Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επίσης κοιτάξτε καιρικές συνθήκες που γράφονται από πανω. Νότιος άνεμος και νεφοκαλυψη...
Δημήτρη Μ τα πουλιά που είναι ν μπουν θα μπουν.το είπες κ μόνος σου.κατσε να κόψει από αύριο κ μπαίνουμε σε βδομάδα περασμτων.μν αγχωνεσαι

Κέρκυρα γίνετε χαμός . Κάθομαι στο μπαλκόνι και άκουω συνέχεια τσιν τσιν .
Έτσι και εγώ έκλεισα του YouTube και ηρέμησα .
Πρώτη εξόρμηση της χρονιάς αύριο .
Πάμε για καφέ σε ένα υψωματακι και θα είμαι χαρούμενος έστω να ακούσω ένα τσιν

Βγηκα κι εγω εξω μπας και ακουσω τιποτα αλλα δεν...το πρωι που θα φευγω για δουλεια στις 5:00 κατι μπορει να ακουστει, αν δεν βρεχει παλι.
Κι εγω ρε Αλεξ δεν εχω προσδοκιες για αυριο. Για τον καφε θα παω κι εαν θα δω καμια "ντοπια". Ισως δουμε καμια την Κυριακη. Παντως εαν μπορουσα να διαλεξω μερες, θα διαλεγα Δευτερα-Τριτη. Πιστευω να μπορεσεις να πας καμια βολτουλα την Κυριακη.

Κι εγω ρε Αλεξ δεν εχω προσδοκιες για αυριο. Για τον καφε θα παω κι εαν θα δω καμια "ντοπια". Ισως δουμε καμια την Κυριακη. Παντως εαν μπορουσα να διαλεξω μερες, θα διαλεγα Δευτερα-Τριτη. Πιστευω να μπορεσεις να πας καμια βολτουλα την Κυριακη.
Κυριακη πρωι μαλλον θα εχει λαγο, αλλα απο Δευτερα δουλευω απογευμα και θα μπορω να πηγαινω το πρωι μια βολτα, πιστευω ολο και καποιες θα μπουν

Κυριακη πρωι μαλλον θα εχει λαγο, αλλα απο Δευτερα δουλευω απογευμα και θα μπορω να πηγαινω το πρωι μια βολτα, πιστευω ολο και καποιες θα μπουν
Ετσι πιστευω κι εγω για Δευτερα και μετα. Εαν εχεις κουραγια πριν τη δουλεια εισαι super. Κι εγω εαν μπορουσα θα πηγαινα. Καλα να περασεις την Κυριακη και αμα σου κατσει και ο Bugs Bunny..... τρελα!!!

χαμος στα δερβενοχωρια το σκ λεμεεε!!! αντε να ακουσουμε κανα τουφεκιδι να γουσταρουμε !!!!
Εχω πετυχει Λιακο μετα το γεφυρακι στην πρωτη αλανα καμια 20αρια αμαξια πανω στον δρομο
Διασταυρωμενα πυρα....

Εχω πετυχει Λιακο μετα το γεφυρακι στην πρωτη αλανα καμια 20αρια αμαξια πανω στον δρομο
Διασταυρωμενα πυρα....
Φίλιππα λογικά έχεις πετύχει και τις προσπεράσεις με αφετηρία την ταβέρνα του Κακια
και τερματισμό την διασταύρωση στα Σκούρτα

εγω τωρα στις περασματιαρες παω λιγο πιο πανω στην ασωπια .... αλλα αμα βρεξει δεν μπορεις να μπεις στα καλα καρτερια...
Εκει οταν βρεθηκα Λιακο ειχα παει πολυ πιο κατω. Φαντασου οτι βλεπαμε καμια τσιχλα μεσουρανα ( στις πρωτες) και πανω γινοταν πολεμος. Ουτε που σκεφτηκαμε να παμε.

Status
Not open for further replies.
Back