Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
20170130_170613.jpg

Να ανάβουν λίγο τα αίματα... (Φώτο αρχείου)
ωραίος!
Παχυνανε λίγο τα κοτσιφια η ακόμα;;

Κάνε μια καλη ρε Νικόλα!!!
Πέντε λεπτά δουλειά είναι!!

Φίλε δεν θα βγάλω την ουρά μου απέξω υπάρχουν φορές που δεν μαζεύω αλλά το συγκεκριμένο κομμάτι επειδή το κυνηγάμε τακτικά το καθαρίζουμε εξονυχιστικά αλλά δυστυχώς πάλι έτσι καταλήγει...

Σήμερα έκανε το πρώτο καλούτσικο πέρασμα. Μετά από τις 8 και μέχρι τις 9 που έκατσα πέρασαν κάμποσα πουλάκια, αρκετά ψηλά τα περισσότερα. Λίγα μου έδωσαν ευκαιρίες από τα οποία στα περισσότερα δεν έριξα γιατί άμα τα πετύχαινα δεν θα τα έβρισκα :p
Μια που πέρναγε καλά και θα έπεφτε στο καθαρό, έτσι και έγινε. :P

Μου πέρασαν και δύο ζαρκάδια στα 60 μέτρα, η μαμά με τον γιό.. .hair.
Η μαμά δε μου έδωσε σημασία, ο γιος με το σφύριγμα σταμάτησε και κοιταζόμασταν... .hair.

Προβλέπεται καλό ΣΚ..

Σήμερα έκανε το πρώτο καλούτσικο πέρασμα. Μετά από τις 8 και μέχρι τις 9 που έκατσα πέρασαν κάμποσα πουλάκια, αρκετά ψηλά τα περισσότερα. Λίγα μου έδωσαν ευκαιρίες από τα οποία στα περισσότερα δεν έριξα γιατί άμα τα πετύχαινα δεν θα τα έβρισκα :p
Μια που πέρναγε καλά και θα έπεφτε στο καθαρό, έτσι και έγινε. :p

Μου πέρασαν και δύο ζαρκάδια στα 60 μέτρα, η μαμά με τον γιό.. .hair.
Η μαμά δε μου έδωσε σημασία, ο γιος με το σφύριγμα σταμάτησε και κοιταζόμασταν... .hair.

Προβλέπεται καλό ΣΚ..
Ωραιος φιλε αντε καλη αρχη. Καμια ανταποκριση απο ΒΑ Αττικη?

Ανταπόκριση σημερινή από τρεις αξιόπιστους γνωστούς.
Μπήκαν και σήμερα λίγα πουλάκια, όχι κάτι το φοβερό δηλαδή να περνάνε κορδόνι, αλλά ίσα να έχει ενδιαφέρον. Τα παιδιά με υπομονή και ζυγισμένες τουφεκιές πήραν κιχλίτσες . Όσο πάει ετσι ο καιρός με την ξαστεριά το βράδυ θα μπαίνουν κάθε μέρα πουλάκια.

Σημερινό πρωινο Εύβοια το προγραμμα μου είχε καρτέρι ψηλά σε έλατα
όμως ο πολύ δυνατός αερας με απέτρεψε να πάρω τόσο ανηφόρα και κατέληξα χαμηλότερα σε κλασικο μπασιμοκάρτερο
8 και 5 ένα μπουλουκάκι 4 τσίχλες πέρασε δεξιά μου και ο διπλανός συνάδελφος πήρε μια
αυτά

Από αύριο, 11/10, ξεκινάω τα καθημερινά μου φασσοκάρτερα, σε μέρος που μπαίνουν και φάσσες, αλλά και τσίχλες...! Αυξημένη βαρύτητα θα δώσω βεβαίως στις φασσούλες, αλλά θα 'χω ταυτόχρονα τον νου μου και στις τσιχλίτσες, σε περίπτωση που δεν έχει φασσοπέρασμα...! Όπως και να 'χει, θα σας ενημερώνω τακτικά για το εάν και πόσες τσίχλες αντικρίζω... Πάντως κατά ώρας στην περιοχή μου, ελάχιστες έχουν δώσει το παρόν... Ωστόσο, απ' εδώ και πέρα, οι μέρες είναι κάτι παραπάνω από... "πονηρές"...! (Κεντρική Στερεά...)

Status
Not open for further replies.
Back