Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
12143344_973832729321796_7107102753419797369_n.jpg
μια πολυ καλη μερα στα παραθαλασσια της στερεας ελλαδας με την γνωστη παρεα...μετριο προς καλο το μπασιμο κ η καρπωση πολυ κοντα στο νομιμο οριο....καλως ηρθατε κοριτσια θ α βγαλουμε γουστα φετο.....cool.

Ωραίο μπασιμο σήμερα.
Πουλια απο παντού και για πολύ ώρα.
Το πέταλο του Μαλιακου είχε σήμερα την τιμητική του.
Τετάρτη θα είμαστε απικο :)
Δεν νομιζω να κρατησειβτο πανηγυρι μεχρι την τεταρτη...αυριο αντε το πολυ μεχρι τριτη

Παιδιά την τσίχλα που είδε σήμερα το μάτι μου εκεί που ήμουν για Φάσσες δεν την έχω δεί στα 27 χρόνια που ζω..Μάρτυρας ο Ζολ....Αν τουφέκαγαμε τσίχλες θα μιλάγαμε για κηδεία..

Last edited by a moderator:
Μάκη το καλό ειναι οτι όλη η Ελλάδα λίγο ως πολύ γέμισε από τα αποδημητικά του φθινοπώρου..Ας ελπίσουμε και το χειμώνα να έχει πολλά πουλια να το ευχαριστηθούμε όλοι μας...hunter.
Και στο Ληξουρι μπήκαν "χιλιάδες"τσιχλες σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου που είχε πάει εκεί για δουλειά το πρωί.

Μάκη το καλό ειναι οτι όλη η Ελλάδα λίγο ως πολύ γέμισε από τα αποδημητικά του φθινοπώρου..Ας ελπίσουμε και το χειμώνα να έχει πολλά πουλια να το ευχαριστηθούμε όλοι μας...hunter.
Και στο Ληξουρι μπήκαν "χιλιάδες"τσιχλες σύμφωνα με τα λεγόμενα φίλου που είχε πάει εκεί για δουλειά το πρωί.
μακάρι ρε φίλε να ξεφεύγουμε λίγο απ΄τη τρέλλα την καθημερινή :)

Παιδιά την τσίχλα που είδε σήμερα το μάτι μου εκεί που ήμουν για Φάσσες δεν την έχω δεί στα 27 χρόνια που ζω..Μάρτυρας ο Ζολ....Αν τουφέκαγαμε τσίχλες θα μιλάγαμε για κηδεία..

Καλά ,27 ζεις ,τα 4 βύζαινες,τα άλλα 6 έπαιζες με αεροπλανάκια,τα άλλα 5 ασχολιόσουνα με το πουλάκι που άλλαζε,τα άλλα 10 κυνήγαγες τα τριχωτά απο πίσω ,τι μείνανε για να προσέξεις τις τσίχλες ; 2 !
.yelling.

Καλά ,27 ζεις ,τα 4 βύζαινες,τα άλλα 6 έπαιζες με αεροπλανάκια,τα άλλα 5 ασχολιόσουνα με το πουλάκι που άλλαζε,τα άλλα 10 κυνήγαγες τα τριχωτά απο πίσω ,τι μείνανε για να προσέξεις τις τσίχλες ; 2 !
.yelling.

Πρόσεχε τα λόγια σου λευκέ μάγε! Εχω φωτογραφία κόλαση! Κανόνισε!

Σημερινη εξορμηση .bike περιξ των Δερβενοχωριων ηταν απολαυστικη .flamenco.
Απο θεμα καρπωσης .hunter.1 λιγα πραγματα τρια ατομα 12 τσιχλες καρτερατες ;)
Αυτο ομως που εμεινε ηταν οι εκατονταδες τσιχλες που εμπαιναν μεσουρανα
Τετοια εικονα ειχα να δω πολλα χρονια
Κοπαδακια απο 10-20 πουλια εμπαιναν απο τις 07.30 εως τις 09.00 ασταματητα
Αν παραμεινουν αυτα τα πουλια φετος στην Ελλαδα οχι φραγκα δεν θα εχουμε να πληρωσουμε τον ΕΝΦΙΑ αλλα ουτε για τον μαναβη .what.
Εχει να πεσει παντοφλα που θα παει συννεφο .vah.
Παρτε φυσιγγιαααααα .buy.
ΥΓ
Για αλλη μια φορα οι φασσες με καβαλησαν .buy buy.
Την ωρα που πηγα να παρω τον καφε να πιω μια γουλια που ειχα ακουμπησει επανω στο πουρναρι
τρεις μπλε περασαν απο το καρτερι μου σφαιρατες .goodboy.
Εμεινα σαν χανος :eek: να τις κοιτω και να βριζω την τυχη μου
Που θα μου παει θα γυρισει ο τροχος ;)

Κυμη σημερα πρωινο 4 ατομα απο 10-11 πουλακια εκαστος στο χερι συν τα χαμενα.Τα πουλια ηταν μετρημενα,μπασιμο δεν εκανε,οτι ειχε κρατησει ο τοπος απο τις προηγουμενες μερες!!
ναί ρε φίλεεεε

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back