Νικόλα, αν θελεις πες μου, τι ανταλλακτικά έχεις πάρει;;;
Τίποτα το ιδιαίτερο Στέλιο: απλώς, 2 επικρουστήρες (βελόνες) και 2 ελατήρια για τις σφύρες τύπου V...!
Νικόλα, αν θελεις πες μου, τι ανταλλακτικά έχεις πάρει;;;
αχρείαστα να είναι.....αλλά απαραίτηταΤίποτα το ιδιαίτερο Στέλιο: απλώς, 2 επικρουστήρες (βελόνες) και 2 ελατήρια για τις σφύρες τύπου V...!
Εγώ χθές λόγω δουλειάς βρέθηκα σε μια φαρμακευτική στο Πικέρμι. Έκανα λοιπόν μια βόλτα απο πύργο Πετρεζά και γύρω γύρω..ε λοιπόν μόνο ψαρώνια καρακάξες και δεκαοχτούρες..Τώρα καποιοι στο fb με 15-20 τσίχλες σε Μεσόγεια και Ανάβυσσο μάλλον έχουν μεγάλο καταψύκτη!
Ταινιαρα δες λες τιποτα!!Την εχω στην συλλογη μου!!!Τα τοπια της Μακεδονιας με αναμεικτο κυνηγι Δενδροτσιχλας-Γερακοτσιχλας ειναι ολα τα λεφτα!!Οποτε ακουω για δεντροτσιχλες κ γερακοτσιχλες μια εικονα μου έρχεται στο μυαλο..
Κυνηγι ν10 χριστογιαννης:
Φανης καραμπατζακης,πλαγιοκαννο αya, φυσιγγια express 32..
Ωραιες τουφεκιες σε ενα πανεμορφο πρωινο τοπιο στα βουνα της Μακεδονιας ..
Θυμαστε ταινιαρα μωρε??
Και Άρτα χιόνισε στις κορφές....δεν φάνηκαν ακόμα πουλάκια μέχρι και σήμερα που μίλησα με τον ανταποκριτή μου!Προχθές σε μας έπεσαν τα πρώτα χιόνια σε ύψος πάνω απο 1200μ. Λογικά Το κρύο θα κατέβασε και κοτσυφάκια. Απο εβδομάδα θα δείξει τι θα γίνει καθώς αρχίζουν βροχές απο απόψε.
Βροχή!!!Πρέπει να πέσει κρύο χαμηλά για να κατέβουν τα τσιχλοκοτσυφα. Για να δούμε και αυτό το σκ τι θα έχει στο περπατητο
Έχουμε βρει ενα μέρος με ενα φιλαράκι που κατα 99% το κυνηγαμε μονο εμείς . Απο την πρώτη μέρα που φάνηκαν πουλιά ηταν σαν να είναι τέλος Φλεβάρη . Αφού κατσαμε και ψαξαμε το μέρος πιστεύαμε οτι το ανακάλυψαν κάποιοι και το έκαψαν αλλά δεν υπήρχε κάτι που να δείχνει οτι έχει γίνει κάτι τέτοιο . Παράξενη συμπεριφορά των πουλιών αλλά αυτό τις κανει ακόμη πιο δύσκολες και σε πεισμωνουν περισσότερο οι "ατιμες"Αν και δεν είμαι φαν του είδους(το περπατητο εννοώ) και εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση η τόση καχυποψία των πουλιών....και να σημειωθεί πως δεν είχε συναδέλφους τριγύρω!
Έχουμε βρει ενα μέρος με ενα φιλαράκι που κατα 99% το κυνηγαμε μονο εμείς . Απο την πρώτη μέρα που φάνηκαν πουλιά ηταν σαν να είναι τέλος Φλεβάρη . Αφού κατσαμε και ψαξαμε το μέρος πιστεύαμε οτι το ανακάλυψαν κάποιοι και το έκαψαν αλλά δεν υπήρχε κάτι που να δείχνει οτι έχει γίνει κάτι τέτοιο . Παράξενη συμπεριφορά των πουλιών αλλά αυτό τις κανει ακόμη πιο δύσκολες και σε πεισμωνουν περισσότερο οι "ατιμες"
Παντα υπαρχει το ενδεχόμενο να επεσες σε καποια ελλατωματικα καψουλια,που ισως κατα διαβολικη συμπτωση να μπηκαν στην δεξια καννη..καταρχάς με πέθανε στις αβαριες σήμερα η δεξιά του δικαννου αλλά μόνο στην πρώτη ώρα. Κάθε τρεις προσπάθειες οι δύο ήταν κλικ και η μία μόνο επιτυχής. Από κει και μετά έστρωσε.
Πρώτα ο Θεός ξανά Σάββατο πρωί για την ίδια δουλειά![]()
δεν μας λες το ονομα του μην πεσουμε και μεις σε λουμπαΌχι φίλε Τάσο, το όπλο μου έχει το θέμα με τη δεξιά εδώ και πολλά χρονια, γτ ένας πασιγνωστος οπλουργος δεν το έφτιαξε όταν το πήγα
Δε σου το είχα πει να τα πάρεις ???Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις και ευχάριστη έκπληξη το πρωί τα skeet 24gr No9,5 που πήρα τις άλλες τρεις
Όχι φίλε Τάσο, το όπλο μου έχει το θέμα με τη δεξιά εδώ και πολλά χρονια, γτ ένας πασιγνωστος οπλουργος δεν το έφτιαξε όταν το πήγα
Πρέπει να είναι σχετικό με αρχαίο θεό ... που έκανε το ίδιο επάγγελμα ...δεν μας λες το ονομα του μην πεσουμε και μεις σε λουμπα