Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Συμβαινει τωρα.. :D

2vl44g6.jpg

Σήμερα βρισκόμενος σε ένα καινούργιο απογευματινό καρτέρι παρατήρησα το έξης φαινόμενο..Οι τσίχλες έχουν γίνει τόσο επιφυλακτικές που τα καλύτερα καρτέρια είναι τα σπίτια που βρίσκονται στην μέση του πουθενά..Αυτό το έχω διαπιστώσει και στο σπίτι μου.. Τι θέλω να πω? Θέλω να πω οτι είτε το πιστεύεται είτε όχι οι τσίχλες επιλέγουν πλέον αεροδιαδρόμους αλλά με την προυπόθεση απο κάτω να έχει σπίτι..Ίσως το βλέπουν σαν ασφάλεια..Συγκεκριμένα σήμερα δεξιά μου στα 500 μέτρα είχα μια μονοκατοικία και απο πίσω ήταν το αχανές πευκωτό..Σας πληροφορώ οτι οι τσίχλες περνάγαν ακριβώς πάνω απο το σπίτι και πιάνανε στα πρώτα πεύκα δλδ πάρα πολύ κοντά στο σπίτι..Αυτό σημαίνει οτι δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να προσπαθήσεις να πας εκεί για προφανώς απαγορεύεται..Κάποιες λοιπόν που λοξοδρόμησαν τις τουφέκισα και τις πήρα..Πάνω απο το σπίτι πρέπει να μέτρησα πάνω απο 80 πουλιά..

Σήμερα βρισκόμενος σε ένα καινούργιο απογευματινό καρτέρι παρατήρησα το έξης φαινόμενο..Οι τσίχλες έχουν γίνει τόσο επιφυλακτικές που τα καλύτερα καρτέρια είναι τα σπίτια που βρίσκονται στην μέση του πουθενά..Αυτό το έχω διαπιστώσει και στο σπίτι μου.. Τι θέλω να πω? Θέλω να πω οτι είτε το πιστεύεται είτε όχι οι τσίχλες επιλέγουν πλέον αεροδιαδρόμους αλλά με την προυπόθεση απο κάτω να έχει σπίτι..Ίσως το βλέπουν σαν ασφάλεια..Συγκεκριμένα σήμερα δεξιά μου στα 500 μέτρα είχα μια μονοκατοικία και απο πίσω ήταν το αχανές πευκωτό..Σας πληροφορώ οτι οι τσίχλες περνάγαν ακριβώς πάνω απο το σπίτι και πιάνανε στα πρώτα πεύκα δλδ πάρα πολύ κοντά στο σπίτι..Αυτό σημαίνει οτι δεν σου δίνει καν την δυνατότητα να προσπαθήσεις να πας εκεί για προφανώς απαγορεύεται..Κάποιες λοιπόν που λοξοδρόμησαν τις τουφέκισα και τις πήρα..Πάνω απο το σπίτι πρέπει να μέτρησα πάνω απο 80 πουλιά..
Και σε εμάς εδώ ακριβώς τα ίδια Τζέρυ... Και μέσα στο χωριό στις αυλές μας πολλές φορές... Τα πουλιά είναι έξυπνα και ξέρουν ότι εκεί δεν τα πειράζει κανείς...

τα πουλιά Γεράσιμε φοβούνται τον συνδυασμό τουφεκιές και ομιλίες
όπου είναι μόνο ομιλίες δεν έχουν θέμα
γι αυτό πολλές φορές γύρω από εκεί που μαζεύουν ελιές θα δείς αν κάνεις περπατητό ότι έχει μαζεμένα πουλιά
;)

τα πουλιά Γεράσιμε φοβούνται τον συνδυασμό τουφεκιές και ομιλίες
όπου είναι μόνο ομιλίες δεν έχουν θέμα
γι αυτό πολλές φορές γύρω από εκεί που μαζεύουν ελιές θα δείς αν κάνεις περπατητό ότι έχει μαζεμένα πουλιά
;)

.very happy..crying smile.

