Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επίσκεψη για 1η φορά σε ένα άλλο καρτέρι για καμιά άφαντη τσιχλίτσα.
Σε πρανές ελεώνα ήμουν.
Έπεξαν πολύ λίγες τσίχλες εισερχόμενες δειλά δειλά από τις 17:15 .....Σύνολο 3 μου πέρασαν εντός βελινεκούς και βολικά και πείρα τις 2 ....ακόμη από ντόπιους δν ακούγονται θετικά λόγια για τα γύρω δυνατά καρτέρια...

20200107_173538.jpg

20200107_175817.jpg

Σε πρανές ελεώνα ήμουν.
Έπεξαν πολύ λίγες τσίχλες εισερχόμενες δειλά δειλά από τις 17:15 .....Σύνολο 3 μου πέρασαν εντός βελινεκούς και βολικά και πείρα τις 2 ....ακόμη από ντόπιους δν ακούγονται θετικά λόγια για τα γύρω δυνατά καρτέρια...

View attachment 8162

View attachment 8163
Κάντε υπομονή...Τα πουλιά αρχίζουν και κατηφορίζουν...Ο κισσός δεν έχει γίνει ακόμα είναι πράσινος...Αν συνεχίσει με το κρύο αυτό σε κάνα 2 εβδομάδες θα αρχίσει το πανηγύρι!

Κάντε υπομονή...Τα πουλιά αρχίζουν και κατηφορίζουν...Ο κισσός δεν έχει γίνει ακόμα είναι πράσινος...Αν συνεχίσει με το κρύο αυτό σε κάνα 2 εβδομάδες θα αρχίσει το πανηγύρι!
Μακάρι ρε Νικολάκη.....well done.

Σε πρανές ελεώνα ήμουν.

View attachment 8162

View attachment 8163
Bior 28g, αγγλέ κοντάκι poze, Αριστοκράτης!
Το drift με το τρακτέρ εσύ το έκανες ;

Αμα δεν ξεκινησουν τα επιστροφια δεν υπαρχει σωτηρια στο τσιχλοκυνηγι φετος.
Απο την αλλη τι περασε για να γυρισει πισω?Σωστο και αυτο!Μονο αμα σπρωξει
απο Βαλκανια αυτα που μας χρωσταει απο τις αρχες Οκτωβρη.Δεν υπαρχουν
"δεξαμενες" απο τσιχλες στην Ελλαδα που περιμενουν να κατεβουν χαμηλα.

Bior 28g, αγγλέ κοντάκι poze, Αριστοκράτης
Φίλε έχω αρχίσει κ το συμπαθώ όλο κ περισσότερο το pose....κουμπώνει στο ζυγωματικόοοο....τέλεια...!!
Το drift με το τρακτέρ εσύ το έκανες ;
Επίδηξη δύναμης και ικανοτήτων με το θρυλικό & πολυκυκλοφοριμένο, σκληροτράχειλο μοντέλο του 1982....

Fiat-640.jpg

.sarcastic. .sarcastic. .love..love.

Πρέβεζα δεν υπάρχει τιποτα. Χθεσινή έξοδος είδα μια τσίχλα στον Ωρωπό... τέλεια αλλά δεν πειράζει. Θα φάνε φόλα οι Ιταλοί και τα γιουσουφακια τους επιτέλους.Ευχομαι μέχρι τη λήξη να μην υπάρχει τίποτα...
Αν πας περπατώντας θα βρεις αλλά καρτερία όντος δεν περνάει τίποτα

Έχω βρει μέρος που κρατάει αρκετά πουλιά, μόνο κελαηδότσιχλες. Αν και στα γύρω μέρη δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα :confused:. Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο το μεσημεράκι και περπάτησα στα γνωστά σημάδια. Στην αρχή έπεσε πετάλωμα πολύ, αλλά μετά με λίγο προσεκτική σκόπευση πήρα λίγα πουλάκια. Τα στατιστικά μου 32 φυσίγγια ιδιογόμωση Α1x33 No 7,5 αποτέλεσμα 8 πουλάκια, τα 7 στο σακούλι, μιαμιση ωρα περπάτημα (σταθερά 25%). Δεν πρόλαβα να βγάλω φωτό στα χωράφια, και την έβγαλα πριν λίγο στο εργαστήριο :):).

