Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με την συννεφιά και τις βροχές που βγάζει τις επόμενες μέρες σε όλα τα Βαλκάνια δεν βλέπω πως θα κατέβει κατι ενδιαφέρον προς τα κατω...
Γενικά περί ακούγεται ότι το 3 πενθήμερο του μήνα θα έχουμε μεγάλη άνοδο θερμοκρασίας κ το 4 πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα....τώρα τι να πω θα φανεί...

Είμαι γέννημα θρέμα Πειραιώτης....ζω στα Καλύβια...και δουλεύω στο Κρυονέρι.
Διάλεξε ποιά "πατρίδα" από τις 3 θές...και μου λές! ;)
Ειχα την εντύπωση ότι είσαι από Μεσσηνία. Κάπου προς κοπανακι δν είχες γράψει πως κυνηγούσες?

Περσι τέτοια εποχή ήμουν βράδυ με τον σκύλο έξω και άκουσα τσιν τσιν.. Τελικά έσερναν μια βαλίτσα της οποίας η ρόδα ήθελε λάδωμα.. Τουλάχιστον η νυχτερίδες πετάνε.. :rolleyes:
Πολύ καλό.;)
Κατά το "ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται".big smile..
Όπως και νά 'χει, έκανες εξάσκηση ...ακουστική!!

Κάπου προς κοπανακι δν είχες γράψει πως κυνηγούσες?

Καλά θυμάσαι! Έχω το σπίτι του κουμπάρου μου στην Καλλιρρόη...όπου κατεβαίνω τακτικά!

Κρυονερι που δουλευεις φιλε μου ;

21χλμ.....

Σαν Πολλοί δεν μαζευόμαστε λέω εγώ ???.yel..yel..yel..yel..yel....
Κανονίστε να βρεθούμε κάτω ρε

Από καλλιρροη είμαι και εγώ.

Οντως πρέπει να μαζευτούμε και εγω καταγωγή 4 χωριά πιο κατω απο τον Κώστα

Μάλιστα, όλη η Τριφυλία και η Μεσσηνία εδώ... Μας βλέπω να κυνηγάμε όλοι γύρω γύρω από το Μποντέικο, του Βιδίσοβα και το Βεργωτό...

Last edited:
Εεεεπ δε νομίζω να μου πιάσει κάνεις τα καρτέρια. Πάνω από Μποντιά είμαι και εγώ.

Ε αν είναι να έχουμε προς τα εκεί συνωστισμο προς Μαλικι, Βαρυμπόμπη Ράχη Ντουρου και Αετό θα τραβηχτω...

Αντε να έρθουν με το καλό...

Μάλιστα, όλη η Τριφυλία και η Μεσσηνία εδώ... Μας βλέπω να κυνηγάμε όλοι γύρω γύρω από το Μποντέικο, του Βιδίσοβα και το Βεργωτό...
Ρε παίδες στο βασιλικό δεξιά προς τό βουνό πριν 30 -40 χρόνια γίνονταν κάτι πανυγηρακια με τσίχλες, κρατάνε ακόμα η μετακομίσαμε!

Ρε παίδες στο βασιλικό δεξιά προς τό βουνό πριν 30 -40 χρόνια γίνονταν κάτι πανυγηρακια με τσίχλες, κρατάνε ακόμα η μετακομίσαμε!

Και προς Κοκλα-Μποντιά στα δεξιά και προς Ραμοβουνι και Μίλα κέντρο και αριστερά έχει προεδρικά καρτέρια και μέρη να ξεμείνεις από φυσίγγια. Χρόνο δεν έχουμε που συν όλα τα άλλα θα μας φάνε φέτος και οι ελιές ένα μήνα όλες τις μέρες, όχι μέρη και καρτέρια...

topic.

Status
Not open for further replies.
Back