Nα το πιάσω κι εγώ λοιπόν, από 'κει ακριβώς που το 'χα αφήσει...
Τελευταία μου έξοδος για την ώρα, ήτανε για απογευματινό καρτεράκι ως συνήθως, το περασμένο Σαββάτο, στις 4 του μηνός, με ηπιότερο καιρό και υποφερτό κρύο... Τα πουλιά ήτανε λιγοστά (σε όλο το οπτικό μου πεδίο), εν αντιθέσει με το απογευματινό της αμέσως προηγουμένης ημέρας, Παρασκευής, που ήτανε αρκετούτσικα και είχα κάνει 10... Αυτά τα ολίγα λοιπόν, πέρασαν αραιά χρονικά μεταξύ τους, από τις 16:15 έως και τις 17:30 περίπου... Έτσι, μού κράτησαν το ενδιαφέρον για αρκετό χρονικό διάστημα... Καλύτερα έτσι, απ' το να περνούσαν όλα μαζί το τελευταίο τέταρτο σαν σαϊτες... Τελικά, με τα χίλια ζόρια (δεν γινόταν καλύτερα), κράτησα 5 πουλάκια: 3 κοινές τσίχλες και 2 κοτσυφάδες.
Τα απογεύματα που ακολούθησαν, δηλαδή Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη και σήμερα Τετάρτη, δεν τις καρτέρεψα καθόλου, λόγω ακαταλληλότητας καιρικών συνθηκών (ολικός παγετός, ανυπόφορο κρύο, αλλά και βοριάδες που επιδείνωναν την κατάσταση)...
Επόμενο απογευματινό καρτεράκι για... "ξεκάπνισμα" έχει προγραμματισθεί για αύριο Πέμπτη, που ο καιρός καλυτερεύει κάπως και τις επόμενες ημέρες θα πάει ακόμη καλύτερα (θα μαλακώσει αρκετά), οπότε και θα επανέλθουμε στην κανονικότητα για την εποχή και θα εξορμώ κάθε μέρα...