια τα λέμε εδώ…..
Αυτα από εμένα…..καλή σας μέρα!
View attachment 34048View attachment 34049
Καλη αρχή Μιχάλη!
Να είσαι δίπλα στον κυνηγότοπο,ότι καλύτερο.

Mπραβο ρε Μιχάλη ωραία φωτο!
Αφου το ποδηλατο είναι ideal έπρεπε να κυνηγήσεις με ideal.. Να είναι ασορτι... .yel.
Τα hunter μην τα χαλάς γιατί όπως σου ειπα καποτε θα τα βρεις μπροστά σου.......

Πολυ βροχή εδώ περα, δεν κάνει για τίποτα........
Χαχαχα ναι αλλά που να τα βρούμε τα ideal?.hunter.
Ενα έριξα ρε φιλαράκι μην βαράς χαχαχα

Η φτερούγα στη μία τσίχλα ηταν κιτρινοπρασινιασμένη οπως φαίνεται στη φωτό.
Τι να έπαθε αραγέ?
View attachment 34055View attachment 34056
Από χτύπημα είναι Μιχάλη. Είτε από το πέσιμο, είτε μετά αν έπεσε ζωντανή και χτυπούσε τις φτερούγες χάμω για λίγο.

Η φτερούγα στη μία τσίχλα ηταν κιτρινοπρασινιασμένη οπως φαίνεται στη φωτό.
Τι να έπαθε αραγέ?
View attachment 34055View attachment 34056
Μάλλον πριν φτάσει σε εσένα της έριξε κάποιος με benelli .yel. .
Μελάνιασμα είναι όπως είπε και ο Στέλιος.

Από χτύπημα είναι Μιχάλη. Είτε από το πέσιμο, είτε μετά αν έπεσε ζωντανή και χτυπούσε τις φτερούγες χάμω για λίγο.
Μάλλον πριν φτάσει σε εσένα της έριξε κάποιος με benelli .yel. .
Μελάνιασμα είναι όπως είπε και ο Στέλιος.
Σέκος έπεσε αλλά πάνω σε σκληρό χωματόδρομο, όποτε κάτι τέτοιο έγινε.

Εξόρμησα κι εγώ σήμερον πρωίαν τόσον διά καμίαν κίχλην, όσον και διά καμίαν πρώιμην φασσούλαν...
Από φάσσες, τίποτις απολύτως.
Όσον για τις κιχλίτσες κάτι έγινεν, καθότι εθεάθησαν εις το σύνολον μίαν ντουζίναν περίπου...
Τρεις εξ αυτών μού έδωκαν την ευκαιρίαν διά ντουφεκισμόν τους και τελικώς εκαρπώθησαν με την συνδρομήν του εφετινού, λατρευτού μου συντρόφου, "Καίσαρος" (Caesar Guerini Essex)!
Tα φυσέκιαν που εχρησιμοποίησα: Lambro Sporting 28g. Series 5, ιδιαιτέρως σκληρά σκάια με 5% αντιμόνιο εις την σύνθεσίν των... Σε νούμερον 8μισόν.
Και διά την ιστορίαν, επιτρέψατέ μου να σας αναφέρω "ευπειθώς" (όπως ελέγαμεν και εις τον στρατόν), πως εψές, τόσον πρωίαν, όσον και δειλινόν, αντίκρυσα την απόλυτην "πενίαν" θηραματικώς...!

Άιντε λοιπόν παίδες, καλωσορίζομεν το "πρώτον αίμα" και ελπίζομεν εις ανάλογην συνέχειαν...! Αμήν!

Last edited:
@ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΣ Περαστικά φίλε.

Σήμερα αν και ήξερα ότι ο καιρός θα χαλάσει γύρω στις 8 σηκώθηκα, 6:45 πηρα τα πραγματα μου που ήταν έτοιμα από το βράδυ, καβάλησα το εργαλείο και σε 10 λεπτά έφτασα στο κτήμα μου. Στη διαδρομή άκουσα μια και μου έκανε εντύπωση η αλήθεια είναι. Μολις έφτασα και έκατσα λίγο άρχισα να ακούω πίσω μου σε κάτι καλάμια κάθε λίγο και λιγάκι τσικ-τσικ τσικ-τσικ. Πέρασε καποιο τέταρτο που συνεχιζόταν αυτό και τελικά πεταχτηκαν και αρχισαν να έρχονται προς τα πάνω μου…..ζευγαράκι. Αφού καβάλησαν την ελιά την οποία είχα βάλει για κάλυψη ρίχνω και με την πρώτη κράτησα την μια( Nobel sport speed 34, εγγύηση), γυρνάω στη δεύτερη ρίχνω τίποτα, ξαναρίχνω και έπεσε και αυτή( @tasos hunter, Δημητρακόπουλος 34γραμμαρια πράσινο). Έπειτα είδα και έναν κεφάλα και μια πετρουλινα από τις μικρες, τουλουμάκια τα λέμε εδώ…..
Αυτα από εμένα…..καλή σας μέρα!
View attachment 34048View attachment 34049
Όλα τα λεφτά είναι το εργαλείο δεν είναι οι τσιχλo_O

Έτσι, αφού είναι σκυλιά τώρα...
Πριν μια δεκαετία στα πρώιμα απογευματινά του Οκτωβρίου περνουσε απο τα καρτερια κάνοντας την βόλτα του ένας μπαρμπουλης που όπως μας είχε πει παλιά κυνηγουσε. Μας ρώταγε κάθε χρονο αν είναι παχιές οι τσιχλες. Γιατί αν είναι παχιές μου έλεγε έχουν καύσιμα και έχουν ταξίδι μπρος και θα φύγουν. Αν είναι αδύνατες εδω θα μεινουν! Είχε μια λογική η σκέψη του μπάρμπα!

Status
Not open for further replies.
Back