Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα απο Ρεθυμνο!!! Σημερα μπασιμο τρελο....σταματησα να μετραω καπου στα 70 πουλια...πετουσαν ομως στο θεο... Τελος παντων τουφεκισα 8 εριξα τις 5 βρηκα δυστυχως μονο τις 2 γιατι λογω της θεσης μου δεν εβλεπα που επεφταν. Το παιχνιδι ξςκινησε 8 παρα 20 και στις 9.30 που εφυγα περνουσαν ακομα....
Τελεια λογικα και Αττικη πρεπει να ειχε πουλια σημερα αν κρινω οτι ακομα κανενας δεν εχει γραψει κοινως ολοι στα καρτερια

Αμα εκανε σήμερα το μπασιμο που αποφασισα οτι χρειαζομαι υπνο, πρεπει να παρω αποφαση οτι μου παει μόνο το περπατητο!!!!!

χαχαχααχ..και εγώ μαζι σου. εγώ έκατσα σπίτι να δώ moto gp. άλλη φόλα δεν αντέχω!

Αμα εκανε σήμερα το μπασιμο που αποφασισα οτι χρειαζομαι υπνο, πρεπει να παρω αποφαση οτι μου παει μόνο το περπατητο!!!!!
Συμπασχω φιλε.ειναι τοση η κουραση ολης της εβδομαδας που δεν παλευεται καποιες φορες το σερι ξυπνημα 4.και εγω σημερα τσαμπα καιει η λαμπα, ξυπνητηρι 4 ανοιξα ματια 6

Καλημέρα,
όπως και πολλοί από σας, θυσίασα τον πρωινό ύπνο μήπως δούμε αυτά τα περάσματα από κοντά! Τελικά άνθρακας ο θησαυρός, περάσαν καμιά 25αριά πουλιά για κάνα μισάωρο, τα περισσότερα εκτός βεληνεκούς. Απολογισμός, μια στο σακίδιο και ένας ωραίος πρωινός καφές στο βουνό!
IMG-20181021-085213.jpg

3WXPWTXr

Last edited:
Καλημέρα,
όπως και πολλοί από σα, θυσίασα τον πρωινό ύπνο μήπως δούμε αυτά τα περάσματα από κοντά! Τελικά άνθρακας ο θυσαυρός, περάσαν καμιά 25αριά πουλιά για κάνα μισάωρο, τα περισσότερα εκτός βεληνεκούς. Απολογισμός, μια στο σακίδιο και ένας ωραίος πρωινός καφές στο βουνό!
IMG-20181021-085213.jpg

3WXPWTXr
Για Αττικη μιλαμε? Φιλε κακα τα ψεμματα για την βολτα στο βουνό πάω κ εγω! Ο καφες στην απολυτη ηρεμια, στο σκοταδι 6 το πρωι με κλειστο φακο και εναν τσιμεντολιθο για σκαμνακι, ειναι ε καλυτερος!

Αττικη όποιος έκατσε σπιτάκι του ήταν ο καλύτερος,,,από την προηγούμενη κυριακη έχω φάει τέτοιο τσαλακωμα να σηκώνομαι στις 4-4.30 με την ελπίδα για κάτι καλό αλλά δυστυχώς τα πραγματα δεν τα βλέπω καλά,,έπρεπε να έχει κάνει ένα καλό μπασιμο και να περίμεναμε αυτές τις μέρες κανά δυο ακόμα,,,άκουγα τον κόσκινα το πρωί πως η χρονιά πάει καλά από φάσσα τσίχλα,,,συμφωνώ εχει βάλει κάποια πουλιά αλλά όχι Αττική,η επαρχία κουτσα στραβά πάντα κάτι έχει

