Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απόψε, στο απογεματινό καρτεράκι πέρασαν από νωρίς (πριν τις 16:00) πολλά τσιχλάκια και ελάχιστοι κοτσυφάδες... Το πέρασμα κράτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή...! Το κρύο τσουχτερό και σήμερα τελικά και με ένα βοριαδάκι που "ξύριζε" λιγάκι... Άξιζε όμως τον κόπο...!
Εν τέλει καρπώθηκα 14 πουλάκια! Όλα κελαηδότσιχλες...
Αύριο πάλι, με πολύ λιγότερο κρύο και, ελπίζω, με τόσα πουλιά...!

Last edited:
Απόψε, στο απογεματινό καρτεράκι πέρασαν από νωρίς (πριν τις 16:00) πολλά τσιχλάκια και ελάχιστοι κοτσυφάδες... Το πέρασμα κράτησε μέχρι και την τελευταία στιγμή...! Το κρύο τσουχτερό και σήμερα τελικά και με ένα βοριαδάκι που "ξύριζε" λιγάκι... Άξιζε όμως τον κόπο...!
Εν τέλει καρπώθηκα 14 πουλάκια! Όλα κελαηδότσιχλες...
Αύριο πάλι, με πολύ λιγότερο κρύο και, ελπίζω, με τόσα πουλιά...!
Ωραίος Νικόλα!!!

Βρε παιδιά...για να μην φάμε φόλα και την απόσταση στο κεφάλι!! Από Αταλάντη κάνα νέο υπάρχει;;;;
Όσες φορές έχω διαβάσει ότι έχει η Αταλάντη έχω πάει την επόμενη και δεν έχω βρει τίποτα ή τίποτα το ιδιαίτερο! Επειδή κάθε ημέρα στο κυνήγι είναι διαφορετική, πηγαίνεις κι ότι γίνει! Σκέψου ότι εγώ με ένα φίλο θα πάμε Πελασγια χωρίς πληροφορίες κι ότι γίνει και πάρε κουράγιο! Χαχα

Σήμερα το μεσημέρι καθώς μάζευα ελιές είδα μια δεντρότσιχλα...τελείως χαμηλά κ στρωτά...(ασυνήθιστο για τν τόπο μου)..
Με κατεύθυνση από Ανατολικά καρφί προς τα Δυτικά.....
Λέτε να αρχίσουν να χαμηλώνουν τα πουλιά σιγά σιγά...;;; :rolleyes:

Σήμερα το μεσημέρι καθώς μάζευα ελιές είδα μια δεντρότσιχλα...τελείως χαμηλά κ στρωτά...(ασυνήθιστο για τν τόπο μου)..
Με κατεύθυνση από Ανατολικά καρφί προς τα Δυτικά.....
Λέτε να αρχίσουν να χαμηλώνουν τα πουλιά σιγά σιγά...;;; :rolleyes:
Ε ναι ,είναι απο τη μεγάλη βαρυχειμωνιά .sarcastic.

Αρκετα πουλια επαιξαν σημερα αλλα κατα κυματα και σκορπια.8 πηρα στο χερι και 3 χαμενα.
Πιο πανω απο εμενα πρεπει να τα εκαψαν.Αρκετα χιονια εχουν κρατησει τα βουνα,6 κοκκινες
πακετο αρκετα ψηλα και μακρια και με γκαζια.Περιοχη Οινοη.

Ε ναι ,είναι απο τη μεγάλη βαρυχειμωνιά .sarcastic.
.sarcastic. γκούχου γκούχου...χχχχμμμ...αρώστεισα από τη βαρυχειμωνιά....sarcastic.
Εννοώ γενικότερα καμιά κωλότσιχλα να παίξει κ στα χαμηλά επιτέλους μπας κ ρίξουμε και μερικά....Σκαουμπάρτα (φυσίγγια)....όπως τα λέει ο παππούς μου....sarcastic..sarcastic.

