Θα έρθεις προς τα εδώ ;Αντε για να δουμε τι θα δουμε το ΣΚ.....
Θα έρθεις προς τα εδώ ;Αντε για να δουμε τι θα δουμε το ΣΚ.....
Λευτέρη προς Δερβενοχωρια λεω ρε φιλε...Θα έρθεις προς τα εδώ ;
Δημήτρη Μ τα πουλιά που είναι ν μπουν θα μπουν.το είπες κ μόνος σου.κατσε να κόψει από αύριο κ μπαίνουμε σε βδομάδα περασμτων.μν αγχωνεσαιΕπίσης κοιτάξτε καιρικές συνθήκες που γράφονται από πανω. Νότιος άνεμος και νεφοκαλυψη...
Με βροχες ή λιακαδες, με νοτιαδες ή βοριαδες εμεις θα ειμαστε εκει. Αυτες θα ερθουν;;;; Αντε να δουμε. Καλα να περασετε οσοι βγειτε αυριο.Λευτέρη προς Δερβενοχωρια λεω ρε φιλε...
Τετοια να λες, να την βγαλω στο μπαλκονι το βραδυ.Ακούγονται τσίχλες τώρα στα βόρεια της Αττικής ,με φουλ συννεφια και νοτιαδουρα
Βγηκα κι εγω εξω μπας και ακουσω τιποτα αλλα δεν...το πρωι που θα φευγω για δουλεια στις 5:00 κατι μπορει να ακουστει, αν δεν βρεχει παλι.Τετοια να λες, να την βγαλω στο μπαλκονι το βραδυ.
Απέναντι σου θα είμαι ;-)Λευτέρη προς Δερβενοχωρια λεω ρε φιλε...
Κι εγω ρε Αλεξ δεν εχω προσδοκιες για αυριο. Για τον καφε θα παω κι εαν θα δω καμια "ντοπια". Ισως δουμε καμια την Κυριακη. Παντως εαν μπορουσα να διαλεξω μερες, θα διαλεγα Δευτερα-Τριτη. Πιστευω να μπορεσεις να πας καμια βολτουλα την Κυριακη.Βγηκα κι εγω εξω μπας και ακουσω τιποτα αλλα δεν...το πρωι που θα φευγω για δουλεια στις 5:00 κατι μπορει να ακουστει, αν δεν βρεχει παλι.
Κυριακη πρωι μαλλον θα εχει λαγο, αλλα απο Δευτερα δουλευω απογευμα και θα μπορω να πηγαινω το πρωι μια βολτα, πιστευω ολο και καποιες θα μπουνΚι εγω ρε Αλεξ δεν εχω προσδοκιες για αυριο. Για τον καφε θα παω κι εαν θα δω καμια "ντοπια". Ισως δουμε καμια την Κυριακη. Παντως εαν μπορουσα να διαλεξω μερες, θα διαλεγα Δευτερα-Τριτη. Πιστευω να μπορεσεις να πας καμια βολτουλα την Κυριακη.
Που ειναι το απέναντι ρε παιδιά? Με γρίφους μιλάτε γεροντες!Απέναντι σου θα είμαι ;-)
Ετσι πιστευω κι εγω για Δευτερα και μετα. Εαν εχεις κουραγια πριν τη δουλεια εισαι super. Κι εγω εαν μπορουσα θα πηγαινα. Καλα να περασεις την Κυριακη και αμα σου κατσει και ο Bugs Bunny..... τρελα!!!Κυριακη πρωι μαλλον θα εχει λαγο, αλλα απο Δευτερα δουλευω απογευμα και θα μπορω να πηγαινω το πρωι μια βολτα, πιστευω ολο και καποιες θα μπουν
Εχω πετυχει Λιακο μετα το γεφυρακι στην πρωτη αλανα καμια 20αρια αμαξια πανω στον δρομοχαμος στα δερβενοχωρια το σκ λεμεεε!!! αντε να ακουσουμε κανα τουφεκιδι να γουσταρουμε !!!!
Φίλιππα λογικά έχεις πετύχει και τις προσπεράσεις με αφετηρία την ταβέρνα του ΚακιαΕχω πετυχει Λιακο μετα το γεφυρακι στην πρωτη αλανα καμια 20αρια αμαξια πανω στον δρομο
Διασταυρωμενα πυρα....
Εκει οταν βρεθηκα Λιακο ειχα παει πολυ πιο κατω. Φαντασου οτι βλεπαμε καμια τσιχλα μεσουρανα ( στις πρωτες) και πανω γινοταν πολεμος. Ουτε που σκεφτηκαμε να παμε.εγω τωρα στις περασματιαρες παω λιγο πιο πανω στην ασωπια .... αλλα αμα βρεξει δεν μπορεις να μπεις στα καλα καρτερια...