Άντε καλημερα παίδες πάω για φραπεδιά

Αττικη όποιος έκατσε σπιτάκι του ήταν ο καλύτερος,,,από την προηγούμενη κυριακη έχω φάει τέτοιο τσαλακωμα να σηκώνομαι στις 4-4.30 με την ελπίδα για κάτι καλό αλλά δυστυχώς τα πραγματα δεν τα βλέπω καλά,,έπρεπε να έχει κάνει ένα καλό μπασιμο και να περίμεναμε αυτές τις μέρες κανά δυο ακόμα,,,άκουγα τον κόσκινα το πρωί πως η χρονιά πάει καλά από φάσσα τσίχλα,,,συμφωνώ εχει βάλει κάποια πουλιά αλλά όχι Αττική,η επαρχία κουτσα στραβά πάντα κάτι έχει

Άντε καλημερα παίδες πάω για φραπεδιά
Αττικη μπαινουν πουλια νυχτα, οταν καθομαι στο καρτερι ακουγονται μεσα στα πυκνα κ μολις ξημερωσει φευγουν, δεν καθονται, λογω τροφης, καιρου κ ανομβριας, ο τοπος εχει ξεραθει λογω των ανεμων!
Ας ελπισουμε απο δευτερα αν βρεξει κ πεσει η θερμοκρασια, ν απ μπουν κ να κατσουν καποια πουλακια!

Σημερα οι ''γεροντες'' θελανε τσιχλοκατασταση οποτε πηρα πατερα κ πεθερο κ πηγαμε καρτερακι...μιλαμε για νοτια νοτια αττικη...κατα τις 8 κ μεχρι 8:15 περασαν καμια 10 αρια τσιχλιτσες τουφεκιστηκαν 3-4 σε οριακες αποστασεις κ πηραμε μια.Ευτυχως ο σπριγκερακος εκανε την δουλεια του γιατι εκει που επεσε ουτε αλεπου δεν μπαινει...οποτε ολα καλα!βεβαια τωρα μπλεξαμε αντε μαδα,καθαρισε καλα ηταν τοσες μερες που δεν περνουσε τιποτα.o_O

Σήμερα Αχαία έγινε ένα καλό μπάσιμο από τις 7:50 μέχρι τις 9:30 πέρασαν πανω από 160 πουλιά εκεί σταμάτησα να μετράω.Όλα τα πουλιά παρα πάρα πολύ ψηλά.Τα περισσότερα κοπαδια των 10 - 12 πουλιών.
Έβαλα κατι 6αρια F2 classic που ειχα για φάσσα ,τσοκ Brain TM, τουφεκισα 5 πηρα 1 Αλλα ειχα χαρά σαν να έφευγα με όριο απο εκεί που έπεσε.

Χθες Παλιοπαναγιά έρημος τόπος, είδαμε το πολύ 10 τσίχλες μέχρι τις 9:30πμ και μετά περπατητό μέχρι τις 12 σκέτη απελπισία. Έξι χλμ διαδρομής πρέπει να σηκώθηκαν 7-8 πουλιά όλα και όλα. Σήμερα Καπανδρίτι κάτι πήγε να πει, κάποια πουλιά μπαίνανε από ανατολικά αλλά αραιά και σε μεγάλο ύψος.

Χριστός άνεστηηηηηηηηηη

Επιτέλους σήμερα μου έκανε την χάρη
Πολλά πουλιά όλα ψηλά όμως
Πορεια από νοτιοδυτικά προς β.α
Εάν δεν βιδωνα το φουλ δεν θα έκανα δουλειά.Τα 32 του ρουμελιωτη κανένα πρόβλημα κάποιες ζωντανές πιστεύω λόγο ύψους και μόνο
Τα πιο πολλά 9 με 10.30 ....

ΒΑ Ατικη, σημερα δεν ειχε καθολου μπάσιμο την ημερα. Άκουσα αρκετες στο σκοταδι , φαινεται περνάνε νυχτα και δεν σταματάνε . Παίξανε ομως λογω και κυνηγών οι χτεσινές , έριξα 5 τουφεκιες πηρα δυο βρηκα τη μια.
Τερμα προς το παρον το τσιχλοκαρτερο., απο Πε για φάσες και τριχωτά στη ευρυτανια . Θα φαμε κρύο απο οτι βλεπω .....

Status
Not open for further replies.
Back