Καλησπέρα σε ολους τους τσιχλοkiller .ha ha ha.
Για άλλη μια φορα η εξορμηση μου ηταν περιξ των Δερβενοχωριιων .,,,,,.για ποιο μακρια δεν βγαινουν τα κουκια .ghe.
Τα πουλια που συναντησα αρκετα στο περπατητο αλλα λογω ελλειψης κυνηγων αρχισαν να ανεμιζουν μετα τις 10.00 και αυτά μεσουρανα .buy buy.
Τελικα καταφερα να καρπωθω 6 τσίχλες και 2 κοτσυφαδες και μια Κ Μαρω ;)

Καλησπέρα σε ολους τους τσιχλοkiller .ha ha ha.
Για άλλη μια φορα η εξορμηση μου ηταν περιξ των Δερβενοχωριιων .,,,,,.για ποιο μακρια δεν βγαινουν τα κουκια .ghe.
Τα πουλια που συναντησα αρκετα στο περπατητο αλλα λογω ελλειψης κυνηγων αρχισαν να ανεμιζουν μετα τις 10.00 και αυτά μεσουρανα .buy buy.
Τελικα καταφερα να καρπωθω 6 τσίχλες και 2 κοτσυφαδες και μια Κ Μαρω ;)
πολύ καλά :)

Τζέρυ, ευχαριστημένος με το εργαλείο;:rolleyes:

Λεωνιδα μου μόνο στις τσιχλες το χω δοκιμάσει..λογω 61 πόντων ειμαι ευχαριστημένος και στο περπατήτο και στο καρτέρι..το Beretta το χω για πιο hard καταστάσεις..

Περπατητό χθες με τα μέλη The doc και AssoGL :)

Με τον Δημήτρη γεμίσαμε τις φυσιγγιοθήκες μας, με τα περιβόητα προβληματικά φυσίγγια PYRKAL, αφού και αυτός δεν με άφησε να τα πετάξω και το αποτέλεσμα μετά από αρκετά χιλιόμετρα ήταν απογοητευτικό και για τους δύο αφού τα λιγοστά πουλιά που βρήκαμε, άφηναν πίσω τους μόνο πούπουλα. Μετά από μια μίνι σύσκεψη αποφασίσαμε να μην χάνουμε τον χρόνο μας και να μην χαλάμε τα πουλιά, οπότε περάσαμε από το αυτοκίνητο και μοραστήκαμε όσα Euromix είχαμε μαζί. Όπως λένε και κάποια παιδάκια από την Καλαμάτα, μόλις μπήκαν τα Euromix στις θαλάαμες ...τα σ'αγαπώ τελειώσανε .buy..shoot.

Οι ελιές έχουν αρχίσει να σταφιδιάζουν και να γλυκαίνουν, παρόλα αυτά οι αριθμοί των πουλιών δεν είναι οι αναμενόμενοι

Για την ιστορία, δύο άτομα, 28 τσιχλοκότφυφα στο χέρι και λίγα χαμένα. Ο The Doc αποτραβήχτηκε μετά την πρώτη απογοήτευση ...

Αυτο που μας κανεις και γεωπονικη ενημερωση για τον καρπο της ελιας πολυ μου αρεσει....buy.
Μπραβο παιδια, φερε μου 2 πυρκαλακια ετσι απο περιεργεια οταν σε δω...;)

Επιστροφή από την περιοχή της Θήβας.......
Κάναμε πάλι το όριο..........όλοι μαζί .sarcastic.
Panoutsos, zolo, vpentza συντροφιά με τον τίγρη .ha ha ha.

Σήμερα ανέβηκα στον Χορτιάτη για καμιά δενδρότσιχλα αλλά δεν είχε τους πληθυσμούς που είχε τις άλλες φορές που πήγα.
Λίγες τουφεκιές αλλά τις ευχαριστήθηκα.Και οι τρις τσίχλες που πήρα,χτυπήθηκαν σε αποστάσεις οριακές θα έλεγα για το όπλο!!!

Το καρτέρι μου....

Και η κάρπωση της ημέρας....

Status
Not open for further replies.
Back