Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα κυρίες και κύριοι!
Καπανδρίτι....σήμερα!
Πολύ κακό για το τίποτα! Προφανώς έπεσε το απαραίτητο σήμα....μιας και εχτές είδαμε μερικά πουλάκια...και τα καρτέρια γεμίσανε!
Από πουλιά...τίποτα το σπουδαίο (ελάχιστα και μεμονομένα)...αλλά από τουφεκίδι...ο κακός χαμός!
Ότι πέρασε ήταν σε μεγάλο ύψος....και οι 3άρες είχαν την τιμητική τους. Αφού το πουλί περνούσε το καρτέρι...ακολουθούσε η δεύτερη γραμμή πυρός με μια ακόμη 3άρα!
Με απλά λόγια...καψοφυσιγγίαση!
Στα Highlights.....είδαμε ψαρόνια!

Καλημέρα κυρίες και κύριοι!
Καπανδρίτι....σήμερα!
Πολύ κακό για το τίποτα! Προφανώς έπεσε το απαραίτητο σήμα....μιας και εχτές είδαμε μερικά πουλάκια...και τα καρτέρια γεμίσανε!
Από πουλιά...τίποτα το σπουδαίο (ελάχιστα και μεμονομένα)...αλλά από τουφεκίδι...ο κακός χαμός!
Ότι πέρασε ήταν σε μεγάλο ύψος....και οι 3άρες είχαν την τιμητική τους. Αφού το πουλί περνούσε το καρτέρι...ακολουθούσε η δεύτερη γραμμή πυρός με μια ακόμη 3άρα!
Με απλά λόγια...καψοφυσιγγίαση!
Στα Highlights.....είδαμε ψαρόνια!
Mε ηρεμησες ησουνα κατατοπιστικοτατος.Σου χρωσταω την καρδια μου απο εμφραγμα, περιμενα εναγωνιως ανταποκριση απο την περιοχη μιας και δεν πηγα σημερα

Σας λυπάμαι ρε παιδιά εκεί κάτω :P

Σήμερα έγινε καλό μπάσιμο εδώ και στις 10:30 που έφυγα από το φασσοκάρτερο έμπαιναν ακόμα τσιχλίτσες αλλά πολύ αραιά σε σχέση με το πρωί. Επειδή πήγα για φάσσες δεν έριχνα στις τσίχλες παρόλο που πέρασαν αρκετές πολύ καλά.
Στις φάσσες φάγαμε φόλα πάντως αφού είδα μόνο 4 πολύ μακριά...

Το αυριανό πρόγραμμα έχει τσίχλες 07:30 - 09:00 και μετά για γαλάζιες...

Καλημέρα και πάλι από τη ΒΑ Αττική.
Και σήμερα συνεχίστηκε το μπάσιμο στην περιοχή με πολύ ψηλωμένα πουλιά όμως. Έμπαιναν απο το χάραμα μέχρι και τις 10 περίπου. Μετά τις 9.30 μειώθηκε η ροή αλλά συνέχιζαν να μπαίνουν κατά διαστήματα σε ομάδες των 4-5. Μόνο με εξαιρετικά σφιχτά τσοκ έπεφταν και απολαύσαμε μερικές εκπληκτικές τουφεκιές. Τα καρτέρια γεμάτα κόσμο, οι γνωστοί μπουρτζόβλαχοι που ερχόντουσαν καθυστερημένα και καθόντουσαν 30μ μπροστά σου, κάποιοι άλλοι κρεατοσυλλεκτες που δεν ξέρουν να τουφεκάνε ανοιγόκλειναν κράχτες μπας και κλαρώσει κανένα πουλί να το χτυπήσουν κλπ. Γενικά ήταν μια καλή ημέρα, άδειασα μια ζώνη και χόρτασα τουφεκιές. Από αύριο σε πιο ήσυχα καρτέρια και ας βλέπω πολύ λιγότερα πουλιά.

Mε ηρεμησες ησουνα κατατοπιστικοτατος.Σου χρωσταω την καρδια μου απο εμφραγμα, περιμενα εναγωνιως ανταποκριση απο την περιοχη μιας και δεν πηγα σημερα
Σταύρο...μην στεναχωριέσαι καθόλου! Δεν έχασες τίποτα σημέρα. Ο καλύτερος να πήρε 2 τσίχλες αλλά να έριξε 3 κουτιά φυσίγγια. Μην ακούτε...και πάνω από όλα μην φαντάζεστε τίποτα....όταν ακούτε τουφεκίδι. Αν κάποιος σήμερα άκουγε μόνο το τουφεκίδι...θα νόμιζε ότι μπαίνουν οι Τούρκοι στην Αθήνα!
Νομίζω ότι το πολυπόθητο μπάσιμο που τελικά δεν έγινε σήμερα...το χάλασαν τα 2 CL 215 που έκοβαν βόλτες πάνω από την λίμνη του Μαραθώνα! .yel.
Είπαμε....μπασίματα....από την επόμενη εβδομάδα!

Καλό πέρασμα είχε και σημερα αρκετές τσίχλες και φασσες αλλα μας χαλούσε ο αέρας ξεκίνησα να τουφεκαω μετα τις 10 και πήρα 6 στο χέρι και 3 χαμένα!!Οπλο beretta a-350 xtrema τσοκ anaconda mid και φυσίγγι ιδιογομωση no 81/2 με στρογγυλό ρελι στα 30 γρ

BA Αττική, νυχτα ακομα άκουγες παντου τσικ γύρω σου.
Περασαν καμμια 60 -70 πουλια και κοπαδάκι των 10 και 8 κλπ
Πολυ ψηλα. Ξεκρέμασα τρια βρηκα το ενα , άδειασα και ´γω μια ζώνη
και περασα καλα. Το καρτέρι μου δεν ειναι τιποτα σπουδαιο και συνηθως ειναι 1-2 αλλοι , σημερα ημουν μονος
...............
Στους θηροφύλακες παραδίδω παντα το οπλο μου , γενικα κανω ο,τι μου ζητήσουν , θα ήθελα να οπλοφορούν και να εχουν αστυνομικές αρμοδιότητες.

Καλημέρα, αναγνωρίζω την ανυπομονησία ολων μας αλλά όπως ξαναείπα πριν αρκετές ημέρες κι όπως εύστοχα σημειώθηκε πιο πάνω, τα καλά ξεκινάνε , τουλάχιστον εδώ στα Νοτια, από τις 20 του μήνα και μετά. Παραδοσιακά αυτή την εβδομάδα δηλ 22-30 βάζω μια αδειουλα από τη δουλειά και το ευχαριστιέμαι. Συμπεράσματα από τις 15 του μήνα για το πώς θα πάει η χρονιά είναι σαν να μαντεύεις το..τζόκερ. Το καλύτερο μπασιμο που είδα στην Αττική ήταν παραδόξως οχι πρόπερσι που είχε πολλά πουλιά αλλά μια χρονιά νωριτερα που ήταν γενικά μια μέτρια χρονιά!

Α ρε τυχερακια πρέπει να πέρναγαν όλα κοντα σήμερα γιατί με την Ιταλίδα και το passing που να τα κατεβάσει μακρυά .yel.
Άσε παυλαρα έως τα 15 μέτρα βαραει:D:D:D Όλα τα πουλιά πολύ ψηλωμενα αλλά ευτυχώς που σε άκουσα για το πυροβόλο!

Status
Not open for further replies.
Back