Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
πραγματικά αρχίζω να αναρωτιέμαι σε ποιά επιτέλους Αργολίδα ζω.
και οκ. πες ότι εγώ πάω σε άσχετα μέρη , αλλά κάποιος από όλους που βγήκαν το Σ.Κ. δεν θα "έπεφτε" σε μία τέτοια περίπτωση ?
όλοι με όσους μίλησα ( και ήταν αρκετοί ) έλεγαν ότι τα πουλιά είναι ελάχιστα.
τι να πω , προφανώς ο Λεωνίδας ή ήταν τυχερός και έπεσε στην περίπτωση ή τα πουλιά έχουν αλλάξει πορείες και περνάνε από αλλού.
Γιωργο η Αργολιδα το Σαββατο ειχε πουλια .Τα πουλια που ανεβασε και ο Αργυρης ήταν Αργολιδα μονο Καρτερι.
Οποτε δεν τα ειδε μονο ο Λεωνιδας

Επιτέλους το κρύο και τα χιόνια κατέβασαν πουλάκια και άρχισε να έχει αρκετό ενδιαφέρον.το Σάββατο ήταν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μία ωραία κυνηγετική μέρα με το φίλο μου τον Γιάννη
Για να μην υπαρξει παρεξηγηση ειναι απο 2 οπλα τα πουλια .Του Γιαννη και του Αργυγη.
Οι δικιες μου πληροφοριες μου ειπαν οτι το Σαββατο εμπαιναν πουλια απο την μερια του Αιγαιου (εσωτερικη μετακινηση μαλλον ) σε 3 αδεςκαι 5αδες προς τα μεσα .Οποτε λαθος πληροφοριες ειχες Γιωργο.

Last edited:
Το ότι μπορεί να είχε πουλιά για παράδειγμα το Κρανίδι γιατί πρέπει να σημαίνει ότι πρέπει να είχε πουλιά το Άργος και το ανάποδο;
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι σαν να λέμε, επειδή έχει πουλιά η Χαλκίδα πρέπει να έχει και η Λαμία....!
Τι είναι η Αργολίδα; Όσο είναι το Παγκράτι;

Ειχε πουλακια η αργολιδα και μαλιστα πολλα. Εγω μονος μου δεν μπορουσα να τα στριμωξω. Αν ειχα αλλον ενα θα καναμε παιχνιδι. Τα πρωτα φτερωτά της μαξους. Βαρέθηκα να αλλαξω τσοκ και αφησα πανω το carlson 3* που ειχα και στο λαγο. Μια χαρα τα πηγε. Μηπως να καταργήσω το 4* στο περπατητο ? .think.

Ειχε πουλακια η αργολιδα και μαλιστα πολλα. Εγω μονος μου δεν μπορουσα να τα στριμωξω. Αν ειχα αλλον ενα θα καναμε παιχνιδι. Τα πρωτα φτερωτά της μαξους. Βαρέθηκα να αλλαξω τσοκ και αφησα πανω το carlson 3* που ειχα και στο λαγο. Μια χαρα τα πηγε. Μηπως να καταργήσω το 4* στο περπατητο ? .think.
Skeet και 9ρια

Σταμάτη το Carlson's Mod εμένα μου φαίνεται αρκετά σφιχτό στην Maxus!
Στο καρτέρι τουφεκάει παντού!Και όλα πατσαβούρια!Στα κοντινά ζορίζομαι!
Στο περπατητό IC ή και Skeet ακόμα.

Kαι στο σημερινό απογιοματινό, τα τσιχλάκια ήτανε λιγοστά ξανά... Στο δικό μου πόστο δε, ακόμη πιο λίγα...! Σε ένα άλλο πόστο/καρτέρι, καμιά 200αριά μέτρα στ' αριστερά μου, πέρασαν εμφανώς περσσότερες, σχεδόν όλες, μα δεν υπήρχε απολύτως κανείς εκεί να τις αρχίσει στο ντουφεκίδι... Τραγική ειρωνεία: μόλις εχτές ήτανε ένας τύπος εκεί ακριβώς, όπου σήμερα περάσανε αρκετές, ωστόσο, εχτές το απόγευμα (που ήτανε αυτός εκεί) πέρασαν μηδαμινές...! Ε, αυτές οι "αναποδιές" συμβαίνουν αρκετά συχνά στο ελεύθερο κυνήγι...! Είναι να γελάει κανείς...!
Εν τέλει, με απόλυτη ευστοχία (δεν γλίτωσε καμία από αυτές που ντουφέκισα), έριξα κάτω 6 πουλάκια: 5 κελαηδό και 1 κότσυφα. Όχι κι άσχημα δηλαδή, για τα πουλιά που (δεν) είχε...!

