Σου είπα κάτι νεολαίοι από δω μέσα που τους ρίχνω και είκοσι κιλά...δεν με βλέπουν ούτε καν.... Μπολτ σου λέω!Το επομενο Σκ......
Μαζεψε δυναμεις.....γιατι θα περπατηαουμε λιγουλακι...

Σου είπα κάτι νεολαίοι από δω μέσα που τους ρίχνω και είκοσι κιλά...δεν με βλέπουν ούτε καν.... Μπολτ σου λέω!Το επομενο Σκ......
Μαζεψε δυναμεις.....γιατι θα περπατηαουμε λιγουλακι...
Θααααα τα πουμε στο βουνο τοτε.....ελπιζω να μην με .pop. οπως μια ψυχη περσυ....Σου είπα κάτι νεολαίοι από δω μέσα που τους ρίχνω και είκοσι κιλά...δεν με βλέπουν ούτε καν.... Μπολτ σου λέω!![]()
Χαχαχαχα....ποια ψυχή?Θααααα τα πουμε στο βουνο τοτε.....ελπιζω να μην με .pop. οπως μια ψυχη περσυ....
Ψηλος μελαχρινος γαλανα ματια θεληματικο πηγουνι.....Χαχαχαχα....ποια ψυχή?
Μπράβο Τάσο για το ήθος σουΜετα το μεσημεριανο ειπα να παω για το πρωτο φετινό περπατητο εδω κοντα..
Ειχε κατι λιγα πουλακια κυριως μεσα στις μερσινες (μυρτιες)που ηταν γεματες καρπο..πηρα 4(ο κοτσυφας ηταν κολοβος,χωρις ουρα ) κ κατευθειαν εκατσα για απογευματινο οπου εκτος απο 5-6 κοτσυφια εκτος βολης δεν φανηκε κατι αλλο..
ΥΓ Η πλακα ηταν που ενώ τουφεκισα μια τσιχλα ακουω στα δεξια μου ενα θορυβο γυριζω κ βλεπω δυο τσιχλογερακα να κυνηγιουνται κ ακουω κ το χαρακτηριστικο σκουξιμο της τσιχλας..Με το που με βλεπουν φευγουν αφηνοντας κατω την λεια τους..παω κοντα κ βλεπω την τσιχλα "αναμαλλιασμενη"..Σηκώνεται να φυγει κ απο ενστικτο σηκωνω το τουφεκι αλλα το κατεβαζω,κατι δεν με αφησε..Την γλιτωσα απο τα τσιχλογερακα ,ας μην παει απο το τουφεκι μου...
![]()
εγω που εχω γεμισει 500 φυσιγγια τι να τα κανω πες τεμουμπραβωωω ρε παιδεςςς εστω και η πουλιαστρες φτωχες σημασια εχη οτι κανεται την βωλτασαςςςςκαι εμης εδω πανω τωρα τελευταια φτωχα τα πραγματα απο πουλια ιδωμεν στην πορειααα,,,και οχι τιποταλο εχουμε παρη κανα δυο κουτες και ποτε θα της καψουμεεεε.shoot..shoot..buy buy..buy buy.
ρηξτα τωρα με την αλαγη του νεου ετουςςςςς.shoot..shoot..shoot.ha haaaha haaaεγω που εχω γεμισει 500 φυσιγγια τι να τα κανω πες τεμου
ρηξτα τωρα με την αλαγη του νεου ετουςςςςς.shoot..shoot..shoot.ha haaaha haaa
Νικόλα δεν είσαι μόνος φίλε, αλλά περιμένουν χρόνια για να ρίξουν τουφεκιά.
ισως τελικα τα πουλια ειχαν διαλεξει απανεμα μερη για να λουφαξουν.
για το νεο ετος εχω μισοριξιες εχουν γνωσει οι φυλακες
Θα τα καψεις απο μεσα Γεναρη και μετα ...εσυ.......εγω που εχω γεμισει 500 φυσιγγια τι να τα κανω πες τεμου