Με την συννεφιά και τις βροχές που βγάζει τις επόμενες μέρες σε όλα τα Βαλκάνια δεν βλέπω πως θα κατέβει κατι ενδιαφέρον προς τα κατω...
Γενικά περί ακούγεται ότι το 3 πενθήμερο του μήνα θα έχουμε μεγάλη άνοδο θερμοκρασίας κ το 4 πολύ ακραία καιρικά φαινόμενα....τώρα τι να πω θα φανεί...Με την συννεφιά και τις βροχές που βγάζει τις επόμενες μέρες σε όλα τα Βαλκάνια δεν βλέπω πως θα κατέβει κατι ενδιαφέρον προς τα κατω...
Κρυονερι που δουλευεις φιλε μου ;Είμαι γέννημα θρέμα Πειραιώτης....ζω στα Καλύβια...και δουλεύω στο Κρυονέρι.
Διάλεξε ποιά "πατρίδα" από τις 3 θές...και μου λές!![]()
Ειχα την εντύπωση ότι είσαι από Μεσσηνία. Κάπου προς κοπανακι δν είχες γράψει πως κυνηγούσες?Είμαι γέννημα θρέμα Πειραιώτης....ζω στα Καλύβια...και δουλεύω στο Κρυονέρι.
Διάλεξε ποιά "πατρίδα" από τις 3 θές...και μου λές!![]()
Σε ρωταω διοτι ειμαι κρυονεριτης απο παππου προς παππου που λενε .Κρυονερι που δουλευεις φιλε μου ;
Πολύ καλό.Περσι τέτοια εποχή ήμουν βράδυ με τον σκύλο έξω και άκουσα τσιν τσιν.. Τελικά έσερναν μια βαλίτσα της οποίας η ρόδα ήθελε λάδωμα.. Τουλάχιστον η νυχτερίδες πετάνε..![]()
Κάπου προς κοπανακι δν είχες γράψει πως κυνηγούσες?
Κρυονερι που δουλευεις φιλε μου ;
Σαν Πολλοί δεν μαζευόμαστε λέω εγώ ???Ποιος είναι ο κουμπάρος σου? Από καλλιρροη είμαι και εγώ. Στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα αν θες
Όντως είμαστε πολλοί..Σαν Πολλοί δεν μαζευόμαστε λέω εγώ ???...
Κανονίστε να βρεθούμε κάτω ρε
Οντως πρέπει να μαζευτούμε και εγω καταγωγή 4 χωριά πιο κατω απο τον ΚώσταΣαν Πολλοί δεν μαζευόμαστε λέω εγώ ???...
Από ποιο χωριό? Το όνομα σου?Οντως πρέπει να μαζευτούμε και εγω καταγωγή 4 χωριά πιο κατω απο τον Κώστα
Σαν Πολλοί δεν μαζευόμαστε λέω εγώ ???...
Από καλλιρροη είμαι και εγώ.
Οντως πρέπει να μαζευτούμε και εγω καταγωγή 4 χωριά πιο κατω απο τον Κώστα
Εεεεπ δε νομίζω να μου πιάσει κάνεις τα καρτέρια. Πάνω από Μποντιά είμαι και εγώ.
Ρε παίδες στο βασιλικό δεξιά προς τό βουνό πριν 30 -40 χρόνια γίνονταν κάτι πανυγηρακια με τσίχλες, κρατάνε ακόμα η μετακομίσαμε!Μάλιστα, όλη η Τριφυλία και η Μεσσηνία εδώ... Μας βλέπω να κυνηγάμε όλοι γύρω γύρω από το Μποντέικο, του Βιδίσοβα και το Βεργωτό...
Ρε παίδες στο βασιλικό δεξιά προς τό βουνό πριν 30 -40 χρόνια γίνονταν κάτι πανυγηρακια με τσίχλες, κρατάνε ακόμα η μετακομίσαμε!
Εσύ από που είσαι φιλαράκι;;Από ποιο χωριό? Το όνομα σου?