4-2 invector DS.Άσε την ιθακα τωρα και γλέντησε το 725!!!!
Τι τσοκ ειχες βάλει?
4-2 invector DS.Άσε την ιθακα τωρα και γλέντησε το 725!!!!
Τι τσοκ ειχες βάλει?
Ξεκινησα με λαμπρο σπορτινκ κ μετα δουβρής...ωραια σκοτωματα κ ψηλαΩραίος Δημήτρη!!
Με Δουβρης έριχνες??Αν ναι πως τα είδες..?
Δεν νομιζω να κρατησειβτο πανηγυρι μεχρι την τεταρτη...αυριο αντε το πολυ μεχρι τριτηΩραίο μπασιμο σήμερα.
Πουλια απο παντού και για πολύ ώρα.
Το πέταλο του Μαλιακου είχε σήμερα την τιμητική του.
Τετάρτη θα είμαστε απικο![]()
μακάρι ρε φίλε να ξεφεύγουμε λίγο απ΄τη τρέλλα την καθημερινήΜάκη το καλό ειναι οτι όλη η Ελλάδα λίγο ως πολύ γέμισε από τα αποδημητικά του φθινοπώρου..Ας ελπίσουμε και το χειμώνα να έχει πολλά πουλια να το ευχαριστηθούμε όλοι μας..
Και στο Ληξουρι μπήκαν "χιλιάδες"τσιχλες σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου που είχε πάει εκεί για δουλειά το πρωί.
Παιδιά την τσίχλα που είδε σήμερα το μάτι μου εκεί που ήμουν για Φάσσες δεν την έχω δεί στα 27 χρόνια που ζω..Μάρτυρας ο Ζολ....Αν τουφέκαγαμε τσίχλες θα μιλάγαμε για κηδεία..
Καλά ,27 ζεις ,τα 4 βύζαινες,τα άλλα 6 έπαιζες με αεροπλανάκια,τα άλλα 5 ασχολιόσουνα με το πουλάκι που άλλαζε,τα άλλα 10 κυνήγαγες τα τριχωτά απο πίσω ,τι μείνανε για να προσέξεις τις τσίχλες ; 2 !
![]()
ναί ρε φίλεεεεΚυμη σημερα πρωινο 4 ατομα απο 10-11 πουλακια εκαστος στο χερι συν τα χαμενα.Τα πουλια ηταν μετρημενα,μπασιμο δεν εκανε,οτι ειχε κρατησει ο τοπος απο τις προηγουμενες μερες!!
ναί ρε φίλεεεε