Αρκετα πουλια επαιξαν σημερα αλλα κατα κυματα και σκορπια.8 πηρα στο χερι και 3 χαμενα.
Πιο πανω απο εμενα πρεπει να τα εκαψαν.Αρκετα χιονια εχουν κρατησει τα βουνα,6 κοκκινες
πακετο αρκετα ψηλα και μακρια και με γκαζια.Περιοχη Οινοη.
Απογευματινό πήγες Αλέξη;;

Σήμερα στο απογεματινό, ακόμη περσσότερα τσιχλάκια απ' τα ψες...! Κοτσύφια όμως, πολύ-πολύ λίγα, 1 προς 10 σε αναλογία με τις κελαηδότσιχλες...!
Τελικά έριξα κάτω καμιά 20αριά (κάπου έχασα το μέτρημα, ή 19 ή 20 χτύπησα)...!
Το σημερινό απογιοματινό, μού θύμισε τα απογιεματινά του περασμένου Οκτώβρη στο ίδιο μέρος, όπου ερχότανε και το όριο ακόμα-ακόμα...!
Και ο καιρός σήμερα πολύ καλός, μαλακός, καμιά σχέση με τις προηγούμενες παγερές ημέρες...
Άντε να δούμε κι αύριο...

Σήμερα στο απογεματινό, ακόμη περσσότερα τσιχλάκια απ' τα ψες...! Κοτσύφια όμως, πολύ-πολύ λίγα, 1 προς 10 σε αναλογία με τις κελαηδότσιχλες...!
Τελικά έριξα κάτω καμιά 20αριά (κάπου έχασα το μέτρημα, ή 19 ή 20 χτύπησα)...!
Το σημερινό απογιοματινό, μού θύμισε τα απογιεματινά του περασμένου Οκτώβρη στο ίδιο μέρος, όπου ερχότανε και το όριο ακόμα-ακόμα...!
Και ο καιρός σήμερα πολύ καλός, μαλακός, καμιά σχέση με τις προηγούμενες παγερές ημέρες...
Άντε να δούμε κι αύριο...
Μπράβο φιλαράκι μου...θα χαρώ να σε δώ το πρωί να πιούμε καφεδάκι στο γνωστό μέρος...;)

Απο Σαμο δεν πεφτει τουφεκια σε τιποτα , σκετη νεκρα , εκτος απο ελαχηστες μπεκατσες μαζεμενες σε καπιες περιοχες , και λιγες ντοπιες φασες , χαλια , καθε χρονο και χειροτερα , ευτηχος που υπαρχαν και οι περδικες που τους εχω αδυναμια , και κατι λιγα 13 τρυγονακια και 15 αγριοπεριστερα , 22 περδικες , 5 φασες ,και δυο λαγους με μεγαλη πρωσπαθια και με δυο σκυλια , τωρα του χρονου να ειμαστε καλα , για τα ιδια , επιζω για τον φευβρουαριο , οχι για πολλα πραγματα , τουλαχηστο για 4 με 5 τσιχλοκοτσυφα την μερα

Last edited by a moderator:
και εχω φορτωθει πολλα παρα πολλα υλικα ιδιογωμοσης , τοσα που δεν εχω που να τα βαλω , και ετοιμα φυσιγγια εχω ακομα τετραψηφιο νουμερο και οχι η πρωτη χιλιαδα , αλλα η τεταρτη , και τα περισοτερα χοντρα , το ποιο καινουριο του 2000 , και το ποιο παλιο του 1985, και δεν λεω για τους παλιους χαρτινους καλυκες του 1960 ,εχω τρελα με τα παλια , αφου πρωτημο να δανεισω λεφτα σε καπιον , που ξερω οτι θα τα παρω , παρα υλικα , και φυσιγγια , και ας με συνχωρεση ο φιλος μου ο ΠΑΠ , που τον ειχα στεναχωρηση παλια , γιατι ειναι καλος ανθρωπος

Status
Not open for further replies.
Back