Ωραίες εικόνες!Τσίχλες...benelli!!!επιβεβαιωνω πάντως για τα tordo οτι είναι κλαφτα χαραλαμπε.Πολλα ζωντανά και φουλ αιμαΩραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...
![]()
Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο?πήρες benelli?Ωραίες εικόνες!Τσίχλες...benelli!!!επιβεβαιωνω πάντως για τα tordo οτι είναι κλαφτα χαραλαμπε.Πολλα ζωντανά και φουλ αιμα
Όχι Ηλία.Για την φωτό του Πάνου λέω που ανέβασε!Είμαι βεβαια σε σκέψεις για να χτυπήσω μια m2..offΈχω χάσει κάποιο επεισόδιο?πήρες benelli?
Όχι ρε,δεν σκοτώνουν οι benelli,σαν την urika δεν έχει!Όχι Ηλία.Για την φωτό του Πάνου λέω που ανέβασε!Είμαι βεβαια σε σκέψεις για να χτυπήσω μια m2..offsorry
Δεν με νοιάζει να σκοτώνει.Εγω θέλω να έχει ωραίο πιάσιμο το μωρό ναουμεΌχι ρε,δεν σκοτώνουν οι benelli,σαν την urika δεν έχει!
Από πιάσιμο αλλο τίποτα!!!Δεν με νοιάζει να σκοτώνει.Εγω θέλω να έχει ωραίο πιάσιμο το μωρό ναουμε![]()
Αρχισες επιτέλους να καταλαβαίνεις την αλήθεια??Όχι ρε,δεν σκοτώνουν οι benelli,σαν την urika δεν έχει!
Αφού μου έχεις κάνει πλύση εγκεφάλου,ενεδωσα!Αρχισες επιτέλους να καταλαβαίνεις την αλήθεια??
![]()
Πέραν της πλάκας αν αποφασίσεις για m2 ν απαιτήσεις να ειναι με 18,4 αυλό και όχι 3αριΌχι Ηλία.Για την φωτό του Πάνου λέω που ανέβασε!Είμαι βεβαια σε σκέψεις για να χτυπήσω μια m2..offsorry
Τσίχλα - κοτσύφι.. Ας το καταλάβουμε επιτέλους
Μια χαρά, κάνατε τη βόλτα σας με καλή παρέα και τις τουφεκιές σας,και στα επόμενα.Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...
![]()
Πάνος ...Γιάννη.Μια χαρά, κάνατε τη βόλτα σας με καλή παρέα και τις τουφεκιές σας,και στα επόμενα.
Άσχετο Παναγιώτη αλλα το τιραντε γιλέκο πιο ειναι;
Ευριπο παρε ρε συ μαυρα super kill33.5 καραμανουαρ..δεν κομπλαρουν πουθενααα...τα τορντο ειδικα τα κιτρινα ουτε για γαμους πλεον.εκει θα προτιμησω τα ευρωμιξ
![]()