Εδώ 7.Τα βρίσκω στα 8 ευρώ, αν και απ ότι βλέπω στο internetπαίζει και πιο χαμηλά σε μερικά καταστήματα.
Εδώ 7.Τα βρίσκω στα 8 ευρώ, αν και απ ότι βλέπω στο internetπαίζει και πιο χαμηλά σε μερικά καταστήματα.
Κώστας ο ιχνηλάτηςΈνα πολύ όμορφο απογευματινό σήμερα για μένα.
Άκουγα τουφεκιές τα άλλα απογεύματα σε ένα σημείο του βουνού και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Παίρνω το αμάξι και αρχίζω το ψάξιμο από 1 το μεσημέρι. Βρίσκω ένα χωματόδρομο που από την αρχή έβλεπα κάτω πολλούς κάλυκες. Δυστυχώς είχε μεγάλη κατηφόρα και αρκετές λακκούβες και πέτρες οπότε το αμάξι μου δεν πήγαινε. Γυρίζω σφαίρα σπίτι το αφήνω και παίρνω τον αγρότη. Ξανά σφαίρα πίσω στο ίδιο σημείο. Όσο έμπαινες πιο μέσα τόσο πιο δύσκολος ο δρόμος και τόσοι περισσότεροι οι κάλυκες. Λέω εδώ είμαστε. Να μην τα πολυλογώ, τελικός απολογισμός μέρας, 7 στο χέρι και δυστυχώς 5 χαμένα. Βέβαια απ ότι κατάλαβα μαζεύει αρκετό κόσμο εκεί μιας και σε απόσταση 500 μέτρων είχε περίπου 15 όπλα. Βρήκα την χαρά μου σήμερα.
Ελα λεγε μην φοβασαι...ενα πουλμανακι θελω να ανεβασω με κατι φιλαρακια να ξεχαρμανιασουνΈνα πολύ όμορφο απογευματινό σήμερα για μένα.
Άκουγα τουφεκιές τα άλλα απογεύματα σε ένα σημείο του βουνού και δεν μπορούσα να καταλάβω από πού έρχονται. Παίρνω το αμάξι και αρχίζω το ψάξιμο από 1 το μεσημέρι. Βρίσκω ένα χωματόδρομο που από την αρχή έβλεπα κάτω πολλούς κάλυκες. Δυστυχώς είχε μεγάλη κατηφόρα και αρκετές λακκούβες και πέτρες οπότε το αμάξι μου δεν πήγαινε. Γυρίζω σφαίρα σπίτι το αφήνω και παίρνω τον αγρότη. Ξανά σφαίρα πίσω στο ίδιο σημείο. Όσο έμπαινες πιο μέσα τόσο πιο δύσκολος ο δρόμος και τόσοι περισσότεροι οι κάλυκες. Λέω εδώ είμαστε. Να μην τα πολυλογώ, τελικός απολογισμός μέρας, 7 στο χέρι και δυστυχώς 5 χαμένα. Βέβαια απ ότι κατάλαβα μαζεύει αρκετό κόσμο εκεί μιας και σε απόσταση 500 μέτρων είχε περίπου 15 όπλα. Βρήκα την χαρά μου σήμερα.
Ετσι ρε κωστη ....την βρηκες την ακρη....βολο η καρδιτσα;αν πηγαινεις νωριςβκ πιανεθς καρτερι θα κανεις δουλιτσα![]()
Πωωωωω ρε φιλε μαγεια...ο βολος μου αρεσει παρα πολυ...εχω ερθει πολλες φορες .ειναι απο τις πολεις που θα μπορουσα ανετα να ζησωΣτο βόλο είναι Τζιμάρα, η Καρδίτσα δεν έχει καθόλου απογευματινά κοντά στην πόλη. Είμαι πολύ τυχερός το πιο κοντινό τσιχλοκάρτερο το έχω 5 λεπτά από το σπίτι μου και το πιο μακρινό 20 λεπτά.
