Συμβαινει τωρα.. 

Τελικά υπήρξε και συνέχεια ;Συμβαινει τωρα..
![]()
Και σε εμάς εδώ ακριβώς τα ίδια Τζέρυ... Και μέσα στο χωριό στις αυλές μας πολλές φορές... Τα πουλιά είναι έξυπνα και ξέρουν ότι εκεί δεν τα πειράζει κανείς...Σήμερα βρισκόμενος σε ένα καινούργιο απογευματινό καρτέρι παρατήρησα το έξης φαινόμενο..Οι τσίχλες έχουν γίνει τόσο επιφυλακτικές που τα καλύτερα καρτέρια είναι τα σπίτια που βρίσκονται στην μέση του πουθενά..Αυτό το έχω διαπιστώσει και στο σπίτι μου.. Τι θέλω να πω? Θέλω να πω οτι είτε το πιστεύεται είτε όχι οι τσίχλες επιλέγουν πλέον αεροδιαδρόμους αλλά με την προυπόθεση απο κάτω να έχει σπίτι..Ίσως το βλέπουν σαν ασφάλεια..Συγκεκριμένα σήμερα δεξιά μου στα 500 μέτρα είχα μια μονοκατοικία και απο πίσω ήταν το αχανές πευκωτό..Σας πληροφορώ οτι οι τσίχλες περνάγαν ακριβώς πάνω απο το σπίτι και πιάνανε στα πρώτα πεύκα δλδ πάρα πολύ κοντά στο σπίτι..Αυτό σημαίνει οτι δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να προσπαθήσεις να πας εκεί για προφανώς απαγορεύεται..Κάποιες λοιπόν που λοξοδρόμησαν τις τουφέκισα και τις πήρα..Πάνω απο το σπίτι πρέπει να μέτρησα πάνω απο 80 πουλιά..
Συμβαινει τωρα..
![]()
τα πουλιά Γεράσιμε φοβούνται τον συνδυασμό τουφεκιές και ομιλίες
όπου είναι μόνο ομιλίες δεν έχουν θέμα
γι αυτό πολλές φορές γύρω από εκεί που μαζεύουν ελιές θα δείς αν κάνεις περπατητό ότι έχει μαζεμένα πουλιά![]()
πολύ καλάΚαλησπέρα σε ολους τους τσιχλοkiller .ha ha ha.
Για άλλη μια φορα η εξορμηση μου ηταν περιξ των Δερβενοχωριιωνγια ποιο μακρια δεν βγαινουν τα κουκια .ghe.
Τα πουλια που συναντησα αρκετα στο περπατητο αλλα λογω ελλειψης κυνηγων αρχισαν να ανεμιζουν μετα τις 10.00 και αυτά μεσουρανα .buy buy.
Τελικα καταφερα να καρπωθω 6 τσίχλες και 2 κοτσυφαδες και μια Κ Μαρω![]()
Τζέρυ, ευχαριστημένος με το εργαλείο;![]()