Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σε βόλτα στο Καπανδρίτι με τον σκύλο για κανά ορτύκι δεν είδα ούτε άκουσα καμία.
Ωραία δροσούλα με αεράκι,αλλά ο τόπος τελείως ξερός σαν να είναι Αύγουστος.
Εμείς εδώ στα νότια από το άλλο ΣΚ πιστεύω θα έχουμε τις πρώτες συναντήσεις με τις πιτσιλωτές.Σε μεγάλα υψόμετρα μέχρι τότε όλο και καμία θα φαίνεται.

Σήμερα αλλάξαμε μέρος λόγω αέρα κατά τις 8 και όπως πηγαίναμε σηκώθηκαν απο τα σχοίνια ή μπασιματιάρικια 2 τσιχλίτσες και πήρε την 1 ένας συνάδελφος πολύ γνωστός από Χαλκίδα.Την είδα κιόλας μετά είπαμε τις ευχές μας.Μου έκανε περιέργεια πως μάθανε το μέρος που είναι και μακριά.....Έχει γίνει ένα μπ@ρδέλο με λίγα λόγια με συγχωρείτε για την έκφραση...Ο ένας πάνω στον άλλον ήμασταν σήμερα σαν τα μυρμήγκια.....

Last edited:
Σήμερα αλλάξαμε μέρος λόγω αέρα κατά τις 8 και όπως πηγαίναμε σηκώθηκαν απο τα σχοίνια ή μπασιματιάρικια 2 τσιχλίτσες και πήρε την 1 ένας συνάδελφος πολύ γνωστός από Χαλκίδα.Την είδα κιόλας μετά είπαμε τις ευχές μας.Μου έκανε περιέργεια πως μάθανε το μέρος που είναι και μακριά.....Έχει γίνει ένα μπ@ρδέλο με λίγα λόγια με συγχωρείτε για την έκφραση...Ο ένας πάνω στον άλλον ήμασταν σήμερα σαν τα μυρμήγκια.....
Μίλα καλά, μίλα ωραία, έχουμε κι ένα πρόσωπο στην κενωνια.hair.

Φίλος μου τσιχλοκυνηγός σήμερον πρωίαν, ευρισκόμενος εις την επιχείρησίν του, αντίκρυσε την πρώτην "κυριούλαν" εις χαμηλόν υψόμετρον ανάμεσα σε λιόδεντρα εις δυτικήν Βοιωτίαν! Ουάου!
Το απόγιομα σήμερον, θα υπάγω κι εγώ εις το απογευματινόν μου πόστον, μπας και ειδώ κι εγώ καμίαν ή έστω αφουγκραστώ το γνώριμόν της "τσικ"...

Last edited:
Φίλος μου τσιχλοκυνηγός σήμερον πρωίαν, ευρισκόμενος εις την επιχείρησίν του, αντίκρυσε την πρώτην "κυριούλαν" εις χαμηλόν υψόμετρον ανάμεσα σε λιόδεντρα εις δυτικήν Βοιωτίαν! Ουάου!
Το απόγιομα σήμερον, θα υπάγω κι εγώ εις το απογευματινόν μου πόστον μπας και ειδώ κι εγώ καμίαν ή έστω αφουγκραστώ το γνώριμόν της "τσικ"...
Νικολαε τόσο νωρίς απογευματινό ρε θηρίο. Μην πας! Άσε τις πρώτες που πιάνουν για κράχτες. Θα κατεβάζουν τις περαστικες την νυχτα;)

Νικολαε τόσο νωρίς απογευματινό ρε θηρίο. Μην πας! Άσε τις πρώτες που πιάνουν για κράχτες. Θα κατεβάζουν τις περαστικες την νυχτα;)
Ου δύναμαι να (αυτοσυγ)κρατηθώ αδελφέ Δημήτριε!
Έστω διά να ατενίσω την θέαν, βαστώντας τον Καίσαρα ανά χείρας (και χαϊδεύοντάς τον)...

Τι περιμένετε όσο μικραίνουν οι περιοχές τόσο περισσότεροι θα μαζεύονται και θέλει μεγάλη προσοχή δεν ξέρω που κυνηγάς αλλά αν είναι εδώ στο νησί μας να ξέρεις αυτό θα γίνεται από εδώ και πέρα από το Προκόπι και πάνω τέλος και λογικά τα υπόλοιπα μέρη θα πιεστούν περισσότερο από τα Ψαχνά μια από τα ίδια θα κυνηγάμε φέτος με πανοπλία το βλέπω εγώ.

Last edited:
Το απόγιομα σήμερον, θα υπάγω κι εγώ εις το απογευματινόν μου πόστον, μπας και ειδώ κι εγώ καμίαν ή έστω αφουγκραστώ το γνώριμόν της "τσικ"...
Εντάξει...τα δέοντα στην οικογένεια φίλτατε Νικόλαε....:D
Λες κ ακούω παλαιό ραδιόφωνο είναι ρε μπαγάσα!!!!!

Τι περιμένετε όσο μικραίνουν οι περιοχές τόσο περισσότεροι θα μαζεύονται και θέλει μεγάλη προσοχή δει ξέρω που κυνηγάς αλλά αν είναι εδώ στο νησί μας να ξέρεις αυτό θα γίνεται από εδώ και πέρα από το Προκόπι και πάνω τέλος και λογικά τα υπόλοιπα μέρη θα πιεστούν περισσότερο από τα Ψαχνά μια από τα ίδια θα κυνηγάμε φέτος με πανοπλία το βλέπω εγώ.
Σωστός.

Καλωs να υπαγειs προs αγραν πτερωτων θηραματων .Δεον αι βολαι να μην ειναι περαν των τεσσαρακοντα μετρων.

Σήμερα σε πέρδικα είδα και εγώ μια ,το πρωί ..
Αλλά με την εικόνα που έχουν τα βουνά που είδα σε Αρκαδία.και Μεσσηνία..
Όχι τσίχλα δεν θα μείνει ..Αλλά
Θα φύγουν και τα σπουργίτια ...
Τα δέντρα έχουν γίνει καφέ από την δίψα ..
Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό ..Ποτέ όμως ...

Status
Not open for further replies.
Back