Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...

Ωραίες εικόνες!Τσίχλες...benelli!!!επιβεβαιωνω πάντως για τα tordo οτι είναι κλαφτα χαραλαμπε.Πολλα ζωντανά και φουλ αιμα

Σημερα λεω να βγω νια βολτα για τσιχλοκοτσυφα για πρωτη φορα φετος. Βεβαια ζεστη εχει 15 βαθμοι αλλα κατι πρεπει να εχει πιασει πλεον στα απογευματινα...Βγηκε και ο ρωσσος και περνει τη θεση της m2 η οποια μονο για παπια πλεον...

Καλημέρα Αρχοντες
Κάναμε μια κοντινή εξόρμηση πέριξ της Τανάγρας έτσι για να ξεφύγουμε από την τσιμεντουπολη ;)
Τα πουλιά άφαντα το πολύ να είδα με δίωρο περπατητο 20 τσιχλοκοτσυφα :(
Μας ακολούθησαν 5 τσίχλες
μέχρι που έπιασε το μπουρίνι και την κοπανισαμε
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν απέναντι από το σημείο που πήγαμε εμείς
και μιλάμε γύρω στα 500 μέτρα αποσταση
ξεσκιστηκαν στο τουφεκιδι μιλάμε για μια ώρα εριχναν ασταμάτητα .xm..xm.

Ωραία βόλτα με Γιώργο και Πρόκωψ.
Καρπωση καλη για τα δεδομένα .
Μολονοτι διαφώνησα πριν λίγες μέρες με το συνάδελφο Ρεντίφη... χτες τα tordo 30 gr ηταν απογοητευτικά.
Ουσιαστικά οχι απογοητευτικά αλλά 3 τον @@τσο κλαίγανε...
Με υγρασια και Νοτιά...αχ Αννούλα του χιονιά..
Γνωρισα καμποσες τσιχλες χτες αφου αν κ χτυπημένες καλά..με περιμεναν να με κερασουν φοντάν..και εγω σαν αλλος ...
Κεντερης ανταποκρίθηκα.
Ψαχνω το γιατρικο το ενναλακτικο και μαλλον θα γίνω φαντομας...ουχί εξ Ανδραβίδας ή Αρράξου ορμώμενος.
Σημειώνω "η κόρη ξανθή και γαλανή που ολο εντουφέκα" ειναι η αγάπη μου...

Μια χαρά, κάνατε τη βόλτα σας με καλή παρέα και τις τουφεκιές σας,και στα επόμενα.
Άσχετο Παναγιώτη αλλα το τιραντε γιλέκο πιο ειναι;

Μια χαρά, κάνατε τη βόλτα σας με καλή παρέα και τις τουφεκιές σας,και στα επόμενα.
Άσχετο Παναγιώτη αλλα το τιραντε γιλέκο πιο ειναι;
Πάνος ...Γιάννη.
Cabelas ειναι λεβεντια μου αγορασμενο πριν κανα 3αρι σεζον

τα τορντο ειδικα τα κιτρινα ουτε για γαμους πλεον.εκει θα προτιμησω τα ευρωμιξ
.sarcastic.
Ευριπο παρε ρε συ μαυρα super kill33.5 καραμανουαρ..δεν κομπλαρουν πουθενααα...
Με τον ναυπλιωτη δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις κολλησει..αφου μας πουλησε κανονικα σε ολα tordo,ευρωμικτη,καφε, βεργινα...

καλα ηταν και χτες λιγο ψιλοβροχο ,λιγο βροχη, λιγο τρεξιμο για να πιασουμε τα πεσμενα πουλια, ειχα και αρκετες αστοχιες
εμενα πισω ,3-4 πουλια εφηγαν χωρις ουρα
η αποθεωση ηταν μια τουφεκια στο περπατητο που καναμε για λιγο με τον Πανουτσο με το σκεετ τις βερεττα, μια τουφεκια σε ερκετα ψηλομενη τσιχλα που την πηραν 4 σκαγια με σπασμενη φτερουγα χτυπημενη στο
κρανιο και στο στηθος και ηταν ολοζωντανη και ενας κοτσιφας που ετρεχα στο οργωμενο με τις μποτες να ειναι μες στις λασπες και 100 κιλα η καθε μια για να τον πιασω
τα 32 γρ του φαντομ τα σπανε ολες οι ζωντανες με tordo κιτρινα που λενε οτι θελουν αλλες συνθηκες
Τα μεσαια πουλια ειναι Του Γιωργου δεν αφησε κοτυιφα για κοτσυφα

20171118_121752.jpg

Status
Not open for further replies.
Back