Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
o_Oo_Oo_O.....σταμάτα να γεμίζεις....!
ειναι χοντρα ακαταληλα για τσιχλα και κοτσυφι , ριχνω μονο ελαχιστα σε περδικα ,φασα , λαγο , καμια 60αρια με 70 το χρονο, αλλα ευτηχος παρο ολου τα χρονια τους μια χαρα αποδιδουν

Σήμερα στο απογεματινό, ακόμη περσσότερα τσιχλάκια απ' τα ψες...! Κοτσύφια όμως, πολύ-πολύ λίγα, 1 προς 10 σε αναλογία με τις κελαηδότσιχλες...!
Τελικά έριξα κάτω καμιά 20αριά (κάπου έχασα το μέτρημα, ή 19 ή 20 χτύπησα)...!
Το σημερινό απογιοματινό, μού θύμισε τα απογιεματινά του περασμένου Οκτώβρη στο ίδιο μέρος, όπου ερχότανε και το όριο ακόμα-ακόμα...!
Και ο καιρός σήμερα πολύ καλός, μαλακός, καμιά σχέση με τις προηγούμενες παγερές ημέρες...
Άντε να δούμε κι αύριο...
Βάρα και για μας Νικολαε.εισαι ο μάστορας της τσιχλαςbbq3

Πολυ καλη εικονα απο Μεγαρα και σημερα και την Τεταρτη..μαλλον τα χιονια κατεβασαν καποια πουλια..
Για να ειμαστε και ακριβείς, καλη εικονα σε σχεση με την μικρη αποσταση απο Αθηνα και σε σχεση με την γενικη εικονα της ΑττικοΒοιωτιας..
Δυστυχως ομως ο κλαδος εχει απογοητευτει και δεν βγαινουν τουφεκια για περπατητο..ετσι τα πουλια επαιξαν για λιγο (μεχρι να φυγουν και αυτοι οι ελαχιστοι συναδελφοι δλδ)..
Μοναχικο περπατητο λοιπον, 2 ωρες 9 πουλακια με αρκετη αστοχια παλι! Θερμοκρασια αφιξης (8:00) +1, αναχωρησης (10.00) +10..φυσιγγια τα ξερετε μην τα ξαναλεμε..

Ει
Πολυ καλη εικονα απο Μεγαρα και σημερα και την Τεταρτη..μαλλον τα χιονια κατεβασαν καποια πουλια..
Για να ειμαστε και ακριβείς, καλη εικονα σε σχεση με την μικρη αποσταση απο Αθηνα και σε σχεση με την γενικη εικονα της ΑττικοΒοιωτιας..
Δυστυχως ομως ο κλαδος εχει απογοητευτει και δεν βγαινουν τουφεκια για περπατητο..ετσι τα πουλια επαιξαν για λιγο (μεχρι να φυγουν και αυτοι οι ελαχιστοι συναδελφοι δλδ)..
Μοναχικο περπατητο λοιπον, 2 ωρες 9 πουλακια με αρκετη αστοχια παλι! Θερμοκρασια αφιξης (8:00) +1, αναχωρησης (10.00) +10..φυσιγγια τα ξερετε μην τα ξαναλεμε..
Εσυ εισαι καλος Στεφανε! Εγω με τον πατερα μου σημερα 15 πουλακια απ τα οποια 2 χαμενα. Το μερος που παω τουφεκας συνεχεια εχει αποσταση αρκετη απο συσταδα σε συσταδα. Για μενα δεν υπαρχει καν το μοναχικο περπατητο. Απο αστοχια ασε μην πω θα με διαγραψουν!

Ει

Εσυ εισαι καλος Στεφανε! Εγω με τον πατερα μου σημερα 15 πουλακια απ τα οποια 2 χαμενα. Το μερος που παω τουφεκας συνεχεια εχει αποσταση αρκετη απο συσταδα σε συσταδα. Για μενα δεν υπαρχει καν το μοναχικο περπατητο. Απο αστοχια ασε μην πω θα με διαγραψουν!
Αν δε βρίσκεις παρεούλα καλό είναι κ το μοναχικό περπατητό κ γω το κάνω που κ που......όσο για την αστοχία που λες......άσε μην ακούς κ πολλά.....έτσι κ αλλιώς με την εξάσκηση βελτιώνεσαι!!!

Γιωργο η impala δεν ειναι η ξυλινη? Τι αποψη εχετε σχηματισει απο την μεχρι τωρα χρηση?
Ναι η impala plus. Έχει υποστεί τέρμα μοντίφα και γι'αυτό την πήρε ο Γιάννης. Ξύλινα μέρη, ρυθμιζόμενο κοντάκι, porting, κώνο. Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις Ευρωπαίες. Εμπλοκή καμία, κλικ κανένα, λάκτισμα ελάχιστο, ξεκούραστο και ελαφρύ!

Status
Not open for further replies.
Back