Last edited:
Πήγα και εγώ μια γρήγορη βόλτα στο καπάκι μετά τη δουλειά για καρτέρι......με λίγα λόγια...από τις 17:00 ως 17:40 ΚΑΜΙΑ δν πέρασε.....threat..fiurius..hair.
Στις 17:50 μόλις ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο ήρθε μια μπροστά μου κ της έστειλα 2 σμπάρα της απελπισίας.......δν πάμε καλά φέτος...τελικά τα μέροι μου βαδίζουν σε χειρότερη χρονιά από την περσινή....:oops:

Πήγα και εγώ μια γρήγορη βόλτα στο καπάκι μετά τη δουλειά για καρτέρι......με λίγα λόγια...από τις 17:00 ως 17:40 ΚΑΜΙΑ δν πέρασε.....threat..fiurius..hair.
Στις 17:50 μόλις ξεκλείδωσα το αυτοκίνητο ήρθε μια μπροστά μου κ της έστειλα 2 σμπάρα της απελπισίας.......δν πάμε καλά φέτος...τελικά τα μέροι μου βαδίζουν σε χειρότερη χρονιά από την περσινή....:oops:
Δεν σε καταλαβαινω,η χρονια ειναι εξαιρετικη μεχρι στιγμης....ποιο ειναι το προβλημα?

Τη λέξη Εξαιρετική θα τη διορθώσεις εσύ ή να τη μετατρέψω εγώ σε Άθλια...;; .sarcastic.
Μην απελπιζεσαι φιλε μου,μπορει να ησουν κουρασμενος απο την δουλεια και δεν τις εβλεπες....
Ξαναπηγαινε το πρωι μετα απο ενα καλο πρωινο και πολυ καφε και θα δεις την διαφορα.

Μην απελπιζεσαι φιλε μου,μπορει να ησουν κουρασμενος απο την δουλεια και δεν τις εβλεπες....
Ξαναπηγαινε το πρωι μετα απο ενα καλο πρωινο και πολυ καφε και θα δεις την διαφορα.
Θα προσπαθήσω απόψε κιόλας....γυρνώντας αριστερό πλευρό...αν δν δω τίποτα θα γυρίσω δεξί πλευρό.....και αν πάλι δν φανεί τίποτα, τότε θα γυρίσω ανάσκελα και θα μουτζώνω με χέρια και με πόδια..... .crying smile. .crying smile. .very happy. .vert funny..vert funny.

Το ότι μπορεί να είχε πουλιά για παράδειγμα το Κρανίδι γιατί πρέπει να σημαίνει ότι πρέπει να είχε πουλιά το Άργος και το ανάποδο;
Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Είναι σαν να λέμε, επειδή έχει πουλιά η Χαλκίδα πρέπει να έχει και η Λαμία....!
Τι είναι η Αργολίδα; Όσο είναι το Παγκράτι;

ok παίδες . εγώ μίλαγα για τον Αργολικό κάμπο και τα γύρω βουνά.
Για Κρανίδι -Ερμιόνη δεν είχα εικόνα.
Μήπως να κάνω καμμιά εκδρομούλα κατά κάτω ............. ;) ;) ;)

ok παίδες . εγώ μίλαγα για τον Αργολικό κάμπο και τα γύρω βουνά.
Για Κρανίδι -Ερμιόνη δεν είχα εικόνα.
Μήπως να κάνω καμμιά εκδρομούλα κατά κάτω ............. ;) ;) ;)
Στάσου μύγδαλα.....έτσι τότε είπα .sarcastic.....μην βρω τον μπελά μου μετά!

Status
Not open for further replies.
Back