Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι η impala plus. Έχει υποστεί τέρμα μοντίφα και γι'αυτό την πήρε ο Γιάννης. Ξύλινα μέρη, ρυθμιζόμενο κοντάκι, porting, κώνο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις Ευρωπαίες. Εμπλοκή καμία, κλικ κανένα, λάκτισμα ελάχιστο, ξεκούραστο και ελαφρύ!
Ωραια! Ευχαριστω!

Ο καλύτερος πλασιές των Τούρκων . Ούτε κι' ο πιό αισιόδοξος δεν θα φανταζόταν ότι υπάρχουν τέτοιοι ...Έλληνες !

Υ.Γ Άντε βούρρρρ τα προσωπικά μηνύματα ......sarcastic..sarcastic.
Υ.Γ 2 Προτίμησες βλέπω τα τηλεφωνήματα .sarcastic..sarcastic.

Ρε Λάμπη τι είναι αυτά που λες; Για το όπλο γράφει ο συνάδελφος όχι για την Τουρκία. Το έχουμε πει τόσες φορές ξεκολλήστε λίγο.

Ρε Λάμπη τι είναι αυτά που λες; Για το όπλο γράφει ο συνάδελφος όχι για την Τουρκία. Το έχουμε πει τόσες φορές ξεκολλήστε λίγο.
Το να λέει κάποιος την άποψη του και να του βάζουμε ταμπέλα που εμπεριέχει πολιτικό χρώμα χωρίς να το επιδιώκει είναι άδικο.ο Γιώργος αναφερθηκε στα χαρακτηριστικά ενός όπλου μπορούμε αν διαφωνούμε να πούμε τα δικά μας επιχειρήματα έως εκεί .συγνώμη για το of topic ας επαναφέρουμε τη συζήτηση στο εν λόγω θέμα.

Πέρασε από παλιά εθνική κάνεις προς Θήβα έχει πάγο το πρωί ,και τα πέριξ της Θήβας κρατάνε ακόμα χιόνι ; Λέω να εκφράσω προς τα εκεί αύριο πιστεύω έχουν λιώσει χαμηλά τα χιόνια.
Όλα καθαρά και....πλημμυρισμένα!

Μια πολύ όμορφη βόλτα σήμερα με άφθονο γέλιο και ωραίες καρτερατες τουφεκιές...παρέα με Menio... Στάθη..Άλεξ...Και την κούκλα Ήβη που απορταρε για όλους μας ....σκούπα..Ν.ΦωκιδView attachment 8255ας
Aχ βρε μπαγάσηδες!!! Πάντα τέτοια παίδες...!!! .terror.

Απογευματινό σήμερα στα περιξ της Αττικής έξι τσίχλες χωρίς καμία χαμένη και με το kiks να με αφήνει άφωνο εμένα και τον κυνηγό που επέλεξε να κάτσει μπροστά μου και να μου χαλάει τα πουλιά...Σε κανονικές συνθήκες έπρεπε να είχα πάρει καμιά δεκαριά τουλαχιστον!!!Τα πουλιά περναγαν απο 5.00 με 5.30!

Ει

Εσυ εισαι καλος Στεφανε! Εγω με τον πατερα μου σημερα 15 πουλακια απ τα οποια 2 χαμενα. Το μερος που παω τουφεκας συνεχεια εχει αποσταση αρκετη απο συσταδα σε συσταδα. Για μενα δεν υπαρχει καν το μοναχικο περπατητο. Απο αστοχια ασε μην πω θα με διαγραψουν!
Ελατε και αυριο, θελει τουφεκια να ανεμιζουν τα πουλια....ειναι κριμα...εριχνα τουφεκια και εβγαιναν τουλαχιστον 15 πουλια σε αρκετα σημεια, τα οποια τα εβλεπες να κυκλοφορουν ανενοχλητα....στην μερια αριστερα απο την Μεγαρων-Αλεποχωριου

Στο σημερινό απογευματινό τα πουλιά σαφώς μειωμένα συγκριτικά με χτες, αλλά αρκετά...
Μήπως άφησε και τίποτα για μας η αγαπητή κυνηγοπαρεούλα που κυνήγησε το συγκεκριμένο μέρος σήμερα όλο το πρωί...? Όλα τα ξεκάνανε!!! Δεν άφησαν τίποτα...!!! (Φυσικά και αστειεύομαι... Είναι απ' τα καλύτερα παιδιά και φιλαράκια μου...)
Τελικά κατάφερα 9, εντός των οποίων και 2 κοτσύφια, τα οποία πάλι ήτανε ελάχιστα... Φέτος κάτι τρέχει με τον κότσυφα παιδιά... Απ' τις χειρότερες (εάν όχι η χειρότερη) κοτσυφοχρονιά, μέχρι τώρα τουλάχιστον...!

Last edited:
Στο σημερινό απογευματινό τα πουλιά σαφώς μειωμένα συγκριτικά με χτες, αλλά αρκετά...
Μήπως άφησε και τίποτα για μας η αγαπητή κυνηγοπαρεούλα που κυνήγησε το συγκεκριμένο μέρος σήμερα το πρωί...? Όλα τα ξεκάνανε!!! Δεν άφησαν τίποτα...!!! (Φυσικά και αστειεύομαι... Είναι απ' τα καλύτερα παιδιά και φιλαράκια μου...)
Τελικά, κατάφερα 9, εντός των οποίων και 2 κοτσύφια, τα οποία πάλι ήτανε ελάχιστα... Φέτος κάτι τρέχει με τον κότσυφα παιδιά... Απ' τις χειρότερες (εάν όχι η χειρότερη) κοτσυφοχρονιά, μέχρι τώρα τουλάχιστον...!
Έτσι ήταν φέτος Νικόλαε, μέχρι πριν το πέρασμα του ζεύγους Ζηνοβίας-Ηφαιστίωνα, στα μέρη μου φάνηκαν κάποια κοτσυφάκια, όχι πάρα πολλά, αλλά αρκετά, ειδικά για τα μέτρα της σεζόν!

Ελατε και αυριο, θελει τουφεκια να ανεμιζουν τα πουλια....ειναι κριμα...εριχνα τουφεκια και εβγαιναν τουλαχιστον 15 πουλια σε αρκετα σημεια, τα οποια τα εβλεπες να κυκλοφορουν ανενοχλητα....στην μερια αριστερα απο την Μεγαρων-Αλεποχωριου

Παλιά εμείς πηγαίναμε στην δεξιά πλευρά του δρόμου στην Λούμπα. Πάντα κάτι είχε. Τώρα έχω χρόνια να παω, θα αξίζει;

Ε οχι και στιγμα! Απο κει που στο φορουμ λεμε ΑττικοΒοιωτια και "περιξ", να περασουμε στο στιγμα!.yelling.
Κατσε μην χαλασουμε την συνταγη!
Αστειευομαι (με αρκετη δοση αληθειας και γεγονοτων βεβαια)...Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο το μερος παιδια μην σας πάρω στο λαιμο μου..Ολος ο καμπος γυρω (πανω για την ακριβεια) απο τα Μεγαρα ιδια εικονα εχει....απλα 10 πουλακια τα παιρνεις και ειναι 50χλμ απο Αθήνα...

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back