Και εγώ ένα μαύρο sx4 suzuki. Ελπίζω να σε πετύχω και να τα πούμε από κοντα!Ναι την ευθεια πιανω,εχω ενα μαυρο GETZ!
Μενιο απο που να μπήκαν αυτά τα πουλιά ρε φιλε στη Σκύρο και να μην πέρασαν από πουθενα αλλού? Ούτε Αττική ούτε σε ολόκληρη την Εύβοια ούτε πουθενά αλλου???Στο FB ανέβασαν φωτό με τσίχλες και αρκετά κοτσύφια από Σκύρο και Χίο ... ειδικά στη Σκύρο είπαν ότι πέρασαν χιλιάδες κοτσύφια ...![]()
Έτσι ακριβώςΜενιο απο που να μπήκαν αυτά τα πουλιά ρε φιλε στη Σκύρο και να μην πέρασαν από πουθενα αλλού? Ούτε Αττική ούτε σε ολόκληρη την Εύβοια ούτε πουθενά αλλου???
Αφού πέρασαν τόσα κοτσύφια ο χρόνος τελειώνει επικίνδυνα νομίζω ,άντε το επόμενο τριήμερο να δούμε κάτι ,με πολύ αισιοδοξία βάζω πενθήμερο .Καλησπερα από νότια Χιο. Σημερα είχαμε το καλυτερο μπάσιμο της φετινης χρονιάς μέχρι στιγμής. Χοντρικά από τις 6:20 και για καμία ωριτσα περνούσαν συνεχώς 5αδες, 10αδες. Πετουσαν πολυ ψηλά όμως και πήραμε 18 πουλιά 2 άτομα. Από αυτά που διαβάζω φαίνεται πως ειμαστε από τις πιο ευνοημένες περιοχές στην Ελλάδα σήμερα. Το κακό ήταν οτι πέρασαν πολλα κοτσύφια...σχεδόν μισά μισά ήταν με τις τσίχλες....
Έτσι είμαστε και εδω στο κεντρο!!!! 3-4 πουλια μπορει να τα κανεις. Και στο καρτερι αύριο 3 ατομα απο τις 5 θα είμαστε στημενοι αλλά εκτός από τουφεκια θα κουβαλάμε ψησταριά και λουκάνικα+πανσετα και άμα θέλουν οι ρουφιανες ας περασουν άμα όχι χεστηκαμε. Θα την κάνουμε ταράτσα αύριο το βλέπω να έρχεται!!!!Απογευματινο στα πάτρια εδάφη, κατι πάει να ξεκινησει... εννοώντας 4-5 πουλακια μεχρι εκει.....
Σημερα εχει πανσέληνο οποτε παιξτε το ρομαντικοί και βγειτε να ακούσετε και κανα τσικ τσικ (λεμε τωρα!)..
Αυριο μας θελω και πάλι στα καρτερια πουρνο πουρνο!
Πατρίδα την καλύτερη δουλειά θα κάνετε,φάτε και για εμένα.Αύριο και μεθαύριο σχεδόν συννεφιά σε όλη την χώρα....Τουλάχιστον έχει βοριάδες.Έτσι είμαστε και εδω στο κεντρο!!!! 3-4 πουλια μπορει να τα κανεις. Και στο καρτερι αύριο 3 ατομα απο τις 5 θα είμαστε στημενοι αλλά εκτός από τουφεκια θα κουβαλάμε ψησταριά και λουκάνικα+πανσετα και άμα θέλουν οι ρουφιανες ας περασουν άμα όχι χεστηκαμε. Θα την κάνουμε ταράτσα αύριο το βλέπω να έρχεται!!!!
Φίλε αληθεύει σμρ χιο τουλάχιστον πολλά πουλιά, εγώ ήμουν νοτιανατολικά του νησιού και έμπαιναν συνεχόμενα από την ώρα που έφεξε μέχρι τις 8:45. Μεγάλη η κάρπωση τα sipe δούλεψαν απρόσμενα καλά που μου σύστησε ένας φίλος από εδώ το HLΜενιο απο που να μπήκαν αυτά τα πουλιά ρε φιλε στη Σκύρο και να μην πέρασαν από πουθενα αλλού? Ούτε Αττική ούτε σε ολόκληρη την Εύβοια ούτε πουθενά αλλου???
Για την Σκύρο ήταν βασικά η απορία μου Μιχαλη. Πάλι καλά που υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι στην επικράτεια που το ευχαριστιούνται φέτος . Βαράτε και για εμας!!!!Φίλε αληθεύει σμρ χιο τουλάχιστον πολλά πουλιά, εγώ ήμουν νοτιανατολικά του νησιού και έμπαιναν συνεχόμενα από την ώρα που έφεξε μέχρι τις 8:45. Μεγάλη η κάρπωση τα sipe δούλεψαν απρόσμενα καλά που μου σύστησε ένας φίλος από εδώ το HL
Κάτι παράξενο γίνεται φέτος γτ εδώ και πολλά χρόνια όταν έχει πουλιά στην υπόλοιπη Ελλάδα εμείς κλαίγαμε με μαυρο δάκρυ και φέτος κάτι έχει αλλάξειΓια την Σκύρο ήταν βασικά η απορία μου Μιχαλη. Πάλι καλά που υπάρχουν και μερικοί συνάδελφοι στην επικράτεια που το ευχαριστιούνται φέτος . Βαράτε και για εμας!!!!
Άστα να πάνε, τα κοτσύφια δηλώνουν και το τέλος τον περασμάτων που δεν έγιναν ποτέ.Καλημέρα σήμερα στις Γίδες παραλίγο να κάνω τον τροχονόμο τόσο λαό και το αποτέλεσμα μέλι πολύ και τηγανιτα τπτ το παράξενο είναι ότι είδα και ένα κοπαδακι κοτσιφια να ανησυχούμε η όχι ακόμα είναι νωρίς είναι αργά αναρωτιέμαι από εχθές ας απαντήσουν οι ειδικοί.
DT11 , TORDO 30gr no 8 , 3* beretta optima hp ported.Δεν είπες με τι όπλο ,φυσίγγι,τσοκάρισμα