Ειναι επειδη ελειπα εγω γιαυτοΚαρτερακι Μανδρα σημερα μετα την δουλεια 4:30-5:30. Τουφεκισα 4 πηρα 2. Σε αλλα σημεια ακουστηκαν αρκετες τουφεκιες καποια ισως εκαναν 6-7.

Ειναι επειδη ελειπα εγω γιαυτοΚαρτερακι Μανδρα σημερα μετα την δουλεια 4:30-5:30. Τουφεκισα 4 πηρα 2. Σε αλλα σημεια ακουστηκαν αρκετες τουφεκιες καποια ισως εκαναν 6-7.
Μακριά από την μάντρα μου ρε!έχω μαντροσκυλαΕιναι επειδη ελειπα εγω γιαυτο![]()
Μαζεψε τα γιατι κυνηγαω με γαταΜακριά από την μάντρα μου ρε!έχω μαντροσκυλα![]()
Στην Μάνδρα πας για καρτέρι ρε Μανδράχαλε...;;;Ειναι επειδη ελειπα εγω γιαυτο![]()
Ωραίος Νικόλα!!!Απόψε, στο απογεματινό καρτεράκι πέρασαν από νωρίς (πριν τις 16:00) πολλά τσιχλάκια και ελάχιστοι κοτσυφάδες... Το πέρασμα κράτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή...! Το κρύο τσουχτερό και σήμερα τελικά και με ένα βοριαδάκι που "ξύριζε" λιγάκι... Άξιζε όμως τον κόπο...!
Εν τέλει καρπώθηκα 14 πουλάκια! Όλα κελαηδότσιχλες...
Αύριο πάλι, με πολύ λιγότερο κρύο και, ελπίζω, με τόσα πουλιά...!
Όσες φορές έχω διαβάσει ότι έχει η Αταλάντη έχω πάει την επόμενη και δεν έχω βρει τίποτα ή τίποτα το ιδιαίτερο! Επειδή κάθε ημέρα στο κυνήγι είναι διαφορετική, πηγαίνεις κι ότι γίνει! Σκέψου ότι εγώ με ένα φίλο θα πάμε Πελασγια χωρίς πληροφορίες κι ότι γίνει και πάρε κουράγιο! ΧαχαΒρε παιδιά...για να μην φάμε φόλα και την απόσταση στο κεφάλι!! Από Αταλάντη κάνα νέο υπάρχει;;;;
Αμα εχεις ορεξη για περπατημα να πας...Βρε παιδιά...για να μην φάμε φόλα και την απόσταση στο κεφάλι!! Από Αταλάντη κάνα νέο υπάρχει;;;;
Ε ναι ,είναι απο τη μεγάλη βαρυχειμωνιάΣήμερα το μεσημέρι καθώς μάζευα ελιές είδα μια δεντρότσιχλα...τελείως χαμηλά κ στρωτά...(ασυνήθιστο για τν τόπο μου)..
Με κατεύθυνση από Ανατολικά καρφί προς τα Δυτικά.....
Λέτε να αρχίσουν να χαμηλώνουν τα πουλιά σιγά σιγά...;;;![]()
Ε ναι ,είναι απο τη μεγάλη βαρυχειμωνιά![]()
Απογευματινό πήγες Αλέξη;;Αρκετα πουλια επαιξαν σημερα αλλα κατα κυματα και σκορπια.8 πηρα στο χερι και 3 χαμενα.
Πιο πανω απο εμενα πρεπει να τα εκαψαν.Αρκετα χιονια εχουν κρατησει τα βουνα,6 κοκκινες
πακετο αρκετα ψηλα και μακρια και με γκαζια.Περιοχη Οινοη.
Απο τις 14:20 ημουν στο καρτερι Κωστη.Απογευματινό πήγες Αλέξη;;
Μπράβο φιλαράκι μου...θα χαρώ να σε δώ το πρωί να πιούμε καφεδάκι στο γνωστό μέρος...Σήμερα στο απογεματινό, ακόμη περσσότερα τσιχλάκια απ' τα ψες...! Κοτσύφια όμως, πολύ-πολύ λίγα, 1 προς 10 σε αναλογία με τις κελαηδότσιχλες...!
Τελικά έριξα κάτω καμιά 20αριά (κάπου έχασα το μέτρημα, ή 19 ή 20 χτύπησα)...!
Το σημερινό απογιοματινό, μού θύμισε τα απογιεματινά του περασμένου Οκτώβρη στο ίδιο μέρος, όπου ερχότανε και το όριο ακόμα-ακόμα...!
Και ο καιρός σήμερα πολύ καλός, μαλακός, καμιά σχέση με τις προηγούμενες παγερές ημέρες...
Άντε να δούμε κι αύριο...
αρτα ελαχιστα πραγματα...καθε μερα 2-3 με το ζορι. προχτες 6 κατι ψιλοεγινε. θα δουμε...τα εμαθα σπυρο ,πρεβεζα ακομα τιποτα,και αρτα δεν δουλευουν ολα τα καρτερια πολυ λιγα πραγματα ακομα.