Φίλε έχω αρχίσει κ το συμπαθώ όλο κ περισσότερο το pose....κουμπώνει στο ζυγωματικόοοο....τέλεια...!!
Σε πιστεύω κατι που να βολεύει περισσότερο απο τα δίκαννα δεν υπάρχει.

Επίδηξη δύναμης και ικανοτήτων με το θρυλικό & πολυκυκλοφοριμένο, σκληροτράχειλο μοντέλο του 1982....

View attachment 8167

.sarcastic. .sarcastic. .love..love.
Το νου σου με το θηρίο !

Nα το πιάσω κι εγώ λοιπόν, από 'κει ακριβώς που το 'χα αφήσει...

Τελευταία μου έξοδος για την ώρα, ήτανε για απογευματινό καρτεράκι ως συνήθως, το περασμένο Σαββάτο, στις 4 του μηνός, με ηπιότερο καιρό και υποφερτό κρύο... Τα πουλιά ήτανε λιγοστά (σε όλο το οπτικό μου πεδίο), εν αντιθέσει με το απογευματινό της αμέσως προηγουμένης ημέρας, Παρασκευής, που ήτανε αρκετούτσικα και είχα κάνει 10... Αυτά τα ολίγα λοιπόν, πέρασαν αραιά χρονικά μεταξύ τους, από τις 16:15 έως και τις 17:30 περίπου... Έτσι, μού κράτησαν το ενδιαφέρον για αρκετό χρονικό διάστημα... Καλύτερα έτσι, απ' το να περνούσαν όλα μαζί το τελευταίο τέταρτο σαν σαϊτες... Τελικά, με τα χίλια ζόρια (δεν γινόταν καλύτερα), κράτησα 5 πουλάκια: 3 κοινές τσίχλες και 2 κοτσυφάδες.

Τα απογεύματα που ακολούθησαν, δηλαδή Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και σήμερα Τετάρτη, δεν τις καρτέρεψα καθόλου, λόγω ακαταλληλότητας καιρικών συνθηκών (ολικός παγετός, ανυπόφορο κρύο, αλλά και βοριάδες που επιδείνωναν την κατάσταση)...

Επόμενο απογευματινό καρτεράκι για... "ξεκάπνισμα" έχει προγραμματισθεί για αύριο Πέμπτη, που ο καιρός καλυτερεύει κάπως και τις επόμενες ημέρες θα πάει ακόμη καλύτερα (θα μαλακώσει αρκετά), οπότε και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα για την εποχή και θα εξορμώ κάθε μέρα...

Ετοιμάζω αυτό το σκ μια εξόρμηση απ τα παλιά Γλυφα Πελασγια κλπ με διαμονή, δεν έχω καμία πληροφορία θα πάμε κι ότι γίνει! Όπως παλιά!!
εχει πουλακια τασο και βαθυκιλο ,αλλα δεν εχει ακομα πολλα τουφεκια .τωρα με τον καιρο δουλεψαν αλλα οχι παντου.

Ετοιμάζω αυτό το σκ μια εξόρμηση απ τα παλιά Γλυφα Πελασγια κλπ με διαμονή, δεν έχω καμία πληροφορία θα πάμε κι ότι γίνει! Όπως παλιά!!
Φίλος που έχει εξοχικό στον Αχινό,ήταν τριήμερο και πήγε Νηές,Πτελεό,Πελασγία και τα αποτελέσματα ήταν πενιχρά!!

πηγαινε αταλαντη η μαλεσινα καλυτερα δεν εχει πιαση ακομη πουλια εκει πανω

Status
Not open for further replies.
Back