Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σπύρο καταρχήν περαστικά στη κορούλα σου και πρόσεχε μη κολησεις (μόνο αυτό σου έλειπε. .sarcastic.) τώρα για τα φυσίγγια που μου ανέφερες, τα θεωρώ ισάξια, μηδαμινή ανάκρουση, καθαρά πουλιά από αίματα και γενικά ισάξια τα βρίσκω. Θα επελεγα τα ζωχιός λόγω εντοπιότητας

Γιαννη με κολλησες. Περασα κι εγω απο του Νικου και πηρα και 2 κουτια predator για δοκιμη

πως τα βλεπετε τα πραγματα θα συνεχιστουν τα μπασιματα?θα ειναι καλη η χρονια?η ειναι νωρις για συμπερασματα κ παμε για ευωδιες της φυσης?

Μπραβο σε ολους για τις εξοδους!! Να περνουμε ματι και οσοι δεν μπορουμε να παμε!!
Δυστηχως εγω ειμαι σε ταξιδι οικογενειακος στα μερη της γυναικας μου! Αλλα κατι καλο βγηκε καθως εντελως τυχαια βρηκα μια beretta A304 μεσα στο κουτι της χωρις καμια τουφεκια με τα αυτοκολλητα πανω!!! Και βεβαια την χτυπησα γιατι το ειχα καημο αυτο το οπλο απο 20 χρονων!! 700 ευρω πιστευω την πηρα σε καλη τιμη!
Καλοντουφεκο Γιάννη, οπλαρα πήρες φίλε. Και τα χρήματα εφόσον είναι καινούργιο λίγα είναι, τι κάνη έχει;

Μπράβο τφεκάτε αβέρτα ρε παιδιά. Θα πάω σε λίγο μια βόλτα να δω μήπως πετάξει τίποτα. Στο Πήλιο έχουν μέρες τώρα που περνάνε και απόγευμα. Όχι πολλές αλλά 5 με 10 φυσίγγια τα ρίχνεις. 10 λεπτά από το σπίτι μου είναι το μέρος, οπότε αξίζει. Αντε να δούμε...

Τελικά 1, και 1 χαμένη…

Καλησπερα παιδια κ απο μενα.επιτελους βαρεσα σημερα την 1 μ τσιχλα στα πατρια εδαφη τροπολιτσα σε κτ αμπελακια..καλα ηταν αλλα δυστυχως περασαν ολα μετα τις 6.30 κ ηταν δυσκολες...ελπιζω να συνεχιστει τις επομενες μερς ο ερχωμος τους γμ γουσταρουμε...θα κ σε καμια ελια τις επομενες μερες λιγο ορεινα μηπως πετυχω κ κανα μπασιματακι...γν δουμε...

Δυστηχως εγω ειμαι σε ταξιδι οικογενειακος στα μερη της γυναικας μου!
Μα λέω και εγώ που χάθηκε ο Γιάννης τόσες μέρες..
Καλή επιστροφή κ καλά να περάσεις!Σε ψάχνει και ο μπάρμπας να πάτε για λαγό ...sarcastic.

Καλησπέρα! Ευχαριστω Τασσο! Απο του χρόνου γενική αδεια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... Χάνω καθε χρονο τα μπασιματα τσίχλας,γιατι καθε χρονο τετοιο καιρο βολεύει και ερχόμαστε! Ανατολική Θεσσαλονικη ειμαι! Ο μπάρμπας τους έκανε 8 τους λαγούς! Τους πελεκαει με η χωρις εμενα...ξερει αυτος!!

Καλησπέρα! Ευχαριστω Τασσο! Απο του χρόνου γενική αδεια για να εχω το κεφαλι μου ησυχο... Χάνω καθε χρονο τα μπασιματα τσίχλας,γιατι καθε χρονο τετοιο καιρο βολεύει και ερχόμαστε! Ανατολική Θεσσαλονικη ειμαι! Ο μπάρμπας τους έκανε 8 τους λαγούς! Τους πελεκαει με η χωρις εμενα...ξερει αυτος!!
Ετσι οπως τα λες μια γενική άδεια χρειαζεται για κάθε ενδεχόμενο.
Μωρέ μπράβο ο μπάρμπας χέρι και μάτι αλφαδι!!

Eπιστροφή και εγώ από το μέτωπο της Φθιώτιδας μετά από ένα διήμερο κυνήγι με πάρα πολλές εντυπώσεις και εικόνες. Η χθεσινή μέρα ξεκίνησε καλά όχι με το τρελό μπάσιμο όμως ήταν αργό αλλά η ροή των πουλιών ικανοποιητική και κράτησε μέχρι της 11 το πρωί. Απογευματινό καρτέρι δεν άξιζε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν περίμενα να δω μόνο 17 πουλιά για την αξία της τοποθεσίας. Χθες όμως όλη μέρα χόρταςε το μάτι μου να βλέπω να μπαίνουν αμέτρητες φάσες μέχρι που νύχτωσε ενώ σήμερα είδα μονο ΄ενα κοπάδι που ήταν πραγματικά 100 τουλάχιστον πουλιά, αυτά είχα χρόνια να τα δω και ενώ δεν την κυνηγάω λόγω της πολύωρης αναμονής και δεν μπορώ. Η σημερινή μέρα για τις τσίχλες ήταν μείων 50% κάτω όπως σε όλη τη Φθιώτιδα αλλωστε και τελείωσε 8.40 με αρκετή καλή κάρπωση .Η μέρα έκλεισε με απογευματινό στα Μεσόγεια που είδα πάνω από 80 πουλιά μαζί με κοτσύφια κααι γερακότσιχλες . Τέλος συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βγήκαν σήμερα σε Ευβοια και Αττικοβοιωτία και όχι μόνο για τις επιτυχίες τους .

Καλημερα..πολυ λιγότερα τα πουλια απο χθες παρόλα αυτα πηρα 7 στο χέρι και μια χαμένη..2 κοπάδια κυριαρίνες δεν μου καναν την τιμη και κοτσύφια καθολου..

axsnc.jpg

Tα ιδια και εδω κατω. Αρκετα πουλια, ομως πολυ πιο ψηλωμενα και αναποδα απο χτες. Περνουσαν στο θεο και αλλαζαν και πορεια με τη παραμικρη κινηση. 3 μαζεψα και αλλα τοσα αφησα, παρολο που ειχα μαζι το σκυλακι.

Αυριο τα νεοτερα.

Καλημέρα σε όλους!
Τα περισσότερα ήταν κοτσυφια σήμερα αλλά αρκετά ψηλωμένα..Κατάφερα κ πήρα 2 τσίχλες(την μια δεν την βρήκα)..Αλλά και μια φασσα που επεσε με μια τουφεκιά περίπου στα 30μ με rio 32 ν8..Είχα κολλήσει με το να χαζεύω τα ψηλωμενα κοτσυφια κ παρόλο που ήταν η ώρα τις ξέχασα να βάλω 6αρια..Το πουλί επεσε ζωντανό αλλά αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το 8αρι των 2,25mm έσπασε την φτερούγα συριζα από την βάση της..Αύριο παλι...Στην φωτο βλέπετε Δαυιδ και Γολιάθ...sarcastic.

pic hosting

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back