Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Kατι έγινε και σήμερα με λίγο περπατητο, τα πουλιά λόγο αέρα έβγαιναν σύριζα με το έδαφος και δεν το έχω λόγο ασφάλειας στο κυνήγι( δεν μου αρέσει να ρίχνω χαμηλά με τόσο κόσμο στα χωράφια).

Σύνολο 10 στο χέρι 5 χαμένα

(μετά από την Φώτο κάναμε άλλη μια βόλτα δεκαλεπτη σε ένα μέρος που ξέραμε στο γυρισμό και βάρεσα άλλο ένα κοτσύφι και έχασα και μια ακόμα τσίχλα):mad::mad:

20171203_131315.jpg

Καλησπέρα στην παρέα απογευματινό δίωρο κυνήγι σε αμπελώνες και βατώνες.Αρκετά πουιά στο περπατητό τα οποία τα περισσότερα σηκωνόταν σε μεγάλη απόσταση και κάποια κοντά αλλά παράλληλα με τα βάτα .Τελικός απολογισμός 2 τσίχλες δύο κοτσύφια και μία κουρούνα την οποία τουφέκισα σε αρκετά μεγάλη απόσταση με ν9.Πολύ ωραία τα Alectoris light n9 και όπλο Fabarm eurolion τσοκ 3* μαμά μαμά

Μετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
Ειχε κατι λιγα πουλακια κυριως μεσα στις μερσινες (μυρτιες)που ηταν γεματες καρπο..πηρα 4(ο κοτσυφας ηταν κολοβος,χωρις ουρα ) κ κατευθειαν εκατσα για απογευματινο οπου εκτος απο 5-6 κοτσυφια εκτος βολης δεν φανηκε κατι αλλο..
ΥΓ Η πλακα ηταν που ενώ τουφεκισα μια τσιχλα ακουω στα δεξια μου ενα θορυβο γυριζω κ βλεπω δυο τσιχλογερακα να κυνηγιουνται κ ακουω κ το χαρακτηριστικο σκουξιμο της τσιχλας..Με το που με βλεπουν φευγουν αφηνοντας κατω την λεια τους..παω κοντα κ βλεπω την τσιχλα "αναμαλλιασμενη"..Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...

Μετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
Ειχε κατι λιγα πουλακια κυριως μεσα στις μερσινες (μυρτιες)που ηταν γεματες καρπο..πηρα 4(ο κοτσυφας ηταν κολοβος,χωρις ουρα ) κ κατευθειαν εκατσα για απογευματινο οπου εκτος απο 5-6 κοτσυφια εκτος βολης δεν φανηκε κατι αλλο..
ΥΓ Η πλακα ηταν που ενώ τουφεκισα μια τσιχλα ακουω στα δεξια μου ενα θορυβο γυριζω κ βλεπω δυο τσιχλογερακα να κυνηγιουνται κ ακουω κ το χαρακτηριστικο σκουξιμο της τσιχλας..Με το που με βλεπουν φευγουν αφηνοντας κατω την λεια τους..παω κοντα κ βλεπω την τσιχλα "αναμαλλιασμενη"..Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...
Μπράβο Τάσο για το ήθος σου;)

μπραβωωω ρε παιδεςςς εστω και η πουλιαστρες φτωχες σημασια εχη οτι κανεται την βωλτασαςςςς.RESPECT. και εμης εδω πανω τωρα τελευταια φτωχα τα πραγματα απο πουλια ιδωμεν στην πορειααα,,,και οχι τιποταλο εχουμε παρη κανα δυο κουτες και ποτε θα της καψουμεεεε.shoot..shoot..buy buy..buy buy.

μπραβωωω ρε παιδεςςς εστω και η πουλιαστρες φτωχες σημασια εχη οτι κανεται την βωλτασαςςςς.RESPECT. και εμης εδω πανω τωρα τελευταια φτωχα τα πραγματα απο πουλια ιδωμεν στην πορειααα,,,και οχι τιποταλο εχουμε παρη κανα δυο κουτες και ποτε θα της καψουμεεεε.shoot..shoot..buy buy..buy buy.
εγω που εχω γεμισει 500 φυσιγγια τι να τα κανω πες τεμου

Νικόλα δεν είσαι μόνος φίλε, αλλά περιμένουν χρόνια για να ρίξουν τουφεκιά.

Ακριβώς Κωνσταντίνε! Υπάρχουν πανάκριβα τουφέκια, ηλικίας δεκαετιών ολόκληρων, που "βολοδέρνουν" από συλλογή σε συλλογή ιδιωτών, χωρίς να έχουν κάνει... "μπαμ" ποτέ τους...!!! Ή, στην καλύτερη, να έχουν ρίξει κάνα 2 κουτάκια, ίσα - ίσα για δοκιμή...! Αυτή είναι η συνέπεια της "μανίας", αποκλειστικά και μόνο, για την απόκτηση και τη συλλογή διαφόρων (ακριβών και μη) όπλων, χωρίς να ενδιαφέρει τον κάτοχο, το εάν αυτά κάποτε θα χρησιμοποιηθούν, ώστε να κάνουν "απόσβεση" και να πιάσουν τόπο τα λεφτά που δαπανήθηκαν για την αγορά τους...!!! Ολίγον τι υπερβολικό αυτό, αλλά συμβαίνει σε πολλούς "μανιοσυλλέκτες"...!

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back