Ελα λεγε μην φοβασαι...ενα πουλμανακι θελω να ανεβασω με κατι φιλαρακια να ξεχαρμανιασουν![]()
Πωωωωω ρε φιλε μαγεια...ο βολος μου αρεσει παρα πολυ...εχω ερθει πολλες φορες .ειναι απο τις πολεις που θα μπορουσα ανετα να ζησω
Αυτο ηθελα να σου πω...εχω ακουσει οτι σουρπη εχει ξακουστα καρτερια..που κ παλι εσυ εισαθ πιο κοντα απο ε μας που κανουμε τοσα χιλιομετραΔεν έχει Τζίμη άκου που σου λέω. Έχω βρει και παρέα εδώ ντόπιους και η περιοχή δεν έχει πρωινά. Βασικά για την ακρίβεια έχει προς το ανατολικό Πήλιο αλλά δεν έχει νόημα μιας και είναι τόσο πυκνό που δεν μπορείς να σηκώσεις όπλο. Για τσίχλες περπατητό και καρτέρι προς σουπρη γίνεται χαμός αλλά αν δεν χιονίσει δεν κάνεις δουλειά. Αυτή την εποχή δεν παίζει τίποτα εκει.
Αν είναι τέτοια, 40 @#$%@ θα φέρω ...Κ ηθελα να σου δωσω 2 κουτια ρε φιλε τετοια που εχω να μου φερεις 40 τσιχλες![]()
Αυτο ηθελα να σου πω...εχω ακουσει οτι σουρπη εχει ξακουστα καρτερια..που κ παλι εσυ εισαθ πιο κοντα απο ε μας που κανουμε τοσα χιλιομετρα
Πολυ καλη ιδεα γιατι ψαχνομαστε για ενα κυνηγετικο ταξιδιΠολύ κοντά, 45 χιλιόμετρα είμαι. Όρεξη να έχεις να τουφεκάς ειδικά στο περπατητό γίνεται χαμός. Αρκεί να χιονίσει στα βουνά… Καλά πέρυσι με το χιόνι δεν χρειάζεται να αναφέρω τι έγινε. Πήγαινες για τσίχλα περπτητό και έπιανες όριο στην μπεκάτσα στο περπάτημα!! Τότε δεν τα γνώριζα αυτά τα μέρη. Επειδή εγώ πάω συχνά εκεί, όταν δω ότι έχει παιχνίδι σας σφυράω και έρχεστε γκρουπ.![]()
Δεν μιλας ομορφα... .ban..ha ha ha.Αν είναι τέτοια, 40 @#$%@ θα φέρω ...![]()
Πολύ κοντά, 45 χιλιόμετρα είμαι. Όρεξη να έχεις να τουφεκάς ειδικά στο περπατητό γίνεται χαμός. Αρκεί να χιονίσει στα βουνά… Καλά πέρυσι με το χιόνι δεν χρειάζεται να αναφέρω τι έγινε. Πήγαινες για τσίχλα περπτητό και έπιανες όριο στην μπεκάτσα στο περπάτημα!! Τότε δεν τα γνώριζα αυτά τα μέρη. Επειδή εγώ πάω συχνά εκεί, όταν δω ότι έχει παιχνίδι σας σφυράω και έρχεστε γκρουπ.![]()
Κ γω μέσα!!!Ερχομαστεεεεε
κι εγώ μέσα και μετά στην ταβέρνα του Κατσαμπέκη στη ΣούρπηΚ γω μέσα!!!
Και μετά για απογευματινό ... .banana. Και μετά για διανυκτέρευση στο μπαρ που δουλεύει ο Κώστας και μετά κατευθείαν για πρωινό και μετά θα μας βάλουν κάναν ορό ...κι εγώ μέσα και μετά στην ταβέρνα του Κατσαμπέκη στη Σούρπη
Και μετά για απογευματινό ... .banana. Και μετά για διανυκτέρευση στο μπαρ που δουλεύει ο Κώστας και μετά κατευθείαν για πρωινό και μετά θα μας βάλουν κάναν ορό ...![]()